NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

BOŽIĆNI TURNIR - STK RUDEŠ
Idite na 1, 2  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
jopelin

PostPostano: pon pro 05, 2016 12:15 am    Naslov : BOŽIĆNI TURNIR - STK RUDEŠ Citirajte i odgovorite

Prošle godine bilo je super....rekli su svi koji su proveli jedno pingpongaško poslijepodne i večer na našem naj...Božićnom turniru.

Dakle u Subotu 17.12.(citiram svoje stare misli):
tokom jutra obavite sve kućanske poslove,riješite poslovne obaveze,popijte kavicu sa ženom,pobrinite se za čuvanje djece,riješite sve ostalo što trebate napraviti i poslijepodne dođite na naš turnir.

Sve opće informacije vezane za turnir vjerujem da će biti objavljene na našoj stranici tokom dana a do tog momenta slobodno me možete nazvati na već poznati tel. 091 519 54 87
i rado ću vam odgovoriti na sva pitanja.

S obzirom da imamo i nama drage suigračice u više liga ovim putem ih osobno pozivam da se pridruže.

Lijep pozdrav

Josip Pelin
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
jopelin

PostPostano: uto pro 06, 2016 12:27 am    Naslov : BOŽIĆNI TURNIR - STK RUDEŠ Citirajte i odgovorite

Dragi moji prijatelji,

zahvaljujući Kaši danas tokom dana objavljene su propozicije našeg Božićnog
turnira.
Nadam se da je sve jasno ali ipak za sva dodatna pitanja sam vam na raspolaganju. Dobro su došla i rado ču vam odgovoriti.

Imamo dovoljno vremena da sve pripremimo te da pokušamo izbjeći staru boljku svih turnira a to je početak igranja u grupi (čekanje).
Imamo tri kategorije i pokušati ćemo to složiti na najbolji način te vas obavijestiti o tome drugi tjedan.

Naravno to ovisi o vašim prijavama...ako možete javite mi tj.potvrdite dolazak na navedeni tel. ili mail. Bilo bi super...

Eto danas prva prijava dvojice prvoligaša....naravno naš Stane te prošlogodišnji pobjednik 1- 4 lige Ravi a očekujem i dolazak našeg trenutačno no.1 igrača - Kaše.

Ove godine i ja ću se pridružiti takmičenju ako mi dozvolite te ako uspijem posložiti organizaciju da imam vremena za igru. Teško je stajati kraj arene a ne zaigrati.

Pozdrav

Joža
[Vrh]
vjeverko

PostPostano: uto pro 06, 2016 6:38 am    Naslov : BOŽIĆNI TURNIR - STK RUDEŠ Citirajte i odgovorite

A ti uzmi stolicu pa sjedni.
[Vrh]
jopelin

PostPostano: uto pro 06, 2016 12:25 pm    Naslov : BOŽIĆNI TURNIR - STK RUDEŠ Citirajte i odgovorite

Pa kako se nisam toga sjetio,
Kao što rekoh svi prijedlozi su dobro došli...!!!

Dragi Vjeverko prijavi se i dođi da te počastim jednim Pelinkovcem.

Jopelin
[Vrh]
jopelin

PostPostano: sri pro 14, 2016 12:41 am    Naslov : BOŽIĆNI TURNIR - STK RUDEŠ Citirajte i odgovorite

Dakle da razjasnim još par stvari za vas koji razmišljate o prijavi:

Kategorije MALA IZMJENA : 4.LIGA SPAJA SE DO 10.LIGE

Dvorana : 6 STOLOVA, podloga taraflex,grijana,rasvjeta max,klima,ventilacija,svlačionice muška - ženska sa kupaonom i sanitarnim prostorijama,svlačionica za osobe sa invaliditetom, lift za osobe sa invaliditetom,predvorje za druženje ...itd.

Domjenak (klopa): Švedski stol(bez šveđanki ali ako tko dofura koju dobro došla je...
na stolu za svakog ponešto od mesnih plata,sireva,dvije vrste salata,jaja u hrenu - specijalitet kuće,krastavčića,maslina,paprike....grickalice...do za desert domaćih kolača iz pečnice moje mame.
Vegetarijanska plata - posebno obećanje za Ravija.

