NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Odgoda zbog hladnoće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Ankete
Prethodna tema :: Sljedeća tema  

S obzirom na najavljene temperature, trebalo bi:
odgoditi početak i pomaknuti cijelo prvenstvo tjedan dana
7%
 7%  [ 2 ]
staviti obavijest da se prvo kolo može odgoditi na tjedan-dva bez traženja suglasnosti voditelja
70%
 70%  [ 19 ]
ne treba ništa, ljudi će se snaći
22%
 22%  [ 6 ]
nešto četvrto, napisat ću dolje u komentaru
0%
 0%  [ 0 ]
Ukupno glasova : 27

Autor/ica Poruka
ib
Site Admin

PostPostano: pon vel 26, 2018 11:10 am    Naslov : Odgoda zbog hladnoće Citirajte i odgovorite

Evo anketa vezana za današnju temu.

Trajat će tjedan dana, jer pretpostavljam da kad naglo zatopli će svi glasati kao da nije nikakav problem. Very Happy
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Guga

PostPostano: pon vel 26, 2018 11:44 am    Naslov : Odgoda zbog hladnoće? Citirajte i odgovorite

Mislim da ionako nikome neće pasti na pamet igrati tekmu na 5-6 stupnjeva iznad nule.
Mi na sreću nemamo ovakvih problema i kod nas je u dvorani toplo pa ćemo normalno već danas odigrati 1. kolo, ali sve što je Geek naveo - stoji...
Zdenko

PostPostano: pon vel 26, 2018 11:58 am    Naslov : Odgoda zbog hladnoće? Citirajte i odgovorite

Čisto mi je žao ak neko treba igrati u onoj rupetini na Jarunu... Tamo smo stvarno igrali nekoliko utakmica u pingvinskim uvjetima jer njima grijanje uopće ne radi. Imaju neke šatro radijatore koji griju kao i naljepnica kamina na zidu Smile
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
ib
Site Admin

PostPostano: pon vel 26, 2018 12:06 pm    Naslov : Odgoda zbog hladnoće? Citirajte i odgovorite

Gredice? Nije li tamo zatvoreno već nekoliko godina?
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Zdenko

PostPostano: pon vel 26, 2018 12:20 pm    Naslov : Odgoda zbog hladnoće? Citirajte i odgovorite

A nemam pojma... bili su dragi ljudi koji su tam igrali ali znam da sam se tam smrznul sam tak - oba puta kad smo bili. Nadam se da je zatvoreno jer je bila katastrofa. Najbolje je kad ti vele "kak vama tak nama..." Smile
[Vrh]
tobi

PostPostano: pon vel 26, 2018 1:57 pm    Naslov : Odgoda zbog hladnoće? Citirajte i odgovorite

Mi večeras igramo s Dobrim dolom u našoj dvorani, Barutanski breg 5. Do sada nam se nije dogodilo da ne uspijemo ugrijati dvoranu (češće smanjujemo grijanje tijekom tekme ili otvaramo kratko prozore) pa će vjerojatno i večeras biti sve u redu, ali činjenica je da u nekim dvoranama vjerojatno neće biti moguće doseći traženu temperaturu uz ovakve vanjske uvjete.
Međusobni dogovor je uvijek najbolja opcija Thumbs up
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: pon vel 26, 2018 2:43 pm    Naslov : Odgoda zbog hladnoće Citirajte i odgovorite

Mi sutra igramo s ekipom Šiško Menčetić na Malešnici, jer je dvorana ugrijana i po njima je "najtoplija u Zagrebu"!
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: pon vel 26, 2018 5:49 pm    Naslov : Odgoda zbog hladnoće Citirajte i odgovorite

Čuo sam se s gosp. Štefom, slaže se s pobjedničkom opcijom.

Ekipe koje misle da će imati problema s temperaturom, smiju odgoditi utakmicu prvog kola i odigrati je do kraja trećeg kola.

Ako gosti ne mogu ili ne žele pristati na odgodu, tada iznimno u ovom tjednu nemaju pravo žalbe na temelju prehladne dvorane.
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Ankete
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.