|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
jopelin
|
Postano: pet ožu 17, 2017 12:18 am Naslov
: STK RUDEŠ - NAJ...USKRŠNJI TURNIR |
|
|
[USKRŠNJEG SAM ZEKU POSLAO DO VAS
VALJDA JE USPIO DOĆ U PRAVI ČAS.
ŠALJEM VAM PO NJEMU ZDRAVLJE, SREĆU I
ČESTITAM VAM USKRS UZ ŠUNKU NAJVEĆU.
SRETAN USKRS
JOPELIN
Jesam li prvi. Naravno. Ali...
Ovo je čestitka za sve Vas drage prijatelje koji će biti sprijećeni, nedaj Bože bolesni i neće doći na moj Naj...Uskršnji turnir.
Dakle kao što sam i obećao 08.04. Subota - dvorana stolnoteniskog centra
"Dragutin Šurbek" Savska c.137 biti će ispunjena veselim druženjem, dobrom igrom, naravno klopom i cugom (nećemo kuhati Kranjske kobase)
te malim novim Uskršnjim iznenađenjima organizatora.
Da bi to sve bilo kak treba pozvao sam u pomoć opet našeg DJ Zokija da se brine o dobroj atmosferi, voditelja Damira Budanka, tehničkog realizatora turnira Mireka Vukelića a Dragec i ja brinuti ćemo se da nitko ne ostane žedan i gladan.
Dakle : kliknite na PINGIĆ ( opet hvala KAŠO ) i pogledajte službene propozicije sa manje, više svim informacijama.
Ako nešto treba pojasniti pitajte,pišite, zovite...rado ću Vam odgovoriti.
NOVO VAŽNO : ove godine turnir u 15h otvaraju igrači od 21-10 lige uvijek najbrojnije skupine prijavljenih. U 16h kreće se od 4-9 lige a u 17h dolazi na red 1.,2. i 3. liga.
Nadam se da ćemo ovim rasporedom izbjeći uvijek ono "čekanje" da bi napravili pravu ludnicu u drugom dijelu večere kad ćemo svi biti na okupu.
Prijave se primaju već od danas na poznati moj mail : josipelin21@gmail.com te tel. 091 519 54 87
i na novi službeni broj
(hvala HSTS - ČENGI I ŽARKU ) 099 323 79 40
Pozdrav Jopelin |
|
| [Vrh]
|
|
 |
jopelin
|
Postano: čet ožu 30, 2017 7:13 am Naslov
|
|
USKRŠNJI TURNIR STK RUDEŠ
ODGAĐA SE
Dragi prijatelji,
S obzirom da se isti dan organizira i
VETERANSKO PRVENSTVO HRVATSKE u SVETOM MARINU NA MURI
odlučio sam odgoditi naš turnir.
Novi termin objaviti ću za par dana.
Ovim putem vas sve pozivam da idemo zajedno u SVETI MARTIN NA MURI te da našim dolaskom i igranjem podržimo organizatore.
Zaista veliki trud našeg Ronalda Ređepa je uložen da imamo tako fantastićno mjesto i uvjete održavanja takmičenja.
Ali to još nije sve : ponesite kupače gaćice jer opuštanje nakon takmičenja u termama biti će nezaboravno.
Treba to vidjeti, isprobati i iskoristiti.
Prilika je to da povedetei ženu,djecu,ljubavnicu,punicu te dok vi igrate oni ili one će uživati u :
LIFE CLASS - TERME SVETI MARTIN
zaista je vrhunsko mjesto za opuštanje, rekreaciju i još puno toga.
Vidimo se,
pozdrav
Jopelin |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Burke
|
Postano: čet ožu 30, 2017 10:43 am Naslov
|
|
Ljubavnicu i punicu zajedno po mogućnosti!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|