NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Hurricane 8

Započnite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.    
SOKAZ forum - Početna
-> Ponuda
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Drogi

PostPostano: ned tra 02, 2017 8:50 pm    Naslov : Hurricane 8 Citirajte i odgovorite

Prodajem Hurricane 8 max debljine, crna.

Guma je nova, doslovno otpakirana, zaljepljena i odigrano je 30 minuta te nakon toga odljepljena i pospremljena u folije.

Za one koji ne znaju to je novi tip gume od DHS-a napravljen isključivo za plastičnu lopticu. Guma je semi-tacky i vrlo je elastična.
Zbog tih svojstava brža je nego klasične "kineske" gume i vrti se Spin kao da nema sutra.

Znači tko želi vrhunsku DHS forhand gumu s brutalnim spinom i ne smeta mu što je teška ovo je guma za njega.

Cijena= 200,00kn

P.S. Ja je prodajem iskljućivo zbog težine jer svojstva su odlična, ali pošto sam kupio i jako teško drvo nisam se mogao priviknuti i na tešku gumu, ako niste mali i slabi kao ja (168 cm) onda vam malo veća težina gume neće smetati.

mob: 098 9820 969
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Drogi

PostPostano: čet tra 13, 2017 10:46 pm    Naslov : Hurricane 8 Citirajte i odgovorite

pala cijena na 150,00kn Smile , još malo pa nestalo Plazi jezik
[Vrh]
Drogi

PostPostano: uto tra 25, 2017 8:17 pm    Naslov : Hurricane 8 Citirajte i odgovorite

Prodano!
može lock
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.    
SOKAZ forum - Početna
-> Ponuda
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.