NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Zemlja je ravna ploča?

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Ostalo
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Dinko Š.

PostPostano: pet vel 02, 2018 11:26 am    Naslov : Zemlja je ravna ploča? Citirajte i odgovorite

Neki dan sam razgovarao s jednim čovjekom, srednjih godina, pristojnog izgleda, nije bio alkoholiziran niti drogiran, a koji me najozbiljnije uvjeravao da je zemlja ravna ploča, a da su slike okrugle zemlje iz svemira jednostavno - retuširane.
Zanima me ima li tko u SOKAZ-u tko također misli da je zemlja ravna ploča? Čini mi se da to nekako dolazi u modu, jer se kao razotkriva neka globalna zavjera znanstvenika i ateista.
Confused
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
MUNJA2

PostPostano: pet vel 02, 2018 1:11 pm    Naslov : Zemlja je ravna ploča? Citirajte i odgovorite

Toga imaš "na tone" na Youtubeu. Samo ukucaj u tražilicu i uživaj u tuđoj gluposti. Bit je da ne možeš to dugo slušati.
Preporučam ti da se pozabaviš Sumeranima, Biblijom - tumačenjima, Povješću zemaljskih civilizacija, Piramidama i Rušenju WTC-a. Ovih 5 Tema (veliko slovo za svaku) predstavlja rubno područje u odnosu na službene verzije današnje percepcije i tumačenja povijesti i sadašnjosti. Najinteresantniji predstavnici su : Zecharia Sitchin, Mauro Biglino, Graham Hancock, pa i legendarni Eroch von Daniken, Semir Osmanagić i Judy Wood.
Naravno da ih ima još. Svatko od njih je priznat na svom području i pruža alternativno razmišljanje u odnosu na današnju službenu teoriju.
A Zemlja kao ravna ploča ti je slično proučavanju vukodlaka i vampira, vještica, tarotu, horoskopu, brojevima, vidovnjaštvu .....i sličnim glupostima.
Dobiti ćeš nove spoznaje o životu i, ako si sklon tome, guštati maksimalno, skoro pa kao i sa igranjem pingića. Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Ostalo
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.