|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Guga
|
Postano: pet stu 23, 2018 12:53 pm Naslov
: Prodajem GUGOMOBIL - Mercedes E klasa 320cdi automatik |
|
|
Za ozbiljnog kupca moguć dogovor oko cijene i dulja probna vožnja.
Ovaj motor (6 cilindara, "redni šestak") obično radi 500.000-700.000 kilometara, tako da će bez problema u normalnom ritmu 15.000-25.000 kilometara godišnje voziti još 10-tak godina...
Automobil je pažen i mažen, u perfektnom je stanju i (na žalost) prodajem ga jer sam kupio novi auto (Insigniu) i vrijeme je da Mečka nakon mnogo godina ode od mene
Auto ne traži niti jedne kune ulaganja jer je redovito servisiran i održavan iznutra i izvana, a ja sam mijenjao dosta stvari koje velika većina ljudi uopće nebi mijenjala na starijem automobilu dok "sve radi" (npr. zamjenio sam nedavno sve grijače s novim Bosh orginalnim grijačima iako nikada nije bilo nikakvih problema sa starim grijačima i auto je palio normalno i na temperaturama -15 stupnjeva), pa idućih nekoliko godina treba samo redovito mijenjati ulje i filtere.
Volio bi da Mečka dođe u ruke nekome tko će ju nastaviti održavati kao i ja do sada, te uživati s njim u vožnji jer je voziti Mercedes s ovim motorom stvarno poseban gušt.Još do nedavno je to bio jedan od motora s najvećim okretnim momentom koji se ugrađivao serijski bez ikakvih prerada (ako uzmemo u obzir SVE proizvođače automobila).
Izuzetno je pouzdan i njegovih 200 Ks i pogotovo okretni moment od 510 Nm koji razvija već na 1.400 okretaja ! (za usporedbu BMW 535d ga razvija "tek" na 2.000 okretaja) se naravno najviše osjeća u međuubrzanjima i recimo vožnji po usponima jer uzbrdice za ovaj auto jednostavno - ne postoje
2000./2001. godina (12. mjesec 2000.)
Prvi vlasnik, original kilometraža, servisni podaci.
Ako netko traži ovakav automobil, isplati se pogledati, jer ćete još jednog ovakvog jako teško naći.
Molim bez zamjena.
Informacije o autu :
-1. vlasnik
-original 249.000 kilometara, servisiran kod Šode na Remizi, servisna knjiga (kartice)
-Lumar folije (bolje od 3M folija)
-limarija je u izvrsnom stanju i auto nigdje nema niti točkice, niti ne daj bože bilo kakvog traga hrđe
-napravljen veliki servis prošlu zimu (ulje, filteri, prednje disc pločice, stražnje disc pločice, pakne za ručnu kočnicu, kanalni remen, rolice, zatezač, ramena letve volana, zglobovi letve volana, špur štangice, seleni na torzion štangi, svi grijači Bosh...)
-prije mjesec dana napravljen servis automatskog mjenjača (ulje, filter, original dihtung, strujni utikač, semering birača brzina)
-prošlo ljeto komplet servisirana klima (novi kompresor klime, isparivač, isušivač, filteri, novi plin)
-nove zimske gume Nokian
-Hella bixenon prednje lampe s novijeg Mercedesa E klasa W211
-prije 2 godine stavljeni novi stražnji Sachs amortizeri i 50% jače opruge rađene po narudžbi
-lani na novo presvučen krov iznutra (antracit tamno sivi) i tapecirano vozačko sjedalo
-Alpina Iva202 dvd multimedija + kamera za vožnju u rikverc ostaju u autu
-Momo ručica mjenjača, alu kučište mjenjača, alu ringovi u kontrolnoj tabli, alu poklopci vanjskih retrovizora, alu lajsna na stražnjoj haubi, rosfraj nosači tablica, nove UN tablice
-prije mjesec dana komplet kemijski očišćen
-zvučnike i pojačala ću izvaditi, ali imam njegove original Mercedes zvučnike koje naravno dajem s njim
-automatic tiptronic mjenjač, dvozonska automatska klima, servo volan, tonirana stakla, centralno zaključavanje, daljinsko zaključavanje, električno podešavani & sklapani retrovizori, sva četiri stakla na struju, nasloni za ruke naprijed i natrag, električna stražnja zavjesa protiv sunca, ukrasni drveni umetci, komplet zračni jastuci, prednja sjedala podesiva po visini (na struju), ugrađen multilock, original Mercedes alu felge 16 cola, 3 kodirana ključa (1 je novije generacije E klasa W211)
I tako dalje, i tako dalje...
