NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

17. liga, jesen 2007

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Jopi

PostPostano: sub stu 03, 2007 5:03 pm    Naslov : 17. liga, jesen 2007 Citirajte i odgovorite

Ne znam kada ce biti upisano, danas je odigrano 4. kolo:

Bilic Vision 4 : 6 Operator III

Tomic, Bilic, Mirkovic vs. Stanek, Spoljaric D., Zuzul

Tomic dobio sve tri + parove.

Pozdrav!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
alf

PostPostano: ned stu 25, 2007 12:40 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Operator III : Remete II = 6:4

Rezultat nije unesen, jer u bazi jos nedostaje nakadno prijavljen igrac.

Pozdrav!
alvar_mayor

PostPostano: uto stu 27, 2007 11:30 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Puterfly : Šlankeri 7:3

U bazi igrača nema naknadno prijavljenog igrača Šlankera, pa rezultat nije upisan.
Protivnici su bili malo hendikepirani zbog bolova u leđima najboljeg
igrača, što nas je vjerojatno spasilo.

Pozdrav
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Jopi

PostPostano: uto pro 18, 2007 9:38 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pescenica 6:4 Operator III

Cestitke novim prvacima. Unatoc "problemima" oko dogovora tekme, moram priznati da je ovo jedna od ugodnijh ekipa s kojom smo do sada igrali. Stoga i cestitke na maksimalno fer i korektnoj igri.

Opr III
[Vrh]
dkiri

PostPostano: uto pro 18, 2007 11:44 pm    Naslov : 17.liga jesen 2007 Citirajte i odgovorite

Moram priznati da je utakmica bila do kraja neizvjesna.Dečki su se borili do posljednjeg daha.Ipak na kraju je presudio par, koji nam je ove sezone več nekoliko puta donio 3 boda.Čestitke ekipi Operatora lll na fer i sportskoj borbi.Zahvaljujemo ekipi Cafe bar Ante Dugo Selo što nam je omogučio odigravanje utakmice u njihovoj dvorani pošto ekipa Operator lll nije htjela doči kod nas u goste.Neznaju što su propustili.I na kraju MI SMO PRVACIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII.
[Vrh]
rope

PostPostano: sri pro 19, 2007 8:03 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Čestitke i prvoplasiranim Pešćenićanima koji su iznad svega izvrsni domaćini i drugoplasiranim Operatorima3.
[Vrh]
dkiri

PostPostano: čet pro 20, 2007 9:08 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Hvala na čestitkama.Vidim da je Rope osobno iskusio slasti našeg domačinstva ili su možda Srečko i Žac to dobro odradili glede promidžbe.Nadam se da ubuduče neče dolazit do ovakvih situacija zbog gostovanja kod nas a osobno ču potegnut to pitanje i na sljedečoj skupštini.Nadamo se potpori prijateljski nam naklonjenih ekipa.
[Vrh]
nzoric

PostPostano: čet pro 20, 2007 9:29 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

I ja se pridruzujem cestitkama!!! Cheer Cheer Cheer
Nadam se da se uskoro vidimo prijatelji!

SP do slijedeceg susreta od Nedeljka i cijele ekipe Cafe bar "Ante"
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
rope

PostPostano: čet pro 20, 2007 10:51 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

dkiri (napisa):
Hvala na čestitkama.Vidim da je Rope osobno iskusio slasti našeg domačinstva ili su možda Srečko i Žac to dobro odradili glede promidžbe.

nadam se da se vidimo opet prije proljetnog prvenstva.....
uvijek se lijepo naći na druženju s zaljubljenicima stolnog tenisa iz svih krajeva lijepe naše: Dugog Sela, Pešćenica, Utrina, V. Gorice, Južne Trešnjevke, Jablanovca .... Strojala (regionalno su razbacani) i ostalih....
[Vrh]
alvar_mayor

PostPostano: čet pro 20, 2007 11:53 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

dkiri (napisa):
Citat:
Nadamo se potpori prijateljski nam naklonjenih ekipa.

Igrali smo u Peščenici nekoliko puta i mogu svjedočiti o izvrsnim uvjetima za igru i gostoljubivim domaćinima. Čestitke na 1. mjestu..
[Vrh]
Jopi

PostPostano: čet pro 20, 2007 4:18 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Komentar u ime neprijateljski(???) naklonjenih ekipa.

