NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

5. ljiga za odlikaše - jesen 2019.
Idite na 1, 2  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Ankete
Prethodna tema :: Sljedeća tema  

Tko će imati bolji skor u 5. ligi, sezona jesen 2019.?
Ikota-Sova
73%
 73%  [ 17 ]
Guga
26%
 26%  [ 6 ]
Ukupno glasova : 23

Autor/ica Poruka
trnac

PostPostano: pon srp 22, 2019 3:36 pm    Naslov : 5. ljiga za odlikaše - jesen 2019. Citirajte i odgovorite

Na Guginu inicijativu stavljam anketu. Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Guga

PostPostano: pon srp 22, 2019 6:35 pm    Naslov : 5. ljiga za odlikaše - jesen 2019. Citirajte i odgovorite

U jebemti, došlo je do naglog preokreta jer su već 3 zlikovca glasala za Sovu ROFL
Ovi kaj su glasali očito nisu uzeli u obzir neiskustvo mlađahnog Sove što se tiče igranja tako jakih ljiga jer je do sada igrao maksimalno 6. Ljigu sa skorom 20-19
Sa druge strane su "zaboravili" da sam ja već isprobao i 2. i 3. Ljigu, ili misle da to ne mora ništa značiti, ili nemaju povjerenja u moju igru (kao npr. Silvač) Eeeek!
Dobro, sve ovo treba iskoristiti kao motivaciju i poticaj,
odnosno kak je Trnski gore napisal - sam sam to tražio Laughing

Tonem ko sidro ROFL već je 2-4
to vjerojatno glasaju moji "prijatelji" takozvani Tozovci Beljenje
Guga

PostPostano: pon srp 22, 2019 7:09 pm    Naslov : 5. ljiga za odlikaše - jesen 2019. Citirajte i odgovorite

https://youtu.be/lh9yUYW_a-k
Guga

PostPostano: pon srp 22, 2019 9:53 pm    Naslov : 5. ljiga za odlikaše - jesen 2019. Citirajte i odgovorite

Mogu samo reći da sam razočaran i zabrinut da samo trojica igrača imaju povjerenje u moje ogromne igračke kvalitete Eeeek!
ili možda dosta njih još nije glasalo nego se šuljaju oko ove ankete kao mačak oko vruće kaše ROFL
Osam glasača je za sada relativno mali uzorak da bi mogli izvući nekakav zaključak.
Pošto je puno ljudi na moru, možda niti ne čitaju forum pa treba pričekati još koji dan jer će se valjda broj glasača povećati.
Recimo 20-30 glasova bi već bio zadovoljavajući broj...
Pale

PostPostano: uto srp 23, 2019 7:32 am    Naslov : 5. ljiga za odlikaše - jesen 2019. Citirajte i odgovorite

Guga moj, napalit ćeš ljude na nas,,,, nebumo seta osvojili, tak da nebumo imali nikakav skor.... ROFL

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Guga

PostPostano: uto srp 23, 2019 9:11 am    Naslov : 5. ljiga za odlikaše - jesen 2019. Citirajte i odgovorite

Pa nema veze, nek bude malo zabave sada dok je gluho vrijeme između sezona.
Situacija pokazuje da ćeš morati dobro zapeti jer ljudi očito vjeruju u tvoju igru,
a ja mogu "laganini" jer se od mene puno ne očekuje.
Znaš da ja uvijek malo zakuham situaciju.
A u toj prognozi oko moje igre su se - zajebali Laughing

Zadnja promjena: Guga; uto srp 23, 2019 10:44 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Pale

PostPostano: uto srp 23, 2019 9:27 am    Naslov : 5. ljiga za odlikaše - jesen 2019. Citirajte i odgovorite

Idemo na faktor iznenađenja Wink

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Guga

PostPostano: uto srp 23, 2019 10:00 am    Naslov : 5. ljiga za odlikaše - jesen 2019. Citirajte i odgovorite

Kaje, lagano ti raste nervoza i pritisak kada vidiš da ljudi imaju velika očekivanja od tebe,
čak i veća nego što ih imaš ti sam od sebe Eeeek! Beljenje
"Dobro došao u klub" pa kaj ti je.....ja pritisak jedem za doručak i to mi je srednje ime :

