NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Tražim OX

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Potražnja
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
ecwashere

PostPostano: pon kol 25, 2008 4:19 pm    Naslov : Tražim OX Citirajte i odgovorite

Ima li neka dobra zamjena za zabranjeni Virus II OX. Nešto sa dobrom kontrolom za defanzivni backhand. Svaka sugestija i ponuda dobrodošla. Lova ni u pitanju. Pozdrav!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Đuka

PostPostano: pon kol 25, 2008 11:07 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

E,ovako igrao sam sa Virusom duži period i ni jedna guma mi nije tako odgovarala na BH kao on Klanja se .Sa ovim glupostima o zabrani sam i ja odustao od njega zbog toga da mi nitko ne prigovara pa makar to bilo i u šali(nije ugodno počimaš igrati meč,a protivnik pita je li to ona zabranjena guma...nisu to više lige, ali normalno da smeta upit).
Puno toga ovisi o drvetu na kojem si igrao sa Virusom...moje je off Tibhar Rapid carbon i sa njim sam imao brzinu i veoma neugodne loptice za protivnika(imao sam manje kontrole ,ali mi to nije bilo bitno zbog protivnika koji je imao još i veće probleme)...nemam klasičan rez već samo postavim reket ili čvrsto gurnem duboko na kraj stola...od svih trava sa kojima sam igrao-feint long ll,lll,soft,destroyer,TSP curl p3,tibhar grass def,globe 979,DHS 1615,ritc 755,Palio ck 531A ove dvije zadnje su mi nešto najbliže sa čim bi mogao usporediti nezamjenjivi Virus Crying
Pokušao sam čak i sa antispinom Absorber,Superanti,ritc 804 ali nije ni približno Virusu
Dakle ,po meni ritc 755 i Palio ck 531A bi u nekim alementima igre mogli zamjeniti Virus.
Izra

PostPostano: pon kol 25, 2008 11:13 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

kao najbolja zamjena za zabranjeni neubauer se spominje tt master insider, ne znam koliko je slicno virusu.. mozda je rope probao pa zna. Confused
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Potražnja
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.