+
Imam za njega NOVE ljetne gume Uniroyal RainSport 3 na prekrasnim crno-srebrnim OZ felgama & Thule krovne nosače sa zaštitnim bravama za krovni Thule kofer (ovo prodajem posebno, ali ću i to dati jeftino ako je kupac zainteresiran).
Dodatni podaci:
Oblik karoserije: limuzina
Broj vrata: 4
Broj sjedala: 5
Boja: tamno plava
Metalik boja: Metalik
Vrsta pogona: zadnji
Ovjes: obični
Dodatna oprema vozila:
Maglenke
Rolo sjenilo za stražnje staklo na struju
Treće stop svjetlo
Osiguranje otvaranja vrata za sig.djece CHILD LOCK
Sat
Dodatna(e) utičnica(e)
Produženo osvjetljenje unutrašnjosti
Obloge pragova - metal
Vanjski retrovizori i branici u boji vozila
Nasloni za glavu na stražnjim sjedalima pneumatski složivi
Naslon(i) za ruke otraga
Učvršćenja za mrežu
Elektronički sustav pomoći pri kočenju (BAS)
Filter protiv prašine
Brojač okretaja
Pokazivač vanjske temperature
Upravljač i ručica mjenjača od kože
Zatezači sigurnosnih pojaseva otraga
Grijane mlaznice za pranje vjetrobranog stakla
Tonirano vjetrobrano staklo sa zatamnjenim rubom
Osvjetljenje u vratima
Autom. zatamnjivanje unutarnjeg i vanjskih retrovizora
Aluminijski naplatci -16, gume 215/55R16
EDS, el. blokada diferencijala
Mreža za osiguranje prtljage
Izvedba drvo, orah
Tonirana stakla
Automatski mjenjač 5-stupanjski
El. otvaranje petih vrata
aluminijski naplatci
3. stop svjetlo
prednja svjetla za maglu
mrežasta pregrada prtljažnika
zatamnjena stakla
upravljač presvučen kožom
Sigurnost:
Elektr. kontrola stabilnosti (ESP)
Sigurnosni pojas sa 3 pričvrsne točke, sredina otraga
Zatezači sigurnosnih pojaseva naprijed
Sigurnosni pojasevi naprijed, podesivi po visini
Sigurnosni pojasevi stražnji, podesivi po visini
Sigurnosni pojasevi sa 3 pričvrsne točke
ABS (sustav protiv blokiranja kočnica)
Sustav za sprečavanje proklizavanja kotača
ABS
ESP
samozatezajući sigurnosni pojasevi
Zračni jastuci za vozača i suvozača
Bočni zračni jastuci naprijed
Zračne zavjese
Zračni jastuci: vozački + suvozački + bočni
Udobnost:
Električno podizanje prednjih i stražnjih prozora
Električno podesivi, grijani vanjski retrovizori
Podesivi stup upravljača
Električno podesiva prednja sjedala
Naslon(i) za ruke naprijed
Višefunkcijski upravljač
Progresivni servo upravljač (Servotronic)
Tempomat
el. podešavanje sjedala
el. podešavanje ogledala
el. podizanje stražnjih stakala
servo upravljač
tempomat
središnji naslon za ruku
komande na upravljaču
Klima uređaj
Klimatizacija: dvostruka automatska
Autoradio multimedija : Alpina dvd Iva202 7" touch screen
Sigurnost protiv krađe:
Centralno daljinsko zaključavanje
Elektronska blokada motora
Automatsko zaključavanje vrata u vožnji
blokada motora
centralno zaključavanje
centralno zaključavanje s daljinskim
Veličina guma:
Širina: 215
Visina: 55
Promjer: 16
Cijena je 36.000 kuna, ali s ozbiljnim kupcem ću sigurno pronaći zajednički jezik.
