NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

rad moderatora/administratora
Idite na 1, 2, 3  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ online
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Izra

PostPostano: sri tra 30, 2014 1:44 pm    Naslov : rad moderatora/administratora Citirajte i odgovorite

evo teme za sve prituzbe i kritike na rad modova i admina.

primjetio sam da drugi forumi obicno imaju zabranu komentiranja rada modova/admina, svugdje osim u za to predvidjenom dijelu foruma.

to znaci, ako vam nesto od nase aktivnosti smeta ili imate pitanja i nejasnoca, od sad to nemojte raditi u temi gdje je problem nastao, nego ovdje.

slobodno ovdje stavljati stvari poput:

"zasto ste obrisali moj post u temi xy?"

"zasto ne smijem napisati xy?"

"smatram da imate pogresnu politiku u vezi xy"

"uzasno radite svoj posao jer xy"

"trebate odrasti jer xy"

"nepravedno tretirate a u odnosu na b jer xy"

itd.

postojanje ove teme takodjer znaci da ne koristite ostatak foruma za komentiranje i kritike naseg rada, nego da se drzite naslovnih tema, a ovdje nas (konstruktivno) pljujete koliko vam drago.

hvala.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
vjeverko

PostPostano: sri tra 30, 2014 2:04 pm    Naslov : Re: rad moderatora/administratora Citirajte i odgovorite

Izra (napisa):

primjetio sam da drugi forumi obicno imaju zabranu komentiranja rada modova/admina, svugdje osim u za to predvidjenom dijelu foruma.

to znaci, ako vam nesto od nase aktivnosti smeta ili imate pitanja i nejasnoca, od sad to nemojte raditi u temi gdje je problem nastao, nego ovdje.

Komentirati rad modova/admina ??
Pa kome to pada na pamet da radi??
Druga je stvar ako se netko od tih subjektivno prepozna u nekom od komentara.
Ali na sudu to pada u vodu, osim u sistemu "kadija tuži, kadija sudi".

Lijep pozdrav.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Izra

PostPostano: sri tra 30, 2014 2:06 pm    Naslov : Re: rad moderatora/administratora Citirajte i odgovorite

vjeverko (napisa):
Komentirati rad modova/admina ??
Pa kome to pada na pamet da radi??

evo padaju mi na pamet dvojica koji su to nedavno radili, doduse indirektno i kroz "humor" na temi 13. lige. Very Happy
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
vjeverko

PostPostano: sri tra 30, 2014 2:07 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

SUBJEKTIVNO TUMAČENJE !!!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Izra

PostPostano: sri tra 30, 2014 2:10 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

je, nazalost nismo bas u poziciji da imamo tuzitelja, branitelja i suca na forumu, pa moderatori moraju najbolje sta znaju i umiju raditi funkciju svo troje. kao i na manje vise svakom forumu na svijetu koji postoji.

zapeli ste s nama, zao nam je. Tuzni
[Vrh]
trnac

PostPostano: sri tra 30, 2014 2:23 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Što si se uzjogunio?
Zubo Zubo Zubo
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Brod

PostPostano: sri tra 30, 2014 8:17 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

E, ko ti je taj xy,mnogo ga spominješ... Zubo
Brod

PostPostano: sri tra 30, 2014 8:19 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

I da,skoro zaboravih,poso vam je za goli xy!
Jesam dosta konstruktivan.... Evil
Izra

PostPostano: sri tra 30, 2014 10:25 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

guga je na ovom topicu htio napisati (ali se zabunio pa napisao u pogresnom):

Guga (napisa):
Nakon ove Korejske intervencije fakat više i ne znam kaj sam točno napisal u postu,
totalno se izgubio smisao Laughing
Ovo me lagano vrača u totalističke sisteme i vrijeme iza željezne zavjese kada se cenzuriralo sve i svašta.
Fakat mi je pun [...] i to je sve što imam za reći, a pametnom dosta.
[Vrh]
Izra

