| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: ned lis 16, 2016 2:19 pm Naslov
: Evo nas nazad! |
|
|
Životi nam mogu nastaviti imati smisao.
Anyhow, na novom smo serveru s najnovijim Ubuntuom, onaj prošli je bio pet godina star i godine neapdejtanja i neresetiranja su napravile svoje.
Ja obećavam da ću ubuduće biti malo nadobudniji sistemaš, za razliku od "radi - ne diraj" filozofije koju sam kao programer preferirao.
Nakon petka iz pakla, sajt je u većini funkcionalnosti profunkcionirao u subotu ujutro nakon vrlo duge noći, ostatak vikenda sam natjeravao forum da počne lijepo prikazivati hrvatske znakove.
Za geekove: nova verzija web servera je odlučila emitirati utf-8 u svakom headeru, a onda sam odlučio to ne mijenjati, već promijeniti fileove i bazu foruma sa pretpotopnog latin1 encodinga na utf-8. Tako da je sada cijeli sajt moderan što se tiče slova.
Moguće da neke stvari još nisam poštelao, pa ako se šta raspadne javite.
Također, hvala svima koji su se brinuli u petak.
Uživajte!
Guga, dođi pisati, čak si i meni falio.
Ostalima: Gugine slike nisu srušile Sokazov web eventualno su potrošile vaše mobilne pakete i megabajte s tolikom količinom gifova.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: ned lis 16, 2016 3:11 pm Naslov
|
|
| Dragi IB, dirnuo si u moj post i Imperija ti je uzvratila udarac, eto što te zadesilo. Ubuduće opreznije! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Saša
Pridružen/a: 12. 11. 2011. (14:24:19) Postovi: 1556 Lokacija: Dubrava
|
Postano: ned lis 16, 2016 3:37 pm Naslov
|
|
A ti Dinko napadaš javno svog igrača??????, umjesto da to učiniš unutar ekipe.
ccc
Za očekivati je malo više mudrosti od tebe (barem zbog godina). _________________ Let the force be with you |
|
| [Vrh]
|
|
 |
MUNJA2
Pridružen/a: 16. 02. 2015. (18:27:55) Postovi: 680 Lokacija: Zagreb
|
Postano: ned lis 16, 2016 3:54 pm Naslov
|
|
Nešto moram reći - ČESTITAM na popravku, servisu ili kako se to već zove. Znam da je meni i onaj stari server bio dobar ali ja ne znam o tome puno. Uvijek me malo "štrecne" kada se neke stvari proglašavaju STARIMA i samo zbog toga se (bacaju) prelazi na nove. No to je vrlo SUBJEKTIVNO jer sam i sam u populaciji koju može (ili je) zadesila slična sudbina.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: ned lis 16, 2016 5:13 pm Naslov
|
|
ib  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Zdenko
Pridružen/a: 30. 09. 2005. (11:52:54) Postovi: 341 Lokacija: Dubrava
|
Postano: ned lis 16, 2016 6:14 pm Naslov
|
|
Samo da neki sad ne budu tražili naknadu za pretrpljene duševne boli...
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|