NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Evo nas nazad!

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ online
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
ib
Site Admin

PostPostano: ned lis 16, 2016 2:19 pm    Naslov : Evo nas nazad! Citirajte i odgovorite

Jumping

Životi nam mogu nastaviti imati smisao. Juhuu

Anyhow, na novom smo serveru s najnovijim Ubuntuom, onaj prošli je bio pet godina star i godine neapdejtanja i neresetiranja su napravile svoje.
Ja obećavam da ću ubuduće biti malo nadobudniji sistemaš, za razliku od "radi - ne diraj" filozofije koju sam kao programer preferirao. Srami se

Nakon petka iz pakla, sajt je u većini funkcionalnosti profunkcionirao u subotu ujutro nakon vrlo duge noći, ostatak vikenda sam natjeravao forum da počne lijepo prikazivati hrvatske znakove. Rolling Eyes
Za geekove: nova verzija web servera je odlučila emitirati utf-8 u svakom headeru, a onda sam odlučio to ne mijenjati, već promijeniti fileove i bazu foruma sa pretpotopnog latin1 encodinga na utf-8. Tako da je sada cijeli sajt moderan što se tiče slova.

Moguće da neke stvari još nisam poštelao, pa ako se šta raspadne javite.
Također, hvala svima koji su se brinuli u petak. Grouphug

Uživajte!

Guga, dođi pisati, čak si i meni falio. In love

Ostalima: Gugine slike nisu srušile Sokazov web Very Happy eventualno su potrošile vaše mobilne pakete i megabajte s tolikom količinom gifova. ROFL
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Dinko Š.

PostPostano: ned lis 16, 2016 3:11 pm    Naslov : Evo nas nazad! Citirajte i odgovorite

Dragi IB, dirnuo si u moj post i Imperija ti je uzvratila udarac, eto što te zadesilo. Ubuduće opreznije!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Saša

PostPostano: ned lis 16, 2016 3:37 pm    Naslov : Evo nas nazad! Citirajte i odgovorite

A ti Dinko napadaš javno svog igrača??????, umjesto da to učiniš unutar ekipe.
ccc
Za očekivati je malo više mudrosti od tebe (barem zbog godina).
MUNJA2

PostPostano: ned lis 16, 2016 3:54 pm    Naslov : Evo nas nazad! Citirajte i odgovorite

Nešto moram reći - ČESTITAM na popravku, servisu ili kako se to već zove. Znam da je meni i onaj stari server bio dobar ali ja ne znam o tome puno. Uvijek me malo "štrecne" kada se neke stvari proglašavaju STARIMA i samo zbog toga se (bacaju) prelazi na nove. No to je vrlo SUBJEKTIVNO jer sam i sam u populaciji koju može (ili je) zadesila slična sudbina. Laughing
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
trnac

PostPostano: ned lis 16, 2016 5:13 pm    Naslov : Evo nas nazad! Citirajte i odgovorite

ib Klanja se
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Zdenko

PostPostano: ned lis 16, 2016 6:14 pm    Naslov : Evo nas nazad! Citirajte i odgovorite

Samo da neki sad ne budu tražili naknadu za pretrpljene duševne boli...
Smile
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ online
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.