NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

kombi drva...

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Koki

PostPostano: uto svi 29, 2018 11:57 am    Naslov : kombi drva... Citirajte i odgovorite

Ima li netko saznjanja o takvim drvima na tržištu? Znam da su vrlo rijetka ali meni su zanimljiva. Dakle radi se o drvima koja imaju bržu forhand a sporiju i mekšu backhand stranu..
Imali tko takvo drvo? Koje? Nudi li se što na tržištu? Koji modeli?
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Guga

PostPostano: uto svi 29, 2018 12:25 pm    Naslov : kombi drva... Citirajte i odgovorite

Evo jedno kombi drvo

Ne znam kak misliš s tim igrati, ali dobro, ti znaš...ipak si ti iz 1. ljige Very Happy
jazavac

PostPostano: uto svi 29, 2018 1:42 pm    Naslov : kombi drva... Citirajte i odgovorite

Kolko sam ja naletio, to su

Galaxy T-9 - debela balza, karbon na forhend strani
Sanwei two face - http://www.sanweisport.com/english/?prod=%e5%8f%8c%e9%9d%a2%e4%ba%ba
Hallmark, 2 modela - http://www.hallmarktt.co.uk/e-comb.php
XVT two face - https://www.ebay.com/itm/XVT-TWO-FACES-TABLE-TENNIS-BLADE-/251755339586?rmvSB=true

Ak te zanima, galaxy T-9 ti mogu dat na isprobavanje.

Zadnja promjena: jazavac; uto svi 29, 2018 4:15 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
cvijo

PostPostano: uto svi 29, 2018 2:00 pm    Naslov : kombi drva... Citirajte i odgovorite

Zvrcni Ledenog. Koliko ja znam, on je to proučavao i igra s takvim.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
55

PostPostano: uto svi 29, 2018 3:24 pm    Naslov : kombi drva... Citirajte i odgovorite

Ja sam igrao s dva takva drveta u životu. Prije cca. 5 godina, kada sam počeo "čokljotravuljizirat" po ščokljazu, Igrao sam Hallmark Aurora drvom. Fino drvce za započeti učiti igranje s travom... Thumbs up
Zatim sam dugo čokljao s fenomenalnim NSD-om, a zadnjih sezonu i nešto čokljam s kombi drvetim MR Special... Volio bih nabaviti još dva takva, ali se autor tog jedinstvemog uratka povukao iz posla, na žalost... Rolling Eyes Crying
[Vrh]
55

PostPostano: uto svi 29, 2018 3:28 pm    Naslov : kombi drva... Citirajte i odgovorite

To drvo ima fenomenalnu kontrolu, doista je lijepo s njime igrati. Vjerujem da se mnogima i ne bi svidjelo, ali ja ga ne bih mijenjao niti za jedno koje sam do sada isprobao. In love
Miiiiiirkooooooo... Vraaaaati seeeeeeee... Predaja Retaj Pivo
[Vrh]
mradman

PostPostano: sri svi 30, 2018 12:58 pm    Naslov : kombi drva... Citirajte i odgovorite

55 (napisa):
Ja sam igrao s dva takva drveta u životu. Prije cca. 5 godina, kada sam počeo "čokljotravuljizirat" po ščokljazu, Igrao sam Hallmark Aurora drvom. Fino drvce za započeti učiti igranje s travom... Thumbs up
Zatim sam dugo čokljao s fenomenalnim NSD-om, a zadnjih sezonu i nešto čokljam s kombi drvetim MR Special... Volio bih nabaviti još dva takva, ali se autor tog jedinstvemog uratka povukao iz posla, na žalost... Rolling Eyes Crying

Hvala Petre na pohvali za drvo kao što ti kažeš MR Specijal. Znanja radi, drva još uvijek izrađujem samo u manjem broju, nedostatak radne snage svi otišli u Njemačku. Za tebe imam posebnu ponudu
MR Specijal Super OBJ ili MR Specijal Super JJOB. Slike možeš dobiti na WhatsApp. Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up Thumbs up
[Vrh]
55

PostPostano: sri svi 30, 2018 2:04 pm    Naslov : kombi drva... Citirajte i odgovorite

Pošalji mi, molim te! Klanja se Klanja se Klanja se
Mnogi pitaju s kojim drvom igram, kažem ja MR Special... probaju ljudi, kažu da je izvrsno... Pa ću ih uputiti na tebe, ima da biznis pravi napraviš! ROFL ROFL ROFL
[Vrh]
Charlie

PostPostano: sri svi 30, 2018 5:06 pm    Naslov : kombi drva... Citirajte i odgovorite

Fififajf, činiš mu zlo,
3 dana čami u podrumu za jedno drvo koje proda za 150kn Lud
ne bu fasadu napravio do 2028.,
i još bu ga žena ostavila Tisina
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice AIM YIM MSNM
55

PostPostano: sri svi 30, 2018 9:57 pm    Naslov : kombi drva... Citirajte i odgovorite

To je bila cijena drva koje je radio za tebe, čokljavca. ROFL Retaj Zubo
Za mene je napravio puno bolje i skuplje drvo, samo igra! Laughing
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.