| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
mixer
|
Postano: uto kol 23, 2016 10:01 am Naslov
: rjesavanjee viska |
|
|
| Kako u naslovu pise. nudimo 6. igraca ekipe znaci ne prodajemo ali ako je neko kojim slucajem zainteresiran i platicemo da ga uzmete. Ekipa mota biti bez imperativa i obaveznog napredovanja tako da bez pritiska moze pokazati sav svoj talent. Ponuda vrijedi do petka jer onda se prihvaca treninga i pokusat ce postat 5 igrac I ne Pavicu i Vjeko nemre kod vas ipak nije tak nisko pao |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Stane
Pridružen/a: 06. 03. 2013. (14:03:33) Postovi: 1134 Lokacija: za stolom u dvorani
|
Postano: uto kol 23, 2016 12:21 pm Naslov
|
|
O kom se točno radi? Ak nije neka tajna ili nagradno pitanje?  _________________ Nebojte se savršenstva. Ionako ga nikada nećete postići. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
agent_zero
Pridružen/a: 28. 11. 2010. (13:06:04) Postovi: 236 Lokacija: Bliski sjever
|
Postano: uto kol 23, 2016 1:31 pm Naslov
|
|
O mixeru, glavom i bradom  _________________ Kada umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško, teško je drugima. Isto je i kada si glup. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
drda
|
Postano: uto kol 23, 2016 2:33 pm Naslov
|
|
Mixercicu mislim da ces morati duboko
u dzep potegnuti da te netko uzme
u ekipu
Tko bi tebe trpio osim onog brade I barabe
dobro I onog blesavog bunce
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mixer
|
Postano: uto kol 23, 2016 7:45 pm Naslov
|
|
Pitanje je samo kolko se trazi.s obzirom da ja igram sve brada tu i tamo bunca samo do savske a ova 2 nova papka s kojima cemo u 1 ligu nema mjesta za 6 cisto zato da ne kiksamo negdje. Uglavnom do petka je transfer otvoren. Ako ga se do onda ne rijesimo igrace kad sve rijesimo ili parove. Njemu je ionako samo do druzenja. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mixer
|
Postano: uto kol 23, 2016 7:46 pm Naslov
|
|
Pitanje je samo kolko se trazi.s obzirom da ja igram sve brada tu i tamo bunca samo do savske a ova 2 nova papka s kojima cemo u 1 ligu nema mjesta za 6 cisto zato da ne kiksamo negdje. Uglavnom do petka je transfer otvoren. Ako ga se do onda ne rijesimo igrace kad sve rijesimo ili parove. Njemu je ionako samo do druzenja. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Baraba
|
Postano: uto kol 23, 2016 8:43 pm Naslov
|
|
E moj mixeru da ti nema mene i brade 2 ligu nikad nebi vidio
A sad ekipu uzimaju mlade nade sokaza tako da je mixer taj 6ti igrac jel je skuzio da nemoze sa mladima pa utjehu trazi negdje drugdje
Navali narode jos malo pa nestalo
i vas je |
|
| [Vrh]
|
|
 |
drda
|
Postano: uto kol 23, 2016 9:03 pm Naslov
|
|
I vas je
ikota i wolfic su potencijalni kandidati
samo ih muci kako to odigrati
sa kajicem
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mixer
|
Postano: uto kol 23, 2016 9:36 pm Naslov
|
|
Pogotovo me plasi ovo mlade nade . ak su ko i ti i bunca bolje da brada i ja pocnemo sa pojacanim treningom stavicu im ko i Jalzi aneks u ugovor o penalima na kraju sezone  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Baraba
|
Postano: sri kol 24, 2016 7:08 am Naslov
|
|
Kazu ova dva papka da ak ostanes u ekipi pocnjes trenirat skupljanje loptica jel to je jedino kaj bus mogao radit ove sezone
A fino sam ti rekao ove sezone ti je najbolje lagano sank linija i i ucis kak se igra  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: sri kol 24, 2016 7:46 am Naslov
|
|
Rajko Bundalo: Visak je Sotonino djelo
Poznati katolik laik, Rajko Bundalo, prije svoga obraćenja bio je radiestezist. Gosp. Bundalo svjedoči o zlodušnoj pozadini radiestezije, kako je bio zaveden i kako je otkrio da se iza svega toga krije sotona koju je poslije teško otjerati.