Ove sezone stvarno je bilo niza nepravilnosti, barem u nasim mecevima. Od ljudi koji igraju sa gumama koje nisu ITTF, do onih koji imaju dvoranu 2x2, i onih koji zovu 2 sata prije dogovorenog meca da oni nemaju ekipu i prostor i sl (uvijek smo pristajali na kompromis). Stoga smo se ovoga puta odlucili pozvati na pravilnik sokaza koji kaze da momcadima iz Zg daje prednost domacinstva ispred onih koje nisu iz zagrebacke zupanije. Nitko iz nase momcadi nije zelio ici u drugu zupaniju. U velikoj mjeri nismo mogli ni da smo htjeli, sto potvrduje nas sastav iz meca u Dugom selu (bez "treceg" igraca + ja sam otkazao faks i jedan poslic i dosao bolestan da bi se mec odrzao). Putovali smo 50 min u jednom smjeru, krenuli smo iz Savske. Nakon ponudenih termina u Dugom selu moja je ideja bila da predamo mec, ali zbog vaznosti i korektnosti smo ipak dosli.

Protivnici su nudenje domacinstva shvatili kao nasu zelju da zadnje (bitno) kolo prebacimo na domaci teren. To je potpuno netocno, kod nas je vec par puta dolazila momcad Puterfly (bez obzira na raspored) jer imamo bolji prostor, sve je uvijek bilo u redu. Dakle, domacinstvo nudimo cesto.

Jasno je da se pravilnika ne moze u potpunosti pridrzavati (tko ce sad cjepidlacit oko temperature i rasvjete, pola meceva ne bi ni pocelo), ali nekakve osnove bi trebale biti zadovoljene.

Ne sumnjamo da je Pescenica odlican domacin - onima koji odluce tamo doci.

S obzirom na sve, mec je prosao u najboljem redu i ne bih zelio da se vuku repovi oko toga.

Opr III
[Vrh]
dkiri

PostPostano: čet pro 20, 2007 5:32 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Isprika ekipi Operatora ako su me krivo shvatili.Pod prijateljskim ekipama smatam one koji če nas podržati da se konačno razjasni dali treba dolaziti kod nas i drugih ekipa van Zg Županije ili ne.Na kraju i naša kotizacija je ista kao i za ostale ekipe u SOKAZ-u, a mislim da su i kilometri od Peščenice do Zagreba jednaki onima od Zagreba do nas.Slična situacija je bila prije nekoliko sezona sa ekipama iz Dugog Sela,Svete Nedelje i dr.Na kraju moram priznati da je za nas druženje uz pivicu,kotlovinu, roštilj ili srneči gulaš uviek bilo ispred rezultata.Hoču reči odradiš tekmu pa udri dok ima a nema da nema što mogu potvrditi brojne ekipe što u nižim abogme i u višim ligama.Ako koja ekipa nije spremna doči kod nas tu su prijatelji koji nam izađu u susret sa svojom dvoranom poput Gosp. Lovrekoviča, Zorića i Perkovića.Zahvaljujemo.
[Vrh]
bigdedi

PostPostano: čet pro 20, 2007 7:55 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

dkiri (napisa):
Nadam se da ubuduče neče dolazit do ovakvih situacija zbog gostovanja kod nas a osobno ču potegnut to pitanje i na sljedečoj skupštini.Nadamo se potpori prijateljski nam naklonjenih ekipa.

mislim da je pravedno postavljen pravilnik i da ga ne treba mijenjati... sokaz je ipak "udruga stolnotenisaca rekreativaca zagreba" i treba se na tome zadrzati.. lijepo je sto je u sokazu dozvoljen nasptu ekipama van zagreba..i a jos je ljepse sto se ekipe van zagreba ne prisiljava da nadju dvoranu u zagrebu ili da sve igraju u gostima, nego im se dozvoljava da nude domacinstva... do nesporazuma dolazi jedino krivim tumacenjem članka 7. (a iz osobnog iskustva znam da postoji barem jedan voditelj koji ga krivo tumaci)... a sad da li netko nije u mogucnosti putovati van zg-a ili samo zeli biti domacin iz taktickih razloga... iliti opcenito: motiv osobe koja se poziva na članak 7. nece nikad biti reguliran nekim pravilom... tako da ako ste van zagreba, izvolite ispostovati to pravilo...

osobno vrlo rado idem na gostovanja van zagreba i mnogo me lijepih uspomena veze za: pescenicu (moj prvi nastup u sokazu, turnir u pescenici ovog ljeta gdje nisam nastupio, ali sam stigao kasnije da sudjelujem barem kao navijac), dugo selo (Klanja se Klanja se cb ante), oroslavje (Klanja se škofina i prvi turnir trava), a i opcenito turniri po zagorju

na svu srecu velika gorica nije zahvacena clankom 7. no ja se opet osjecam kao ekipa van zagreba, pa mozda upravo zato pokazujem tolike afinitete prema istima Smile

dkiri (napisa):
Pod prijateljskim ekipama smatam one koji če nas podržati da se konačno razjasni dali treba dolaziti kod nas i drugih ekipa van Zg Županije ili ne

