NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Uspostava kontakta sa Voditeljem lige

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
MUNJA2

PostPostano: pon vel 26, 2018 4:57 pm    Naslov : Uspostava kontakta sa Voditeljem lige Citirajte i odgovorite

Što napraviti kada ne mogu uspostaviti kontakt sa Voditeljem lige ? Ni mail, ni SMS. Kome da šaljem Zapisnike ? Da li ima netko neki prijedlog ?
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
ib
Site Admin

PostPostano: pon vel 26, 2018 5:36 pm    Naslov : Uspostava kontakta sa Voditeljem lige Citirajte i odgovorite

Možda nazvat? Zubo
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
bigdedi

PostPostano: pon vel 26, 2018 5:47 pm    Naslov : Uspostava kontakta sa Voditeljem lige Citirajte i odgovorite

ma kladim se da se sigurno ni na telefon ne javlja.... Zubo
MUNJA2

PostPostano: pon vel 26, 2018 6:00 pm    Naslov : Uspostava kontakta sa Voditeljem lige Citirajte i odgovorite

Htio bih provjeriti vezu za mail da sam siguran da mogu dostaviti Zapisnik. Zbog toga mi je važnija mail veza nego telefonska.
Osim toga, kada nekome pošalješ mail ili SMS ostavljaš mu izbor da odgovori kada hoće a kada ga nazoveš treba se odmah javiti. Bio sam uviđavan a neefikasan.
Interesantno kako se g. Huber odmah prepoznao, koliko je ovdje izgubio vremena smišljajući što da napiše mogao je i meni odgovoriti. Uostalom, što je dao Bilten mail adresu kada se na nju ne javlja ni do početka prvenstva.
Confused
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
ib
Site Admin

PostPostano: pon vel 26, 2018 6:20 pm    Naslov : Uspostava kontakta sa Voditeljem lige Citirajte i odgovorite

Ma bitno je da sve sretno završi Love

Vaši zapisnici su ionako istog časa na netu (svih ABC ekipa), a Jura je zadnji koji bi radio probleme oko toga. In love

Ja sam reagirao jer mi je ipak nekako prirodnije pokušat nazvat pa tek onda raspalit po forumu, ali zaista mislim da ovo sve skupa nije preveliki problem ispao.

Barem na u usporedbi s ovim vani. Djed Mraz
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
bigdedi

PostPostano: pon vel 26, 2018 6:29 pm    Naslov : Uspostava kontakta sa Voditeljem lige Citirajte i odgovorite

Mejl koristim stalno, čak u toliko mjeri da Vaš mejl nije imao nikakvu hitnoći niti problem koji treba rješavati. Lijepo ste u mejlu opisali način na koji funkcionira SOKAZ, i ja se nadam da isto tako razmišljaju svi drugi u 15toj ligi, pa i cijelom sokazu. Za svaku pohvalu je vaša samostalnost pri upisu rezultata i odgovornost prema slanju zapisnika.

Također Vam se zahvaljujem što mi Vaše metode komunikacije omogućavaju jedan produljeni vremenski prozor u kojem ću reagirati na njih, te ih ja vrlo liberalno koristim. Nažalost sam u radnom odnosu i upravo zbog toga drugi mejlovi imaju prioritet. Vaš SMS me je podjetio na mejl, ali stvarno još nije došao na red. (uz sav Vaš silni obzir prema voditelju-volonteru možda nije trebalo doći do prozivanja na forumu, ali sada je svejedno)

Veselo vam potvrđujem svoj mejl i kućnu adresu u biltenu. Broj telefona možete isprobat ukoliko bude nekakvih problema u vezi sokaza.

I za kraj: dovoljan mi je scan/slika zapisnika, pa da Vas poštedim traženja pošte/sandučića. Naravno da mi takav zapisnik šaljete na mejl, te ne očekujete odgovor.

Srdačan pozdrav! Juraj
Dinko Š.

PostPostano: uto vel 27, 2018 10:53 am    Naslov : Uspostava kontakta sa Voditeljem lige Citirajte i odgovorite

Ne zove se badava munjeviti i streloviti Munja - Munja!
Smile
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
wolf

PostPostano: uto vel 27, 2018 11:34 am    Naslov : Uspostava kontakta sa Voditeljem lige Citirajte i odgovorite

MUNJA2 (napisa):
Što napraviti kada ne mogu uspostaviti kontakt sa Voditeljem lige ? ?

Uzmeš ga u ekipu i onda ga vidiš bar jednom tjedno Thumbs up ili... odvedeš ga na pivu i onda ga se više nemreš riješit Rolling Eyes In love
Dinko Š.

PostPostano: uto vel 27, 2018 5:12 pm    Naslov : Uspostava kontakta sa Voditeljem lige Citirajte i odgovorite

Mene sada zanima zbog čega nitko iz četvrte lige ne otvara temu te lige? Vjerojatno svi čekaju da Guga prvi potegne, a Guga se pak u ovoj zimi i u ovoj ligi izgleda - zamrznuo.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.