NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

gdje se nalazi PRIJAVNICA ZA NAKNADNO PRIJAVLJIVANJE IGRAČA

Započnite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Charlie

PostPostano: sub ožu 03, 2018 8:57 am    Naslov : gdje se nalazi PRIJAVNICA ZA NAKNADNO PRIJAVLJIVANJE IGRAČA Citirajte i odgovorite

ej guys,

tko zna gdje se nalazi
PRIJAVNICA ZA NAKNADNO PRIJAVLJIVANJE IGRAČA?
u publikacijama je nema, jeli mozda u biltenu - koji nemam nijedan?!

da ne drljamo vlastoručno,
dajte pliz enivan, hića je?
p.s. nije zbog ni za Gugu! ROFL
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice AIM YIM MSNM
Dinko Š.

PostPostano: sub ožu 03, 2018 9:55 am    Naslov : gdje se nalazi PRIJAVNICA ZA NAKNADNO PRIJAVLJIVANJE IGRAČA Citirajte i odgovorite

Odi na Info (odmah ispod Naslovnice) i imaš na dnu obrazac prijavnice za igrača.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Charlie

PostPostano: sub ožu 03, 2018 12:12 pm    Naslov : gdje se nalazi PRIJAVNICA ZA NAKNADNO PRIJAVLJIVANJE IGRAČA Citirajte i odgovorite

Puno hvala,
i u Perinovo ime! Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice AIM YIM MSNM
Charlie

PostPostano: sub ožu 03, 2018 12:13 pm    Naslov : gdje se nalazi PRIJAVNICA ZA NAKNADNO PRIJAVLJIVANJE IGRAČA Citirajte i odgovorite

žemo katànac!
[Vrh]
MUNJA2

PostPostano: sub ožu 03, 2018 12:14 pm    Naslov : gdje se nalazi PRIJAVNICA ZA NAKNADNO PRIJAVLJIVANJE IGRAČA Citirajte i odgovorite

Mislim da njega buni (kao i mene) riječ "posebnoj" (prijavnici) a što piše u Pravilniku o natjecanjima. Ima redovna Prijavnica igrača (to je ovo o čemu govori Dinko) a prema ovom tekstu iz Pravilnika trebala bi postojati i "POSEBNA" Prijavnica za naknadno prijavljivanje igrača.
Po meni, NEMA POSEBNE PRIJAVNICE (ili ne bi trebala postojati) već se i redovno i NAKNADNO prijavljivanje igrača radi na istom obrascu (ovo što je Dinko naveo).
Neka me netko ispravi ako ima potrebe !!! Thumbs up

Istovremeno smo pisali pa sam bio malo sporiji (po običaju).
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.