čak i zagrebačka županija nije bas obuhvacena.. nego je to definirano linijama ZET-a.... nadam se da ti je sad sve jasno... i da ces i moju ekipu smatrati prijateljskom Gimme five

rope (napisa):
uvijek se lijepo naći na druženju s zaljubljenicima stolnog tenisa iz svih krajeva lijepe naše: Dugog Sela, Pešćenica, Utrina, V. Gorice, Južne Trešnjevke, Jablanovca .... Strojala (regionalno su razbacani) i ostalih....

nekako sam se prepoznao pod "v.gorica", pa da samo kazem da je osjecaj obostran In love In love In love Thumbs up
alvar_mayor

PostPostano: čet pro 20, 2007 11:05 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Jopi (napisa):
Citat:
To je potpuno netocno, kod nas je vec par puta dolazila momcad Puterfly (bez obzira na raspored) jer imamo bolji prostor, sve je uvijek bilo u redu

Doista, gostovali smo i kod Operatera kad smo trebali biti domaćini. Kako sam svjedočio o gostoprimstvu Pešćenice, bilo bi nepravedno ne pohvaliti i Operatere kao domaćine. Na žalost, sljedeće sezone putevi nam se razilaze... Crying Mi se vraćamo u 18.tu...
[Vrh]
masterinsider

PostPostano: čet pro 20, 2007 11:22 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Čestitke prvaku, i od Škofine Juhuu
Kaj se tiće putovanja na tekme van "Zetovog dometa" (tu i mi spadamo),
mogu samo reći da od kad smo u Sokaz-u (5 sezona) 95% domačih utakmica smo odigrali doma (V.Trgovišće ili Oroslavje, sve zavisi dal je zima ili ne jer u Trgovišću nema grijanja), ovim putem se zahvaljujem svima koji su došli a nisu trebali zbo gore navedenog članka 7. Ko god je došao bio je poćašćen gemištom i sokom kaj sam jedino doživio još u Pešćenici i Dugom Selu(Cafe bar Ante), znaći zaključak je da su najbolji domaćini van grada Zagreba.
Mislim da bi članak 7. morao biti promjenjen ovako:
Svi koji su van Zetovog kruga MORAJU biti domaćini i kad to jesu, i kad to nisu Laughing
Jopi

PostPostano: pet pro 21, 2007 12:04 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

@ Magneto:

Jesi siguran da su se Bilic Vision spasili? Njima nije upisano par kola, i bitna utakmica sa Slankerima. Ali trebali bi uzet jos koji bod, sad kad je Tomic opet poceo igrat.

P.S. Da citiram nekog: "Hvala Vam" Smile
[Vrh]
rope

PostPostano: pet pro 21, 2007 8:41 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Jopi (napisa):
@ Magneto:

Jesi siguran da su se Bilic Vision spasili? Njima nije upisano par kola, i bitna utakmica sa Slankerima. Ali trebali bi uzet jos koji bod, sad kad je Tomic opet poceo igrat.

P.S. Da citiram nekog: "Hvala Vam" Smile

digresija na ligu....
vrlo izjednačeno... do sada 12 nerješenih utakmica (šlankeri 4, sc zagreb I 3, remete II 2, mazunovi 3, cheming 4, sc 2007 2)....

a kad se sjetim prošle jeseni, isto su se čekali rezultati Bilić Visiona....
[Vrh]
alvar_mayor

PostPostano: pet pro 21, 2007 11:26 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Jopi:
Citat:

P.S. Da citiram nekog: "Hvala Vam"

Za Bilić nisam siguran, ali mi smo definitovno aut Sad , jer tko god dobije (Bilić ili Šlankeri) uskače ispred nas, a ako bude neriješeno oba. Tomić je barem dvije klase Klanja se iznad ove lige...
[Vrh]
jaki

PostPostano: pet pro 21, 2007 1:31 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Čestitke pobjednicima 17. lige. Klanja se
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
dkiri

PostPostano: pet pro 21, 2007 3:33 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Zahvaljujemo na čestitkama. Moram se prisjetit našeg gostovanja kod Škofine prije par sezona. temperatura dvorane 9 C ali je zato gemišt bil pravi taman da dođeš sebi kada te namlate.Ovaj puta ste se kod nas provukli ali Hajduci se več bruse za revanš kad vas stignu.ČESTITKE NA 1. MJESTU.FENOMENALNO
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.