NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

TRAŽIM SOKAZOVCE ŽELJNE NAPREDKA!

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Srcolovka
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
WiseGoth

PostPostano: uto pro 12, 2017 6:36 pm    Naslov : TRAŽIM SOKAZOVCE ŽELJNE NAPREDKA! Citirajte i odgovorite

Poštovani ''Sokazovci''!

Moje ime je Daniel Mijatović. Imam 20 godina.
Rođen sam u Zadru, ali me naš omiljeni sport doveo u Zagreb sa 17 godina i otvorio mi mnogo novih vrata. Već četvrtu godinu nastupam u Super-Ligi, a treču za GSTK Zagreb koji je i zaslužan za najveći dio mog razvoja. Osim stolnog tenisa, bavim se i drugim stvarima. Pričam tečno Engleski jezik a trenutno učim i Njemački. Od svojih hobija istaknuo bih strast prema muzici koja me potaknula da se počnem baviti i DJ-anjem. Istaknuo bih još da u životu težim raditi sve ono što me istinski ispunja i usrećuje, a odatle stiže i dodatna motivacija za napredovati u voljenom sportu.

U igračkoj karijeri, mogu se pohvaliti da sam dug period bio broj 1 na rang listi Juniora, osvajač sam više jakih turnira poput ''Tove'' i topa 12. Također nosim 2. mjesto sa Prvenstva države do 21. godine. Sa juniorskom reprezentacijom bio sam na mnogim međunarodnim natjecanjima uključujući i Europsku prvenstvo u Bratislavi 2015. godine.

Od Seniorskih rezultata najviše bih istaknuo da sam bio član ekipe GSTK Zagreb u sezoni 2015./2016. kada smo na opće iznenađenje uzeli titulu ispred favoriziranih ''Starra'' i ''Libertasa''. Tu su još i zlatna medalja sa prvenstva grada Zagreba, te niz 2. i 3. mjesta na regionalnim a i državnim natjecanjima.

Došlo je vrijeme u mojoj karijeri kada sam osjetio poziv da svoje znanje stečeno u 14. godina bavljenja ovim posebnim sportom, prenesem i na druge. Imam veliku ambiciju za dokazivanjem da svatko tko je voljan nešto naučiti, uz predani rad i fokus, može to i ostvariti.

Iz tog razloga, odlučio sam u 2018. godini početi sa individualnim treninzima rekreativaca ili djece čiji roditelji vjeruju u njih. Dob mi ne predstavlja nikakvu ulogu!

Što vam mogu ponuditi?

- Predani rad uz 100 % fokusa na progres
- Grupne ili individualne treninge
- Detaljnu analizu aspekata potrebnih za napredak
- Savjetovanje u vezi opreme
- Vođenje sokaz utakmica uz garantirano poboljšanje rezultata
- Probni trening i konzultacije u vezi budučih odluka

Ukoliko se odlučite na suradnju, ja vam dajem garanciju da ćemo skupa podizati nivo vaše igre, u suprotnom, svoje usluge ne želim ni naplaćivati.

Također napominjem da ukoliko niste zadovoljni sa mojom uslugom, ili smatrate da nisam dovoljno fokusiran i predan onome što radim, rado ću prihvatiti kritike i neću naplatiti ništa što smatrate da ne zaslužuje biti naplačeno!

Ovu ideju odlučio sam realizirati isključivo motivima osobnog trenerskog razvoja i prvenstveno sam u njoj fokusiran na sebe. Sve što radim u životu, bazirano je isključivo na prikupljanju iskustva i dokazivanju.

Što to znači za vas?

- Za vas to znači da možete očekivati 100 % predanu i susretljivu osobu kojoj je primarni cilj da vi ostvarite napredak, jer to na kraju krajeva predstavlja zajednički uspjeh.

Dok sam bio mlad, oduvijek sam volio analizirati svoje trenere, i već tada sam dobivao ideje o tome što bih ja radio drugačije, kojim pristupom bih se nosio prema svojim igračima. Sada kada je stiglo to vrijeme, moram priznati da sam prilično uzbuđen!

