NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Advocatus diaboli

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ online
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Saša

PostPostano: sub sij 28, 2017 5:20 pm    Naslov : Advocatus diaboli Citirajte i odgovorite

Ovo pišem iz uvjerenja i svjetonazora.

NIkakvo ograničenje na forumu nije propisano osim jednog http://www.sokaz.hr/forum/viewtopic.php?p=41145#41145. Zbog navedenog postavljanje bilo kojih ograničenja bilo kome, a to naravno uključuje i Dinka nema nikakvog smisla i protivno je kako samoj ideji foruma (općenito), a i slobodi govora (da sad ne idem u širinu).
Ni sam se nekad se slažem sa Dinkom i ponekad mi ide na živce (i na tibetanca) te sam na njegove postove i reagirao nekoliko puta, ali u potpunosti slažem sa Munjom. Slažem se i sa mojim postovima u kojima sam prozivao Dinka da smanji svoj uvredljivi ton u svojim postovima.

Ograničenje bilo kakve vrste je neprihvatljivo dok god je Dinko u nekakvim koliko toliko prihvatljivim granicama. To što nekog živcira wtf, ignoriraj ga ili mu odbrusi. On misli da ima smisla za ironiju i sarkazam, ali na žalost nije taj (i to sam već napisao). Dinko kao i svi mi čini ovaj forum forumom pa ako ni zbog čega drugog zbog toga što je aktivan i nije mu teško odvojiti malo vremena i napisati štogod. Za razligu od njega više od 90% sokazovaca ili nisu registrirani na forum ili samočitaju postove i konačno on se na svoj način zabavlja. Ne spominjem anonimne likove ovdje što bih osobno zabranio.

p.s. Zamolio bih Dinka da mi izvrši korekturu ovog posta jer sam nisam imao vremena, a za to ovaj put ima moju apsolutnu podršku.
Saša

PostPostano: sub sij 28, 2017 8:02 pm    Naslov : Advocatus diaboli Citirajte i odgovorite

Upravo sam saznao da se Dinko Šimatović ne može prijaviti na forum.
ib
Site Admin

PostPostano: sub sij 28, 2017 9:00 pm    Naslov : Advocatus diaboli Citirajte i odgovorite

Ne znam zašto se gosp. Dinko ne može prijaviti, riješit ću to s njim preko maila. Sigurno je da ga nisam banirao, jer da jesam, imao bi prije toga nekakvo upozorenje i napisao bih da je dobio ban.

A tvoj post mi uopće nije jasan. Jel on kritika Dinku, meni, šta, šta? Zvrko
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Saša

PostPostano: sub sij 28, 2017 9:10 pm    Naslov : Advocatus diaboli Citirajte i odgovorite

Samo odgovor na neke ideje da se Dinka ograniči na određene teme.
ib
Site Admin

PostPostano: sub sij 28, 2017 9:36 pm    Naslov : Advocatus diaboli Citirajte i odgovorite

Vjerojatno ne misliš na moj post onda, ja sam samo htio ukazati da ispravljanje pravopisa svakome na svakoj temi možda malo razbija atmosferu i buduću želju za javljanjem. Pojma nemam

A ako si odgovarao na neki konkretan post, mogao si to direktno tamo gdje se nalazi, čemu nova tema? Pojma nemam
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Saša

PostPostano: sub sij 28, 2017 9:41 pm    Naslov : Advocatus diaboli Citirajte i odgovorite

Mislim da si ga zaključao.
http://www.sokaz.hr/forum/viewtopic.php?p=77581&highlight=#77581
ib
Site Admin

PostPostano: sub sij 28, 2017 9:46 pm    Naslov : Advocatus diaboli Citirajte i odgovorite

Ni ne sjećam se da sam zaključao, al valjda jesam ako nije neki drugi mod. Mudri djed

Ok onda, sori. Iako, svjestan si da ako netko napiše nešto u stilu "ja mislim da bi Dinko trebao pisat samo na par tema" da je to miljama daleko od ostvarenja? Smile
[Vrh]
Saša

PostPostano: sub sij 28, 2017 9:57 pm    Naslov : Advocatus diaboli Citirajte i odgovorite

Naravno Thumbs up Thumbs up Thumbs up , ali kad bacim pogled na tvoj koreanski avatar, pa zaključana tema, nemogućnost Dinka da se logira...
ib
Site Admin

PostPostano: sub sij 28, 2017 10:01 pm    Naslov : Advocatus diaboli Citirajte i odgovorite

A tema je zaključana jer je čovjek rekao da je našao ekipu.
Ja inače reagiram samo kada eksplicitno kažu da ključam ili stave lokot koji pleše na kraju posta, zato mi i je čudno da sam ovo ja zaključao i k tome da se ni ne sjećam kad.
Kažem, možda je drugi mod, a možda i jesam već dovoljno star. Misli Pojma nemam Tuzni
[Vrh]
trnac

PostPostano: sub sij 28, 2017 11:30 pm    Naslov : Advocatus diaboli Citirajte i odgovorite

Temu sam zaključao Wink jer je Veki našao ekipu.
Nije bilo više potrebe za daljnjim off-topicom.

Ne znam koji je razlog nemogućnosti prijave.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
ib
Site Admin

PostPostano: ned sij 29, 2017 12:31 am    Naslov : Advocatus diaboli Citirajte i odgovorite

Lol, to je izgleda profunkcioniralo moje igranje s dodavanjem novog moderatora. Zubeki
Ali ne radi mi ona forma gdje dodjeljujem pojedinačno dozvole po forumima, no čini se da ako ti dam admina da to overridea sve.

Kako god, dekretom si odabran za novog moda, a saznao si eto na pragmatičan način. In love

Cestitamo!
[Vrh]
trnac

PostPostano: ned sij 29, 2017 12:42 am    Naslov : Advocatus diaboli Citirajte i odgovorite

Bilo mi je malo čudno, promjenio sam "farbu" i dobio nove gumbiće, a nisi ništa napisao Zubo

Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ online
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.