Evo kako je mene mag zaveo i učinio radiestezistom. U svojoj velikoj nevolji, a na preporuku ljudi koji su mi željeli pomoći, doveo sam ga u svoj stan. Nakon svega što je napravio, videći u mojoj zbunjenosti da sam mu sasvim otvorio srce, reče: „Da izmjerim koliko imaš radiestetskih otkucaja.” Položio mi je ruku na rame i vrtio visak. A onda uskliknuo: „O pa ti imaš iznenađujuće puno otkucaja (rekao je i nekakav visoki broj koji sam zaboravio). Ti bi se mogao uspješno baviti radiestezijom. Ti imaš iscjeliteljske ruke.” I tako sam počeo. A moje su ruke prije toga sudjelovale u spiritizmu i Đavao je vidio već magiju na meni. Zato se mag obradovao, lukavo mi položio ruke na rame i, ne pitajući me za dopuštenje, izvršio inicijaciju. Moj prvi susret s viskom bio je sasvim drukčiji. Kad sam očekivao porod djeteta (tad još nije bilo ultrazvuka), kolega mi je svezao bračni prsten na konac da, držeći ga iznad unutarnje strane zapešća lijeve ruke gdje se mjeri puls, promatram oblik vrtnje po kojemu mogu dobiti odgovor na pitanje da li mi žena nosi žensko ili muško dijete. Taj kolega se bavio spiritizmom i njemu se prsten o koncu vrtio. A meni, kao zaboden kolac, mirno visio. Nikakvog dara radiestezije tada nisam imao. To je dokaz da je sada nada mnom bila izvršena inicijacija. Jer, čim sam primio visak u ruku, mimo moje volje i očekivanja, poput propelera silovito se zavrtio. Nakon mene, posebno je vrtio visak nad tjemenom baš toga moga djeteta nad čijim smo porodom vrtjeli bračni prsten o končiću. Jedino to dijete mi je bilo okovano nesigurnošću i imalo problema sa učenjem, sabranošću, spretnošću i razumijevanjem. Tek nakon ispovijedi i molitava otklinjanja, vratila mu se spretnost i bistrina. Mene je svojoj zagonetnoj praksi poučio vrlo poznati zagrebački radiestezist, „veliki vjernik” – kako su mi ga predstavili ljudi i kako se sam izvanjskom pobožnošću pričinjao. Poput njega, Isusu sam postavljao pitanja i čekao odgovor po visku. I brzo sam „napredovao” u toj mistici pa me upozorio da ne smijem tako brzo ulaziti u tajnu viska, jer da čovjek od toga može poludjeti. Kako može biti od Boga ono od čega čovjek može poludjeti? Ta misao navela me na oprez prema visku, iako sam još uvijek vjerovao kako je taj čovjek iskusan vjernik i da zna što čini.
http://simun-emanuel.hr/rajko-bundalo-visak-radiestezija-je-sotonino-djelo-2/
Zaključak : Čitajući taj tekst, shvatio sam da su se neke mračne sile ''poigrale'' s Mixerom i da su neke čudne osobe na njega položile ruke
Tako da je i naš Mixer Laik trenutno u teškim problemima...
Njegove ''iscjeljiteljske'' ruke i izuzetno smirena glava su doveli ovu prosječnu ekipu
(kakva bi i bila ekipa nego prosječna, ako u njoj igra Brada )
do 1. ljige i sada se jadan bori za mjesto... _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Donic
|
Postano: sri kol 24, 2016 10:13 am Naslov
|
|
| Koje je ovo trolanje foruma. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
drda
|
Postano: sri kol 24, 2016 10:51 am Naslov
|
|
Da ih je mixer vodio vladali bi 15.ligom
Guga neznas ti puno toga
Brada je od mixera napravio igraca
ako ti mislis da je igrac
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: sri kol 24, 2016 11:08 am Naslov
|
|
| drda (napisa): |
I vas je
ikota i wolfic su potencijalni kandidati
samo ih muci kako to odigrati
sa kajicem
 |
Ja sam spreman nekaj i podbacit pod mrežicu za takvog asa ... al vidimo se 09.09. na odojku pa bumo dogovorili detalje  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: sri kol 24, 2016 3:23 pm Naslov
|
|
Kaj nismo rekli subota 10.9.  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mixer
|
Postano: sri kol 24, 2016 4:48 pm Naslov
|
|
O kojem asu pricas da to odma zgotovimo .Cudno je to kak se mali uopce javlja za rijec s obzirom da nema pravo glasa.S ova dva dotepenca u svetu nedelju si je sve bolji i bolji tak da je vrijeme da se to ra.jebe.vidim da bumo morali brada i ja malo postrozit kriterije ko bu igrao jer ovak vise nemre .primi se dariola malo treninga jel bus i parove tesko igrao osim ak ti nisi onaj as o kojem bolfan prica al to cu pripisati predugom ostanku na suncu,a jos mi i nivesicu na silbi puno gleda.Sve u svemu jos 3 dana ak ga se ne rijesimo kaze brada da bu ga poslao na kaljenje kod ilije tomica u svetu nedelju  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mixer
|
Postano: sri kol 24, 2016 4:48 pm Naslov
|
|
O kojem asu pricas da to odma zgotovimo .Cudno je to kak se mali uopce javlja za rijec s obzirom da nema pravo glasa.S ova dva dotepenca u svetu nedelju si je sve bolji i bolji tak da je vrijeme da se to ra.jebe.vidim da bumo morali brada i ja malo postrozit kriterije ko bu igrao jer ovak vise nemre .primi se dariola malo treninga jel bus i parove tesko igrao osim ak ti nisi onaj as o kojem bolfan prica al to cu pripisati predugom ostanku na suncu,a jos mi i nivesicu na silbi puno gleda.Sve u svemu jos 3 dana ak ga se ne rijesimo kaze brada da bu ga poslao na kaljenje kod ilije tomica u svetu nedelju  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: sri kol 24, 2016 7:27 pm Naslov
|
|
Pa jedino nam baraba fali u finoj Momčadi  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Stane
Pridružen/a: 06. 03. 2013. (14:03:33) Postovi: 1134 Lokacija: za stolom u dvorani
|
Postano: sri kol 24, 2016 9:19 pm Naslov
|
|
Ak je možda, riješavanje viška? jel kila ,može pomoć  _________________ Nebojte se savršenstva. Ionako ga nikada nećete postići. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
drda
|
Postano: sri kol 24, 2016 10:52 pm Naslov
|
|
Stane ako maknes bradu po kilazi su najjaci