PostPostano: sri tra 30, 2014 10:53 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

inace, korejska intervencija je obrisala komentar u vezi velikog vodje i zafrkanciju na racun mistreavera. stvarno je post izgubio smisao bez ta dva vitalna elementa i vise se ne vidi sto je pjesnik htio reci. Rolling Eyes

iskreno, cudi me da je ovoliko vremena (nekih 8 sati) uopce proslo prije nego se spomenulo stara vremena i totalitarizam i zeljeznu zavjesu. iako je ikota bio na tragu, ali nekako previse suptilno.

guga ako je tebi pun [...] zbog brisanja ili selidbe par postova, zamisli kako je nama koji moramo pratiti cijeli forum i pregledavati svaki post, da bi izbjegli festival vrijedjanja i anarhije. da li mislis da je nama zabavno kopirati, prepravljati i brisati postove da bi na forumu bio red? nije. da mi je ekstremno dosadno, sad bih otisao brojati koliko si puta upozoren na neprikladnu salu i koliko si puta rekao da neces vise nesto raditi, da bi iskoristio svaku mogucu priliku da to opet napravis.

naravno, cisti komunizam, cenzura, zatiranje sloboda i sumrak demokracije. Rolling Eyes realno, da nema nas koji odrzavamo minimum reda, forum bi se pretvorio u nesto zbog cega bi se jako brzo morao ugasiti. i da, kazem minimum reda, jer smo vise nego blagi prema korisnicima koji opetovano rade stvari na koje su upozoreni, a jedini razlog za to je sto vas tretiramo kao polu-poznanike, obzirom da se s manje vise svima danas sutra vidimo i druzimo ili su sanse za to velike. inace bi za takvo ponasanje na forumu prolazili kao mathew kwok - nekoliko postova, upozorenje i dovidjenja nema ga vise.

pravilo stvarno nije ni komplicirano ni nesuvislo, ako vam nesto smeta, napisite to tamo gdje je tome mjesto (ovdje) da se druge teme ne zatrpavaju onim za sto nisu predvidjene. ako cete i dalje pisati nesto tamo gdje mu nije mjesto, da, bit cemo grozni sjevernokorejci i to nesto pobrisati ili premjestiti.
[Vrh]
Izra

PostPostano: čet svi 01, 2014 8:15 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

evo jos jedan primjer posta koji je trebao biti na ovoj temi:

Guga (napisa):
Izra (napisa):
jos jednom, molim da se komentiranje rada moderatora i nezadovoljstvo istim izrazava na temi koja je za to predvidjena.

Ne kužim kaj ti sada tu izvodiš i maltretiraš nas ?
U ovom mom post iznad nije bila ali baš niti jedna jedina prosta riječ, a pola posta si pobrisao ?
Uopće nije bilo komentara o radu administratora jer ga ne mislim komentirati pošto ima slabe koristi od toga, a to se vidi i u ovoj temi.
Pišem isključivo o 13. ligi i igračima u njoj.
Ajde lijepo odi se zakvači na neku drugu temu jer tu neće biti više takvih "strašnih" prostih riječi koje si tako ažurno pobrisao.
Osim toga napiši koje su to "strašne" riječi koje si morao pobrisati...samo da znaš nisi ih sve pobrisao jer su ostale u nekim postovima iznad, a i takve i puno gore riječi se pojavljuju u dosta drugih tema pa nikome ništa.
To samo pokazuje da si se jednostavno odlučio malo iživljavati na meni i Vjeverici.
Evo sada si me totalno iznervirao, a barem je poznato da sam ja smiren Laughing
I da, zaboravio sam ti reći da ti je skup Katoličke mladeži bio prošlu subotu u Dubrovniku, ako nisi znao...

svako spominjanje aktivnosti moderatora/administratora i pitanja vezana za istu kao npr.: "Ne kužim kaj ti sada tu izvodiš i maltretiraš nas ? U ovom mom post iznad nije bila ali baš niti jedna jedina prosta riječ, a pola posta si pobrisao ?" se pisu ovdje.
[Vrh]
Guga