Cuga : ove godine Pelinkovac pojačavamo za flašu više, naravno samo bezalkoholna pića ha,ha....ali za one koji će se tješiti ranim ispadanjem biti će i bijelog i crnog vina uz mineralnu te po koja dvolitrena flašica pive.

Ima li JOŠKO kakvu želju....?

Razglas: za one koji kao ja malo slabije čuju a za dobru mjuzu brinuti će se naš Zoki.

Nagrade : naravno za prva četiri mjesta u kategoriji ali diploma za svakog i samo sudjelovanje i druženje - nemjerljivo.....

pozdrav

Jopelin
[Vrh]
vjeverko

PostPostano: sri pro 14, 2016 12:22 pm    Naslov : BOŽIĆNI TURNIR - STK RUDEŠ Citirajte i odgovorite

EJ "JOŠKO" ,

Daj ga pitaj gdje je ta dvorana.
[Vrh]
trnac

PostPostano: sri pro 14, 2016 1:00 pm    Naslov : BOŽIĆNI TURNIR - STK RUDEŠ Citirajte i odgovorite

Vjeverko, malčice mrdni repom

http://www.turniri.pingic.com/index.php?rubrika=dvorane&id=e16db171cd93253e17420bc79c1ca741b34f2100&lang=hrv

Ovo je zadnji post. Moram IB-u dati malo fore Tisina
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
vjeverko

PostPostano: sri pro 14, 2016 1:41 pm    Naslov : BOŽIĆNI TURNIR - STK RUDEŠ Citirajte i odgovorite

Bravo pametni.
[Vrh]
Topspin

PostPostano: čet pro 15, 2016 8:43 am    Naslov : BOŽIĆNI TURNIR - STK RUDEŠ Citirajte i odgovorite

Malo pogledah google kartu, Savska 137. Kak stoji stvar sa parkiranjem, koji je najbliži parking ? Wow
[Vrh]
MUNJA2

PostPostano: čet pro 15, 2016 9:22 am    Naslov : BOŽIĆNI TURNIR - STK RUDEŠ Citirajte i odgovorite

Ima u dvorištu, iza zgrade, ali ne vjerujem da će biti mjesta, stoga do Vjesnika tj. Cvjetne ili Odranske (cca 300 m) i tamo ima mjesta dovoljno.
[Vrh]
jopelin

PostPostano: pon pro 19, 2016 12:23 am    Naslov : BOŽIĆNI TURNIR - STK RUDEŠ Citirajte i odgovorite

Samo dvije stvari večeras :

prvo : Prilikom pospremanja dvorane nakon turnira nađeni :

1.REKET

2.TORBA (SADRŽAJ RAZNOLIK-npr.TEKA A4 )
TENISICE
JAKNA

3.FUTROLA

Zaboravljene stvari pod 2 najvjerojatnije pripadaju istoj osobi koja vjerujem često boravi u našoj dvorani.

Javite se......

drugo :

Hvala svima vama koji ste došli na naš 2. veseli naj....Božićni turnir !!!

Malo sam još umoran, ali dataljniji izvještaj našeg turnira vrlo brzo ću objaviti.

Jopelin
[Vrh]
jopelin

PostPostano: uto pro 20, 2016 11:48 pm    Naslov : BOŽIĆNI TURNIR - STK RUDEŠ Citirajte i odgovorite

Dragi moji prijatelji,

prvo da se zahvalim svima vama koji ste bili na našem turniru.

Želio sam ove godine organizirati još bolje i veselije druženje na našem Božićnom naj...turniru.
Ako sam uspio slobodno mi to recite,napišite a isto tako dobro bi mi došle i vaše primjedbe za greškice ako ih je bilo. Dobro je sve znati....