Ako ne kupujete automobil, ali znate da netko od Vaših prijatelja ili poznanika traži pouzdan obiteljski automobil za 4.000-5.000 eura, molim da ga preporučite.Za sve iznesene podatke (npr.kilometražu, servise, ugrađene dijelove i slično) garantiram, a svi koji su ikada kupili nešto od mene (gume, drva, tenisice...) znaju da ja svoje stvari jako čuvam i maksimalno održavam.
Svaki auto koji sam u životu prodavao je u trenutku prodaje praktički bio u boljem stanju nego kada sam ga ja kupovao.Jednostavno sam takav, po struci sam strojar i na autu sve mora biti ispravno,
jer me u suprotnom svaki nedostatak jako smeta.
Neka mi eventualni kupac kaže ko mu je preporučio auto, da mu se mogu revanširati u vidu večere, kakvog novog Tenergya ili slično
Molim kontakt na pm (personale massage, osobnu masažu) ili na broj mobitela 091-238-5003
Prije mjesec dana sam za suprugu kupio rabljenog Citroena C3 1.4 benzinca od 1. vlasnika u izuzetnom stanju.Servisiranog i s maksimalnom Deluxe opremom koju ima (kod takvih malih automobila) možda tek 1 od 1.000 komada...
Auto je izvrstan i supruga je jako zadovoljna.
Taj C3 je star 10 godina, 2007. godište i platio sam ga 29.000 kuna
ovo govorim čisto zato da se dobije osjećaj vrijednosti jer ako usporedimo
vožnju u mom Mercedesu i nakon toga u ovom "fenomenalnom" Citroenu C3 nakon moje
Mečke imate osjećaj kao da se vozite u - tačkama
Oglas je objavljen i na Njuškalu br.27008609 _________________ The Only Way Is Up...rutinski
Zadnja promjena: Guga; sub pro 01, 2018 10:53 am; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: sub stu 24, 2018 11:36 am Naslov
|
|
| Svaka čast. Sline mi cure kako si to prezentirao, a cijena je više nego povoljna. Da nisam upravo kupio Kiu Rio, ja bih ti bio nasljednik kod "okana"! Možda ti se javi moj frend. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: sub stu 24, 2018 5:26 pm Naslov
|
|
Eto, auto je stvarno takav kako sam ga i opisao.
Nisam ga namjeravao prodavati još barem 15 godina, znači do penzije, ali situacija je takva kakva je i moram se pomiriti s tim da Mečka odlazi.
Kakvi se auti mogu kupiti za 4.000-5.000 eura na Njuškalu ne znam šta bi rekao,
dali da se smijem ili plačem, jer u usporedbi s mojim....
Dobro, ima on dosta godina, ali je malo vožen, vrhunski održavan i u vrijeme kada je proizveden aute su radili - da traju.
Za razliku od danas, kada se uglavnom gleda na smanjivanje troškova, da se što više automobila radi na istoj platformi, pa recimo imaš slučaj da su neki prekidači potpuno identični u Škodi Fabiji, Škodi Octaviji i WW Pasatu
Strašno.
Pa onda downsizing motora....
Mene je recimo šokirala činjenica da Renault Talisman (inače krasan auto)
ima JEDAN, JEDINI motor od bijednih 1.600 kubičnih centimetara i da se njegovih 5 različitih verzija po broju konjskih snaga dobija različitim prednabijanjem i elektronskim podešavanjem motora.
Apsolutno nitko me nikada neće moći uvjeriti da će motor s 1.600 kubika i nabrijan na 150 KS napraviti isti broj kilometara kao recimo moj motor s 3.200 kubika.
Dobro, nije to tako ni zamišljeno...vani ljudi svakih 5 godina kupuju novi auto pa niti ne treba trajati više od 10 godina.
