NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Nittaku Hurricane 3 NEO

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Drogi

PostPostano: pon tra 10, 2017 3:19 pm    Naslov : Nittaku Hurricane 3 NEO Citirajte i odgovorite

Stigla mi je guma iz naslova.
Kao što se na netu mogu naći informacije, guma je znatno bolje kvalitte od komercialnog DHS H3 Neo. Dolazi odrezana kao National verzije DHS guma, znaći ima 4 "čoška" / ugla.

TopSheet je još jače ljepljiv od komercionalnog makar i komercionalni je jako ljepljiv. Te je vidno bolje kvalitete, jednoličan je i nije ko komerc. koji zna imati onak na jednom dijelu se vide pipci, a na drugom se ne vide baš.

E sad spužva, spužva je 2.1 (tak bar piše na njoj) i to sam malo sa šublerom zmeril i to je fakat tak (kolko se dalo zmeriti Smile ). One priče na netu da japanci rade posebne spužve za tu gumu su kur*ina. Guma dolazi s klasičnom DHS "Neo" spušvom koje je sama po sebi malo mekša od H3 klasične spužve i dalje je to "tvrda" spužva ak se usporedi s Europskim recimo "Xiom omega V europe" koju imam s druge strane reketa.

U svakom slučaju ako netko želi bolju kvalitetu DHS H3 Neo i da ne mora strahovati da će dobiti fake sranja, na: "www.tabletennis11.com" može naručiti za 40€ i kroz 5-7 radnih dana dobije robu. Meni stigla danas a naručio istu 4.4.2017. danas je 10.4.2017 znaći četvrti radni dan je stigla, fakat brzo.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Drogi

PostPostano: čet tra 13, 2017 10:44 pm    Naslov : Nittaku Hurricane 3 NEO Citirajte i odgovorite

ispravak netočnog navoda:)

spužva ipak nije ista kao "H3 Neo obični", malo je svjetlije boje, ali iste "teksture" iz nekog razloga kada se lijepi drugi puta to jest kada se skine ono originalno ljepilo koje je bilo na spužvi gume ista je nešto mekša i finija za igrati.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.