Ali na moje najveće zadovoljstvo u subotu pred ponoć kad sam padao s nogu tj.u 23:38 dobio sam SMS sa slijedećim tekstom :

Joža, moram te pohvalit,klopa je bila super i sam turnir ste lijepo organizirali.
Svaka čast:)

Eto bila mi je to najljepša nagrada za turnir a ujedno i motivacija za sve buduće događaje koje ću organizirati (naj...Uskršnji turnir je slijedeći).

Zahvaljujem se svojim dečkima iz ekipe HRT Het trick Damiru i Mireku, našem DJ Zokiju iz ekipe HRT te neumornom Dragecu za pomoć TE SVIM TRENERIMA KOJI SU POMOGLI NA JUTARNJEM TURNIRU ZA DJECU.

I konačno.....rezultati po kategorijama :

I - III LIGA......... 1. VASHIST RAVI
2. STANISLAV LOŠIĆ
3. - 4. DOMINIK VARGA - MARIN PRTENJAČA

IV - IX LIGA........1. DAMIR HORVAT
2. DAMIR ĐIVIĆ
3. - 4. ŽELJKO ODORČIĆ - TOMISLAV ZOVKO

X - XX LIGA........1. DARIO CESAR
2. ROBERTO MIKETEK
3. - 4. JURICA JAVOR - ZORAN PREVOLNIK

UTJEŠNO a tješio se je i uz ŽUJU : DANIJEL VEŠLIGAJ

Ali to još nije sve : žao mi je da nije došao Vjeverko pa barem na Pelinkovac kad sam ga već pozvao no biti će prilike....

Jopelin.
[Vrh]
jopelin

PostPostano: pon pro 26, 2016 12:45 pm    Naslov : BOŽIĆNI TURNIR - STK RUDEŠ Citirajte i odgovorite

NAJ...NAJ...NAJ...BOŽIĆ

I

VESELU,SRETNU USPJEŠNU STOLNOTENISKU NOVU 2017.

SVIMA VAMA OD SVEG SRCA....

JOPELIN Juhuu Cheer Juhuu Cheer Juhuu
[Vrh]
Stane

PostPostano: uto pro 27, 2016 10:30 pm    Naslov : BOŽIĆNI TURNIR - STK RUDEŠ Citirajte i odgovorite

https://youtu.be/NGTZecSRHGs
Saša

PostPostano: uto pro 27, 2016 10:35 pm    Naslov : BOŽIĆNI TURNIR - STK RUDEŠ Citirajte i odgovorite

Stane, svaka čast za ono pokraj mrežice Klanja se Klanja se Klanja se Klanja se
Stane

PostPostano: sri pro 28, 2016 2:00 pm    Naslov : BOŽIĆNI TURNIR - STK RUDEŠ Citirajte i odgovorite

Hvala saša, moram pohvalit žitnika na odličnom snimanju i montaži bez njega nebi bilo ni ovih prkrasnih Cheer kadrova .Inače turnir je bio odlično organiziran Thumbs up svaka cast joza Thumbs up vidimo se ak bog da i dogodine Cheer
MUNJA2

PostPostano: sri pro 28, 2016 2:17 pm    Naslov : BOŽIĆNI TURNIR - STK RUDEŠ Citirajte i odgovorite

4.minuta i 24 sekunda videa i Stane ulazi u legende. Bravo Stane ! Klanja se
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: sri pro 28, 2016 2:48 pm    Naslov : BOŽIĆNI TURNIR - STK RUDEŠ Citirajte i odgovorite

Ja mu ne bih priznao taj poen, jer loptica nije išla preko mrežice! Čemu onda mrežica? Stanetu, izgleda, ona nije niti potrebna.
[Vrh]
Stane

PostPostano: sri pro 28, 2016 2:53 pm    Naslov : BOŽIĆNI TURNIR - STK RUDEŠ Citirajte i odgovorite

Ovak to rade najbolji https://youtu.be/sEcXR5b8HyY točno 2:03 minuta
Dinko Š.

PostPostano: sri pro 28, 2016 2:59 pm    Naslov : BOŽIĆNI TURNIR - STK RUDEŠ Citirajte i odgovorite

Nisu niti blizu Stanetu!
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2  Sljedeće
Stranica 1 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.