Cjenik mojih usluga nije dostupan široj javnosti, a također ovisi o mnogo aspekata kao što su:

- Individualni trening ili grupni trening
- Razina vaše igre
- Vaš budžet
- Vaši planovi i želje

Iz tih razloga, predlažem da mi se prvo javite, da se nađemo i obavimo konzultacije, odradimo probni trening ili bilo koju drugu uslugu i tek onda dogovorimo ostatak.

S obzirom da mi je svaki dan prilično ispunjen, za početak mogu primiti samo nekolicinu novih suradnika, kojima nudim 100% svoje pažnje!
Predlažem da ukoliko ste ozbiljni, a želite na zabavan i kreativan način postati bolji u sportu koji istinski volite, javite se što prije!

Kontakt telefon: +385921450277 (Viber, Whatsapp supported)

E-mail: danielmijat@gmail.com

Forma za prijavu:

- Vaše ime i prezime (Ili osobe koju prijavljujete)
- Vaša razina igre (Liga, skor, rezultati, kreativan opis, video)
- Vaš motiv za prijavu
- Željena usluga
- Dodatna pitanja

Nakon što skupim željeni broj prijava, daljnje obavijesti moči ćete pronaći u ovoj objavi.

Hvala vam na pažnji i srdačan sportski pozdrav.

Daniel Mijatović
Personal coach for you.

Zadnja promjena: WiseGoth; uto pro 12, 2017 11:24 pm; ukupno mijenjano 3 put/a.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Dinko Š.

PostPostano: uto pro 12, 2017 6:48 pm    Naslov : TRAŽIM SOKAZOVCE ŽELJNE NAPREDKA! Citirajte i odgovorite

Vrhunski i apetitlih sročeno! Šteta što nisam mlađi, ili što nemam sina.
[Vrh]
Saša

PostPostano: uto pro 12, 2017 7:19 pm    Naslov : TRAŽIM SOKAZOVCE ŽELJNE NAPREDKA! Citirajte i odgovorite

Kako nemaš sina Dinko???
Ifke

PostPostano: uto pro 12, 2017 7:48 pm    Naslov : TRAŽIM SOKAZOVCE ŽELJNE NAPREDKA! Citirajte i odgovorite

Svaka čast na oglasu! Klanja se
Želim ti puno sreće u trenerskom početku... Thumbs up
[Vrh]
MUNJA2

PostPostano: uto pro 12, 2017 10:26 pm    Naslov : TRAŽIM SOKAZOVCE ŽELJNE NAPREDKA! Citirajte i odgovorite

Ostao sam zadivljen OGLASOM, BRAVO Danijele !
Puno sreće !
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
STK Zagreb

PostPostano: sri pro 13, 2017 11:50 pm    Naslov : TRAŽIM SOKAZOVCE ŽELJNE NAPREDKA! Citirajte i odgovorite

Drago mi je kolega što si aktivan, želim ti od srca puno sreće!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Smile

PostPostano: uto sij 02, 2018 6:24 pm    Naslov : TRAŽIM SOKAZOVCE ŽELJNE NAPREDKA! Citirajte i odgovorite

WiseGoth (napisa):

Imam 20 godina.

[...]

Dok sam bio mlad

Lijep oglas, slažem se. Ali morao sam ovo istaknuti, bez uvrede Smile Wink
[Vrh]
WiseGoth

PostPostano: pet sij 26, 2018 1:03 pm    Naslov : TRAŽIM SOKAZOVCE ŽELJNE NAPREDKA! Citirajte i odgovorite

OBAVIJEST

Dragi "Sokazovci",

ovim putem vas želim obavijestiti da su treninzi službeno započeli! Nakon prekrasnog iskustva 15 dana u Njemačkoj, od sada na dalje sam tu za vas!

Od solidnog broja prijava koje sam dobio, nekolicina nestrpljivih nije bila spremna pričekati da se vratim u RH pa su pronašli druge opcije.

U prijevodu - imam mogućnost surađivati sa još dvije osobe koje su voljne uložiti svoje vrijeme i trud u osobni napredak!

Prve dvije prijave biti će prihvaćene a nakon toga se posvećujem samo radu!

Hvala na razumijevanju.
Sportski pozdrav!
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Srcolovka
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.