Mladen Pritisak Guga Petreković ROFL

Tajna je u tome što moraš doći na takav nivo vlastite svijesti i koncentracije da na meču uvijek možeš igrati kao da je u pitanju običan trening.
Jer zapamti, ti znaš ono što znaš (i sam uostalom imaš takvu rečenicu na svom profilu)
i to što znaš ti na meču može oduzeti - SAMO TI SAM SEBI jer nebu te tamo niko tukel
(barem se nadam ili eventualno samo suigrači iz ekipe Laughing )
Zato se dešava da lošiji igrač pobjedi boljeg, jer se bolji zbog nekog samo njemu poznatog razloga "izbacio iz svog stanja koncentracije, pa nije odigrao ono što zna"
Naravno, sve je to u teoriji, ali to treba moći (znati, htjeti) primjeniti u praksi Thumbs up
Zato smo mi tu da te "pogurnemo" (Brada & ja) ROFL
Niš ne brini, kada sam ja kretao s igranjem 2. Ljige svi su mi prognozirali da nisam normalan i da ću na kraju sezone u koloni pobjeda imati - PUNU NULU Eeeek!
Moš si mislit, ja sam napravljen od malo tvrđeg materijala...

Zato, pusti ti te priče o osvojenim setovima i iznenađenjima i nemoj uopće pomisliti da ti nekakva očekivanja (u ovom slučaju nepoznaih ljudi, jer ne znaš ustvari ko je glasao za tebe) stvaraju pritisak.
Prava očekivanja su samo ona koja postaviš sam pred sebe, a njih se ne trebaš bojati jer si ih postavio...sam i za njih je važno samo da budeš svjestan šta si u stanju sam odigrati, a da ta očekivanja budu - realna Thumbs up
Sova moj, čini mi se da te neko hoće gadno zajebati.....
možda su Masoni,
možda su Srbi,
možda je to Trnski (namješta anketu ?)
Ps. i ja sam glasal za tebe ROFL ROFL ROFL

kako to ?

https://m.youtube.com/watch?v=sRAkP9B1AJ4

pa glasaju za tebe da ti naraste nervoza.
Na stranu sve ostale prognoze, budimo malo realni.....mi smo - jedni od favorite ljige, odnosno idemo u borbu za jedno od prva 4 mjesta, pa šta bude ROFL Beljenje Cheer Juhuu
Pa ćemo mi "lagano" - UVIK KONTRA

https://m.youtube.com/watch?v=5W0vHRUf_uo
Pale

PostPostano: uto srp 23, 2019 11:04 am    Naslov : 5. ljiga za odlikaše - jesen 2019. Citirajte i odgovorite

Ja prittisak u jutro rijesavam ovak Poop

[Vrh]
vjeverko

PostPostano: uto srp 23, 2019 5:59 pm    Naslov : 5. ljiga za odlikaše - jesen 2019. Citirajte i odgovorite

Samo kaj tekme nisu ujutro.
Meni izgleda da buš zgoril od treme i prije nego kaj liga počne.
Pa uostalom došao si kao pojačanje u ekipu.
A čul sam i da ti je 6. liga bila preslaba.
A to kak bu te Guga "pogurnul" ili kaj ti bu pogurnul, vjerojatno već osjećaš.
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Guga

PostPostano: uto srp 23, 2019 6:08 pm    Naslov : 5. ljiga za odlikaše - jesen 2019. Citirajte i odgovorite

Evo, počelo je ROFL
Pale

PostPostano: uto srp 23, 2019 6:22 pm    Naslov : 5. ljiga za odlikaše - jesen 2019. Citirajte i odgovorite

Da.......

[Vrh]
Guga

PostPostano: uto srp 23, 2019 6:29 pm    Naslov : 5. ljiga za odlikaše - jesen 2019. Citirajte i odgovorite

Jebote, pa ja izgleda nisam ni svjestan kakvo smo to pojačanje dobili Eeeek!
Možda neću morati ni igrati, Brada & Sova će to riješiti.

Vidiš Sova da ljudi vjeruju u tebe, pusti Vjeverka, on samo kuri vatru...

