SOKAZ forum
DANAS 12.4. DIREKTAN PRIJENOS / uživo / SOKAZ 11 liga - 19h
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Danas u Jastrebarskom u 19 h igra se derbi 11 lige između STK JASTREB i LETEĆI MEDVJEDIĆI-
Na mom facebook profilu ZLATKO DRAGOVIĆ FIFA možete gledati prijenos uživo od 19 sati.
https://www.facebook.com/zlatkofifa.dragovic
Na mom facebook profilu ZLATKO DRAGOVIĆ FIFA možete gledati prijenos uživo od 19 sati.
Svaka čast
Da je ovo netko rekao prije nekoliko godina mislili bi da je malo skrenuo ili da previše gleda seriju Zvjezdane Staze,
a danas će tako nešto doživjeti premijeru u Sokazu
Da je ovo netko rekao prije nekoliko godina mislili bi da je malo skrenuo ili da previše gleda seriju Zvjezdane Staze,
a danas će tako nešto doživjeti premijeru u Sokazu
The Only Way Is Up...rutinski
btw nije im prvi put
Let the force be with you
Da Guga u pravu si, pingić treba imati u Hrvatskoj puno bolji tretman od ovoga koji ima.
Sreća da imamo SOKAZ ( skidam kapu).
Nadam se da je i ovaj live prijenos jedna mala pozitiva ka boljem sutra za ovaj naš rekreativni pingać.
Naš primjer iz Jaske pokazuje da idemo na bolje.
PET EKIPA U SOKAZU a slijedeće , nadam se i šesta i nadam se sve pod jednim nazivom STK JASTREB...
Sve ekipe su nam pri vrhu, a dijelim mišljenje sviju da smo sretni što postoji SOKAZ i naravno ljudi koji ga vode.
No još nam nedostaje jedna mala kockica u svemu tome, da napokon i mi JASKANCI dobijemo status domaćinske dvorane.
Od Zagreba smo 15 minuta vožnje, imamo odličnu dvoranu, povezanost odlična, no nemamo razumijevanja od nekih pojedinaca u ekipama, koji smatraju da ne pripadamo tu gdje smo...( to se odnosi na vrlo mali broj pojedinaca, ne vodstva SOKAZ-a...njima kapa dole...)
NO NADAMO SE BOLJEM TRETMANU VEĆ SUTRA !!!
No vidimo se danas iz naše prekrasne dvorane u 19 sati...
ŽELIMO VAM SVIMA KOJI ĆETE GLEDATI ovaj LIVE PRIJENOS da uživate u istom...
Sreća da imamo SOKAZ ( skidam kapu).
Nadam se da je i ovaj live prijenos jedna mala pozitiva ka boljem sutra za ovaj naš rekreativni pingać.
Naš primjer iz Jaske pokazuje da idemo na bolje.
PET EKIPA U SOKAZU a slijedeće , nadam se i šesta i nadam se sve pod jednim nazivom STK JASTREB...
Sve ekipe su nam pri vrhu, a dijelim mišljenje sviju da smo sretni što postoji SOKAZ i naravno ljudi koji ga vode.
No još nam nedostaje jedna mala kockica u svemu tome, da napokon i mi JASKANCI dobijemo status domaćinske dvorane.
Od Zagreba smo 15 minuta vožnje, imamo odličnu dvoranu, povezanost odlična, no nemamo razumijevanja od nekih pojedinaca u ekipama, koji smatraju da ne pripadamo tu gdje smo...( to se odnosi na vrlo mali broj pojedinaca, ne vodstva SOKAZ-a...njima kapa dole...)
NO NADAMO SE BOLJEM TRETMANU VEĆ SUTRA !!!
No vidimo se danas iz naše prekrasne dvorane u 19 sati...
ŽELIMO VAM SVIMA KOJI ĆETE GLEDATI ovaj LIVE PRIJENOS da uživate u istom...
Moram priznati da ne koristim facebook...
da bi se pogledao live prijenos treba se pridružiti ili prijaviti ?
da bi se pogledao live prijenos treba se pridružiti ili prijaviti ?
The Only Way Is Up...rutinski
Postavio sam link mog facebook-a, ponavljam ga.
Moraš imati profil na facebooku ...
Moraš imati profil na facebooku ...
Bravo Jastrebi !!!
I HRTOVCI se pridružuju ovakovom razmišljanju.
Promjene ne škode pogotovo ako su dobre.
Ak se nađemo u istoj ligi sa nekom od vaših ekipa rado ćemo doći u goste.
Pozdravite mi ljutog protivnika Tvrtka.
Jopelin
I HRTOVCI se pridružuju ovakovom razmišljanju.
Promjene ne škode pogotovo ako su dobre.
Ak se nađemo u istoj ligi sa nekom od vaših ekipa rado ćemo doći u goste.
Pozdravite mi ljutog protivnika Tvrtka.
Jopelin
Bravo Fifa, same pohvale imam i zapravo mi je u neku ruku žao što smo imali meč pa nisam mogao bacit oko.
Ali vjerujem da će bit još prijenosa, nadam se koji put i Potkovama pa da vidim jel se Frkonja zafrkava ko uvijek ili se uozbiljio.
Živjeli Jaskanci i samo naprijed.
Ali vjerujem da će bit još prijenosa, nadam se koji put i Potkovama pa da vidim jel se Frkonja zafrkava ko uvijek ili se uozbiljio.
Živjeli Jaskanci i samo naprijed.
Jednom stolnopenisač, uvijek stolnopenisač
bravo, podržavam ovu ideju. Slažem se da bi naš sport trebao biti u Hrvatskoj bolje reklamiran.. Bravo još jednom
Neki dan je na HRT bila izvanredna promotivna emisija "rekreativo" u kojoj se 45 minuta govorilo o dobrim stranama pingića, bio je Zoran Primorac, Bauk, i drugi.