Đuka
Pridružen/a: 16. 07. 2006. (22:34:49) Postovi: 109 Lokacija: Sibinj
|
Postano: pon kol 25, 2008 11:07 pm Naslov
: |
|
|
E,ovako igrao sam sa Virusom duži period i ni jedna guma mi nije tako odgovarala na BH kao on .Sa ovim glupostima o zabrani sam i ja odustao od njega zbog toga da mi nitko ne prigovara pa makar to bilo i u šali(nije ugodno počimaš igrati meč,a protivnik pita je li to ona zabranjena guma...nisu to više lige, ali normalno da smeta upit).
Puno toga ovisi o drvetu na kojem si igrao sa Virusom...moje je off Tibhar Rapid carbon i sa njim sam imao brzinu i veoma neugodne loptice za protivnika(imao sam manje kontrole ,ali mi to nije bilo bitno zbog protivnika koji je imao još i veće probleme)...nemam klasičan rez već samo postavim reket ili čvrsto gurnem duboko na kraj stola...od svih trava sa kojima sam igrao-feint long ll,lll,soft,destroyer,TSP curl p3,tibhar grass def,globe 979,DHS 1615,ritc 755,Palio ck 531A ove dvije zadnje su mi nešto najbliže sa čim bi mogao usporediti nezamjenjivi Virus
Pokušao sam čak i sa antispinom Absorber,Superanti,ritc 804 ali nije ni približno Virusu
Dakle ,po meni ritc 755 i Palio ck 531A bi u nekim alementima igre mogli zamjeniti Virus. _________________ www.slast.biz |
|