PostPostano: čet svi 01, 2014 9:21 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Izra (napisa):
guga je na ovom topicu htio napisati (ali se zabunio pa napisao u pogresnom):
Guga (napisa):
Nakon ove Korejske intervencije fakat više i ne znam kaj sam točno napisal u postu,
totalno se izgubio smisao Laughing
Ovo me lagano vrača u totalističke sisteme i vrijeme iza željezne zavjese kada se cenzuriralo sve i svašta.
Fakat mi je pun [...] i to je sve što imam za reći, a pametnom dosta.

A kaj ti znaš čega je "meni pun", kada sam ove 3 točkice i zagrade stavio ja, a ne ti-da nebi bilo zabune.
Osim toga nije tako pisalo u mom postu i sada kada si ti tu stavio tvoju friziranu verziju mog posta to izgleda drukčije.Istu stvar rade i novinari kada izvuku neke riječi iz konteksta nekog intervjua, ali ovdje nema mog originalnog posta da se usporedi i vidi šta sam ja ustvari napisao.Nije bila samo jedna plava zagrada nego ih je bilo 15, a daje sasvim drugi smisao i sve te plave zagrade sam stavio ja sam.
Može mi biti pun kufer, pun frižider, pun auto i tako dalje.
To kaj ti vidiš bijele miševe, to je tvoj problem.
Nisam baš skužil ni ovo kaj si gore napisal, jer nakon što me Ib upozorio NIGDJE I NIKADA više ja nisam spomenuo Mistrevera (niti budem), a po ovome što si ti gore napisao ispada da si ti nešto brisao vezano uz njega i to nije istina.
Zakvačil si se na nas i još nam držiš prodike.
Bolje se ugledaj na kolegu po struci Ib-a koji nas je upozorio :
nemojte više zezati ovog ili onog i (barem) ja sam obečao, prestao i držim se toga.
Tako si i ti mogao napisati ne koristite u razgovoru "strašnu" riječ "je.i g." koja u tim postovima nije bila upućena baš nikome nego je to normalni Zagrebački sleng i poštapalica (ti nisi iz Zagreba ?) i sve 5, izbacili bi je iz upotrebe.
A ne tu provodiš nekakve čudne metode jer sam barem u 30 tema i kod puno autora naišao recimo na riječ jbt ili jbg u postu i to je sasvim ok po tebi?
Ista stvar, drugo pakiranje...
Lijepo napiši kaj te žulja, a mi ćemo napraviti sve da nam ti ne budeš nesretan i zabrinut...
Izra

PostPostano: čet svi 01, 2014 9:33 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

e jebiga, pa valjda je do sad trebalo biti jasno da nije stvar u nikakvim prostim rijecima, nego u redu na forumu.

redu da se ne komentira moderiranje na ne znam koliko razlicitih mjesta na forumu, nego ako se ima sta reci u vezi toga da se napise ovdje.

igraci i ekipe se traze na srcolovki, oprema se prodaje na ponudi, lige se komentiraju na rezultatima, a moderiranje ovdje.

tvoj originalni post je izgledao kao ovo sto sam gore citirao, osim sto je imao jos desetak blokova od po tri plave tockice kojima si sarkasticno htio istaknuti moju pretjeranu cenzuru. shvatio sam poruku i smanjio broj tockica zbog preglednosti.

nisam ni rekao da si spomenuo mistreavera, nego da si se zezao na njegov racun, po ne znam koji put. ime nije spominjano, ali kad te se u vise navrata zamoli da pustis neku temu na miru, ti kazes da hoces, a onda napises "Kak si ti jedan stari brezobraznik, opće me ne poštuješ, evo sad bum se uvredil Laughing " (da, imam sve sacuvano), to znaci da nisi pustio temu na miru. ili smatras da su citatelji toliko glupi da ne vide na sta i koga aludiras?
[Vrh]
Guga