Zadnja promjena: Guga; uto srp 23, 2019 10:48 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Pale

PostPostano: uto srp 23, 2019 8:08 pm    Naslov : 5. ljiga za odlikaše - jesen 2019. Citirajte i odgovorite

Vjeverko Wink ROFL

[Vrh]
Pale

PostPostano: sri srp 24, 2019 7:26 am    Naslov : 5. ljiga za odlikaše - jesen 2019. Citirajte i odgovorite

U biti kalav ja mogu imati pritisak pokrja Guge i Brade.
Ja sam zalutao malo na izlet u 5.ligu, dok su dečki stare iskusnjare.
Brada je zadnji put igrao petu ligu prije...neznam dali ju je uopće igrao.
Dok Guga.... dovoljno je samo Guga. Very Happy I
I kakav ja sad u takvoj ekipi mogu imat pritisak.
Ne kužim Rolling Eyes

Jedino moram pazit kaj bum obukel da me Guga ne popljuje, ali znam bar jedno.
Poslije polusezone sa Gugom bum spreman za prijavu na shoping kraljicu ROFL

[Vrh]
wolf

PostPostano: sri srp 24, 2019 8:27 am    Naslov : 5. ljiga za odlikaše - jesen 2019. Citirajte i odgovorite

ti buš poslije sezone spreman za prijavu ... al kod Brle ...na odjel . Rolling Eyes Zubo
Guga

PostPostano: sri srp 24, 2019 11:27 am    Naslov : 5. ljiga za odlikaše - jesen 2019. Citirajte i odgovorite

To je pravi stav Sova Thumbs up
Ne slušaj zlog Vuka...

Brada će ove sezone igrati puno lakše i s puno više pobjeda jer je sada povezao 2 sezone u nizu nakon što je 2-3 sezone praktički vegetirao zbog teške bolesti koju je na sreću izlječio.
2. i 3. ljiga su mu nakon tolike pauze (a nadaleko je poznat da često trenira između tekmi ROFL ) bile malo prejake, ali sam siguran da će mu 5. Ljiga leći ko - budali šamar Laughing
pa će biti među prvih 10 igrača ljige, bez pretjerivanja.
Mene su tu fino popljuvali i vidim da misle da ja neću puno napraviti, a to je dobro, bumo vidli...
Za tebe znam da si se ufatio treninga i da imaš pozitivan stav, a to je najvažnije.
5. Ljiga je dobra, ali nije to - Svjetsko prvensto No no i kao što vidiš dosta njih vjeruje u tebe i tvoju igru Thumbs up
Bilo bu to sve ok, a kaj se oblačenja tiće, 2 dana prije svake tekme molim te da nam dostaviš vlastiti plan obleke, pa da Brada i POSEBNO JA odobrimo ili stopiramo tvoje daltonistički-sulude planove ili ih barem ublažimo Laughing
Ipak mi moramo održavati naš teško stečeni renome u elegantnom oblačenju zar ne Very Happy
Jer smo čak i jednog ZZR-a uspjeli kultivirati.
Jedna stvar je izgubiti, ali puno gora je biti loše obučen...
Recimo, to mi nikada nije bilo jasno...imaš ćelu ko stvorenu za traku za glavu koja mora biti ispasirana s bojom majce ili barem s....čarapama, pa ne kužim zašto ju ne nosiš.
Jedino ako ti nije plan (moram priznati - nesportski) da protivnika zlokobno "špigliraš" kada se ćela orosi znojem i od nje se odbijaju zrake svjetla Beljenje
Nema veze, svako ima svoj plan Thumbs up
Odo ja sada na svoju dnevnu porciju plivanja Very Happy
Dinko Š.

PostPostano: sri srp 24, 2019 11:51 am    Naslov : 5. ljiga za odlikaše - jesen 2019. Citirajte i odgovorite

Budu nove majice?
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Guga

PostPostano: sri srp 24, 2019 12:58 pm    Naslov : 5. ljiga za odlikaše - jesen 2019. Citirajte i odgovorite

Ne, prošle godine sam se opekel po tom pitanju.
Uostalom Brada i ja imamo te majce, a Sova bu kak sam već rekel imal audiciju dva dana prije svake tekme, pa ak zadovolji s modnom kreacijom - igra, a ak ne - ne igra ROFL
Ma bumo mi njega modno osvjestili...
Pale

PostPostano: sri srp 24, 2019 1:10 pm    Naslov : 5. ljiga za odlikaše - jesen 2019. Citirajte i odgovorite

Istetoviral bum si traku na čelo s natpisom NAJK Very Happy

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Ankete
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2  Sljedeće
Stranica 1 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.