|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Drogi
|
Postano: sri ožu 22, 2017 11:26 am Naslov
: Stiga Carbo 7.6 WRB |
|
|
Pozdrav svima,
Ima li tko iskustva s drvom iz naslova, poprilicno je brzo Off+ po specifikacijama sa službenih stranica Stige.
Mene zanimaju informacije vezane za puno slojeva od kojih je drvo napravljeno, 7 slojeva drva i 6 slojeva karbona. Cemu to sluzi i zašto igraci pretežno preferiraju drva s vise slojeva obicno to bude 7? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Drogi
|
Postano: čet ožu 30, 2017 10:25 pm Naslov
|
|
Update:
drvo mi je danas stiglo, i sad nemam blage veze da ga sam polakiram ili da tražim nekog s iskustvom da mi to odradi? Ili da ga ne lakiram? kupio sam Stiga Surfazer (lak od Stige baš za to )
Kolko mogu sjebat ak idem to sam raditi, tipa da stavim previše laka ili premalo? Mogli li lakirati i dršku s tim sredstvom? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
agent_zero
Pridružen/a: 28. 11. 2010. (13:06:04) Postovi: 236 Lokacija: Bliski sjever
|
Postano: čet ožu 30, 2017 11:38 pm Naslov
|
|
Ljudi lakiraju površinu na koju ljepe gume, mislim da obično stavljaju jedan sloj, tek toliko. Lako kasnije staviš još jedan ako zatreba, ali mislim da je jedan sasvim dovoljan.
A dršku lakiraj samo ako želiš da ti reket ispada iz ruke svaka dva poena
Što se tiče samog drveta, ovisi kako su ti poredani slojevi i slojeve kojih vrsta drva imaš, ali budući da je off+ bit će brzo za poludit. Vidim da igraš 19. ligu, tako da će ti vjerojatno biti prebrzo, pa stavi neke malo sporije i mekše gume, da dobiješ na kontroli. U suprotnom nećeš moći povezati dvije lopte pošteno i sve će ti letjeti preko stola. Ja nisam neki veliki ekspert za tu cijelu znanost, tako da ti je najsigurnije da se posavjetuješ s nekim iskusnijim, ali to je tako, u grubim crtama.
Najbolje bi još bilo da si kupio neko sporije drvo, ali ljude ponese  _________________ Kada umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško, teško je drugima. Isto je i kada si glup. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|