|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
LiChin
Pridružen/a: 24. 11. 2007. (20:49:51) Postovi: 143 Lokacija: North
|
Postano: čet vel 14, 2008 12:10 pm Naslov
: Joola Energy ili Joola Energy X-tra? |
|
|
Evo, kako pise u naslovu, je li igrao tko sa ovom novom Joola Energy X-tra?
http://www.dandoy-sports.com/product_info.php?pName=joola-energy-xtra&cName=rubber-sheets
http://www.table-tennis-direct.co.uk/products/info.aspx?range=Rubbers&subrange=Joola&product=joenx
Na raznim site-ovima review je obicno u stilu "with more speed and spin than the regular Joola Energy", a onda kad vidim performanse ispada da je i meksa i sporija, cak i sa manje spina.
A onda prosvrljam po stranim forumima i vidim da se vecina slaze da je guma puuno sporija od Joole Energy, bez obzira na razne review-ove...
Igram sa Korbelom pa se bojim da bi u takvoj kombinaciji (esp na FH) sveukupno gledano to bilo premekano... Nikako presporo, ali svakako premekano. Korbel je brzo, ali mekano i osjecajno drvo, pa ne znam bi li ovom (valjda:)) mekanijom i sporijom kombinacijom (u odnosu na regular Joolu Energy) izgubio puno na direktnosti.
Suggestions?  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
LiChin
Pridružen/a: 24. 11. 2007. (20:49:51) Postovi: 143 Lokacija: North
|
Postano: uto vel 19, 2008 11:52 pm Naslov
: |
|
|
Ok, ocito da je rijetko tko probao Joolu Energy X-tra, ali nije ni bitno. Mene ustvari samo zanima da li jedna tako mekana guma pase na jednom tako mekanom ali brzom drvu, osobito na FH? Evo, za primjer: je li netko mozda igrao sa Nimbus Soft (Tibhar), Tackifire Special Soft (BTY), Sriver FX-om (BTY), ili nekom isto tako mekanom gumom, u kombinaciji s Korbelom?
Dobro, evo, jos cemo prosiriti malo, ne mora biti Korbel, ali neko brzo mekano drvo, moze i Maze, ili Spirit. Korbel mi je od ta tri najmekaniji, a i igram s njim, pa zato spominjem. Eto, ako ce kome biti lakse, pa bi bio zahvalan na pomoci...
Joola Energy X-tra mi se cini ipak malo spora (bar po ocjenama s neta), jer igram napadacku igru koja se vise oslanja na flipove i direktnije otvorene udarce, s puno spin blokova, negoli na extremne rotacijske spinove. Jer, Korbel mi u potpunosti omogucava i vise nego dovoljnu brzinu i nad stolom, a i kad se malo udaljim, ali opet ne znam bi li izgubio na direktnosti kod npr. spin blokova, ili brze kontra-igre nad stolom.
Anyone?
Btw, stvarno ste svi zamrli sad kad je zimska pauza...
Offtopic, al kad sam vec tu... Zna li tko gdje se igra polufinale Zimskog Kupa, i kad? To bi valjalo otici pogledati...
Pozdrav |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|