NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Joola Energy ili Joola Energy X-tra?

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
LiChin

PostPostano: čet vel 14, 2008 12:10 pm    Naslov : Joola Energy ili Joola Energy X-tra? Citirajte i odgovorite

Evo, kako pise u naslovu, je li igrao tko sa ovom novom Joola Energy X-tra?

http://www.dandoy-sports.com/product_info.php?pName=joola-energy-xtra&cName=rubber-sheets

http://www.table-tennis-direct.co.uk/products/info.aspx?range=Rubbers&subrange=Joola&product=joenx

Na raznim site-ovima review je obicno u stilu "with more speed and spin than the regular Joola Energy", a onda kad vidim performanse ispada da je i meksa i sporija, cak i sa manje spina. Confused
A onda prosvrljam po stranim forumima i vidim da se vecina slaze da je guma puuno sporija od Joole Energy, bez obzira na razne review-ove...

Igram sa Korbelom pa se bojim da bi u takvoj kombinaciji (esp na FH) sveukupno gledano to bilo premekano... Nikako presporo, ali svakako premekano. Korbel je brzo, ali mekano i osjecajno drvo, pa ne znam bi li ovom (valjda:)) mekanijom i sporijom kombinacijom (u odnosu na regular Joolu Energy) izgubio puno na direktnosti. Misli

Suggestions? Pojma nemam
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
LiChin

PostPostano: uto vel 19, 2008 11:52 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ok, ocito da je rijetko tko probao Joolu Energy X-tra, ali nije ni bitno. Mene ustvari samo zanima da li jedna tako mekana guma pase na jednom tako mekanom ali brzom drvu, osobito na FH? Evo, za primjer: je li netko mozda igrao sa Nimbus Soft (Tibhar), Tackifire Special Soft (BTY), Sriver FX-om (BTY), ili nekom isto tako mekanom gumom, u kombinaciji s Korbelom?

Dobro, evo, jos cemo prosiriti malo, ne mora biti Korbel, ali neko brzo mekano drvo, moze i Maze, ili Spirit. Korbel mi je od ta tri najmekaniji, a i igram s njim, pa zato spominjem. Eto, ako ce kome biti lakse, pa bi bio zahvalan na pomoci...

Joola Energy X-tra mi se cini ipak malo spora (bar po ocjenama s neta), jer igram napadacku igru koja se vise oslanja na flipove i direktnije otvorene udarce, s puno spin blokova, negoli na extremne rotacijske spinove. Jer, Korbel mi u potpunosti omogucava i vise nego dovoljnu brzinu i nad stolom, a i kad se malo udaljim, ali opet ne znam bi li izgubio na direktnosti kod npr. spin blokova, ili brze kontra-igre nad stolom.

Anyone? Lud

Btw, stvarno ste svi zamrli sad kad je zimska pauza... Eeeek!

Offtopic, al kad sam vec tu... Zna li tko gdje se igra polufinale Zimskog Kupa, i kad? To bi valjalo otici pogledati...

Pozdrav
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.