NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Trening Cetvrtkom od 20.30h do 22h, mjesto: Centar(ZG)

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Srcolovka
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
nzoric

PostPostano: čet vel 14, 2008 2:12 pm    Naslov : Trening Cetvrtkom od 20.30h do 22h, mjesto: Centar(ZG) Citirajte i odgovorite

Pozdrav svima,

Posto mi je obecani partner sprijecen zbog zdravstvenih problema na duze vrijeme, ukoliko nekome odgovara trening cetvrtkom od 20.30h do 22h u centru grada Zagreba (Hebrangova), neka se javi.

Ja osiguravam prostor, stol, mrezicu i lopticu.

P.S.: Ja sam trenutno 10. liga i skolski tip igraca s normalnim gumama.

Kontakt na forum ili na mob: 098 774 574

SP, Nedeljko
Cafe bar "Ante" Dugo Selo, 10.liga
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
ČUPKO

PostPostano: čet vel 14, 2008 3:37 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Nemoj zavaravat ljude niti si školski igrač a bogami ni nemaš normalne gume.(šala mala) ROFL
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
nzoric

PostPostano: čet vel 14, 2008 3:49 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Cupko,

budes mi jos uplasio buduce sparing igrace.. Very Happy

Morao sam s nekim postom prekinuti susu novih postova na forumu..osim mog bio je jos samo jedan novi post..

E i da, posto kad sam prosli put stavio da trazim nekoga tko zeli trenirati, pitali su me kasnije prijatelji da li ja trazim trenera za nofce, pa da ne bi bilo zabune, nitko ne bu zaradil nofce od treninga samnom..

Toliko od mene za sad.

SP, N.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
nzoric

PostPostano: pet vel 15, 2008 3:56 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Sjetio sam se da bi mozda nekoga i zanimao moj skor, pa sam ga stavio ispod.

Evo i linka na moj skor s igracima i igracicama sokaza:
opak skor .. Smile

SP
[Vrh]
masterinsider

PostPostano: pet vel 15, 2008 9:10 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

nzoric (napisa):
Sjetio sam se da bi mozda nekoga i zanimao moj skor, pa sam ga stavio ispod.

Evo i linka na moj skor s igracima i igracicama sokaza:
opak skor .. Smile

SP

Sad ti se niko neće javiti, jer si ih uplašio Thumbs up
nzoric

PostPostano: uto vel 19, 2008 3:12 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Skofina (napisa):
Sad ti se niko nece javiti, jer si ih uplasio Thumbs up

Hajde Sokazovci, pa nisam neki tip koji grize ako fulate stol, da me se tako bojite!!!
Crying

Ne mogu vjerovati da nema nekog tko bi htio vjezbati elemente i da mu nikako ne odgovara termin cetvrtkom! Confused

A i nekoliko treninga prije pocetka sezone moze samo pomoci u sezoni koja dolazi za 2 tjedna.

P.S.: Za sad su mi se javili samo prijatelji iz Pescenice..a njima vjerujem kako i nije "bas usput", no valjda cemo uspjeti koji trening odraditi ako vec ne prije turnira onda poslije!

SP
[Vrh]
LiChin

PostPostano: uto vel 19, 2008 10:32 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Evo javlja se jedan zainteresirani sokazovac. Trenirao u osnovnoj, kroz srednju rekreativno, zadnje 3 godine tu u Zagrebu isto rekreativno, ali dosta intenzivnije, negdje 3-4 puta tjedno. Trebaju mi jaci suparnici, a volje za igru imam. A i fali mi malo vise treninga u zadnje vrijeme. Nista obvezno, evo meni odgovara ovaj cetvrtak, mozemo se naci i odigrati, pa ako se ispostavi da nisam puno losiji, i nastaviti. Btw, volim i trenirati (ludo je cudo sto se sve moze na stolnoteniskim treninzima napraviti, mislim na kompleksnost vjezbi i tako to:)). Naravno ako ste mislili i trenirati i igrati. I ako za ovaj cetvrtak nema nista dogovoreno, ja sam za.
Igram 21 ligu, tj sad smo bili treci,

http://www.sokaz.hr/rankings.php?oblik=html&tip=lg&sto=saz&spol=M&lg=21&kolo=11&datum1=2007-09-01&datum2=2007-12-26

a skor je odmah ispod.

I da, naravno ako nemate prevelike predrasude prema igracima iz nizih liga, kao sto ih velika vecina igraca iz prvih 10 liga ima.
Nadjemo se i odigramo, pa se ocijeni. Very Happy

Lijep pozdrav,

Ivan B.

Mob: 098 9313 767
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
nzoric

PostPostano: sri vel 20, 2008 9:45 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Jupiii
Ipak sam isprovocirao neke odgovore/dogovore.. Cheer

Ovako, posto vas ima vise za trening Juhuu , budem uzeo jos jedan termin i to ce biti ili utorak ili petak u isto vrijeme, tj. od 20.30h do cca. 22h! Very Happy

P.S.: Nemam problema u treninzima s igracima iz nizih liga(trenutno u Dugom Selu postoji jedna ekipa koja je bila prva ove jesenske sezone u 19.lizi i pitanje je kako bi nasa ekipa odigrala medjusobno s njima! No, s njima ne mogu trenirati posto su u D.Selu)

LiChin: nadam se da ti isto tako odgovara jedan od ova druga dva termina. Iako mislim da cemo se vec nekako sloziti.

SP
[Vrh]
nzoric

PostPostano: čet vel 21, 2008 8:35 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Potraga za sparing partnerom/partnerima je zavrsena! Juhuu
Slobodno vrijeme mi ne dozvoljava imati vise od 2X tjedno trening Pingic !

SP svim ostalim citateljima ovog posta!

P.S.: Uskoro ce biti dodjela pehara za sezonu koja je zavrsila, tako da cu se s nekima sresti tamo!
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Srcolovka
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.