PostPostano: čet svi 01, 2014 9:44 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Izra (napisa):
nisam ni rekao da si spomenuo mistreavera, nego da si se zezao na njegov racun, po ne znam koji put. ime nije spominjano, ali kad te se u vise navrata zamoli da pustis neku temu na miru, ti kazes da hoces, a onda napises "Kak si ti jedan stari brezobraznik, opće me ne poštuješ, evo sad bum se uvredil Laughing " (da, imam sve sacuvano), to znaci da nisi pustio temu na miru. ili smatras da su citatelji toliko glupi da ne vide na sta i koga aludiras?

Ne znam o čemu pričaš, sve je bilo upučeno Vjeverku.
Kaj ti imaš neke nadnaravne moći pa možeš čitati i tuđe misli ili hočeš reči da i sve riječi koje netko jednom upotrijebi ja više nikada ne smijem ponoviti ?
Očito je da se ja i ti ne razumijemo...
Guga

PostPostano: čet svi 01, 2014 9:54 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Izra (napisa):
tvoj originalni post je izgledao kao ovo sto sam gore citirao, osim sto je imao jos desetak blokova od po tri plave tockice kojima si sarkasticno htio istaknuti moju pretjeranu cenzuru. shvatio sam poruku i smanjio broj tockica zbog preglednosti

Pa to sam i napisao, potpuno si promjenio smisao posta i netko ko čita friziranu verziju dobija potpuno drugi dojam.
Izra

PostPostano: čet svi 01, 2014 9:57 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Guga (napisa):
Kaj ti imaš neke nadnaravne moći

imam! mogu moderirati. Tenk sto znaci da si zapeo s mojim tumacenjem onog sta si htio reci. a ja (zamisli ludjaka) procijenio da je ono zajebancija na vjekin racun. nemas srece. Tuzni

al drago mi je da je sad sve fino napisano tako da citatelji mogu i sami procijeniti.
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: čet svi 01, 2014 11:19 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Guga (napisa):
Izra (napisa):

Ne znam o čemu pričaš, sve je bilo upučeno Vjeverku.

Kao i cijela prvotna zajebancija Vjeke, budući da ista nikoga drugoga ne oduševljava.
Kava <- kamilica

Ozbiljno momci, cijela ova priča je samo malo oštrija reakcija na vaš novi, poboljšani gerila mod zajebavanja Vjeke i naše umišljene protekcije istoga.

Nakon našeg prvog dogovora prešli ste u sferu tobožnje zakukuljenosti i božanskih terminologija:

"- Hehe, Guga, odi trenirat, ak sam te uvrijedil odi se plakati Velikom Vođi."
"- Hehe, Vjeverko, pa znaš da ja nisam takav Mig "

"- Hehe, Guga, odi trenirati ko Onaj Čije Ime Ne Spominjemo"
"- Kakav bezobraznik, sad si me uvrijedil Uvrijeđen ma šalim se, pa nisam ja takav."

Koreja je nervozna i morala je djelovati. Osama
[Vrh]
Izra

PostPostano: čet svi 01, 2014 11:27 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ma jok ib, to sve slucajno. pa ne citas ti valjda misli?
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: čet svi 01, 2014 11:33 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Usput Tonči, kakav je ovo demokratičan topic? Confused Zmaj

Ako ovdje vidim išta osim ovakvih slika dolje i ako tema ne bude festival pjesme i nepatvorene radosti In love pripremi svoje rudarske tenisice. Kava

Juhuu
[Vrh]
Izra

PostPostano: čet svi 01, 2014 11:35 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

navukao sam Gugu da te pohvali:

Guga (napisa):
Bolje se ugledaj na kolegu po struci Ib-a

valjda sam zaradio bar malo kredita za iduce kopanje po rudniku. Moli
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ online
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2, 3  Sljedeće
Stranica 1 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.