Ali oni vani si to mogu priuštiti, a to je udaljeno prosječnom Hrvatu isto kao i mogućnost da će ljudi za 100 godina možda kolonizirati Mars.
Znači, mi smo u velikoj većini prisiljeni krpati aute starije od 10 godina.
To ne znači da bi sada svi trebali voziti stare Mercedese E klase, samo da financijska situacija nije bajna i da je veliko pitanje kakav auto po veličini, kvaliteti, udobnosti netko može kupiti za 36.000 kuna.
Ja se ipak osjećam kao gospon kada sjednem u svoju Mečku po svakom od tih kriterija
Onaj koji kupi ovaj auto neće biti svjestan kako dobar auto je kupio za malo novaca,
to će uvidjeti tek nakon nekoliko godina i puno kilometara vožnje koja je pred njim. _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: ned stu 25, 2018 5:03 pm Naslov
|
|
| Ja ti nađoh dva kupca. Hoću veliku proviziju. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: ned stu 25, 2018 7:19 pm Naslov
|
|
Pusti ti te spike, još se nije javil niti jedan od "ta dva"
Ako nazovu, neka kažu da si im ti preporučil auto i kak sam rekel...idemo na večeru
(bumo i Vjevericu poveli) ili ti sponzoriram gume koje trebaš
 _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: pon stu 26, 2018 10:54 am Naslov
|
|
| Možda sam ja zajebo deal, jer sam i od njih zatražio veliku proviziju, pa su se prepali. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: pon stu 26, 2018 3:31 pm Naslov
|
|
Na ovaj način poslovanja buš se teško došlepal do večere u našem biranom društvu.
Ovo samo pokazuje da si neozbiljan usprkos lijepom broju godina, a izgleda da su ti takvi i frendovi jer me još nisu nazvali.U svakom slučaju, njihov gubitak ako im promakne ovakav auto, a žele ga kupiti
(a ne zajebavaju kao ovi likovi kaj me zovu pa nude zamjene, doplate i razno-razne kombinacije.
Gospon...ja bum vam dal 20.000 kuna i 4 Candy sušilice za rublje.Svašta...) _________________ The Only Way Is Up...rutinski
Zadnja promjena: Guga; pon stu 26, 2018 4:53 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: pon stu 26, 2018 4:56 pm Naslov
|
|
Još nitko nije došao i pokazao lovu, za sada samo prazne prijetnje.
Danas navečer smo kod vas u Jazbini.
Zvjezdan kaže da je u vrhunskoj formi  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: pon stu 26, 2018 10:25 pm Naslov
|
|
Utrine Republika!!!
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: uto stu 27, 2018 10:56 am Naslov
|
|
| Dragi Guga, naravno da sam neozbiljan, tako da sam se samo, kao i uvijek, šalio kad rekoh da tražim od tebe i njih "visoke provizije". Oni su, naime, zaključili da im je auto ipak malo prestar. Sorry. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Saša
Pridružen/a: 12. 11. 2011. (14:24:19) Postovi: 1556 Lokacija: Dubrava
|
Postano: uto stu 27, 2018 11:25 am Naslov
|
|
Dinko jedno je zajebancija na forumu ali u ovom slučaju trolanje je jako neodgovorno i BEZOBRAZNO.
Guga prodaje auto i dao si je truda oko posta i nemoj ga tako minirati.
Niti ikog drugog.
Krajnje je vrijeme da dođem do tebe i natamburam te na stolu. _________________ Let the force be with you |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: čet stu 29, 2018 10:44 am Naslov
|
|
Pomalo me vid napušta, pa dobro vidim samo velika štampana slova, tako da od gornjeg teksta uglavnom razabirem samo Sašine riječi "BEZOBRAZNO"!
Možda bih se sada, u odgovoru na to "BEZOBRAZNO", mogao poslužiti lijepom stilskom figurom cijenjenog profe: "nekakva iritantno subjektivna i provokativna opservacija bez ikakvog smisla i razloga". |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: sub pro 01, 2018 6:15 pm Naslov
|
|
Otišao moj Gugomobil-Mercedes danas put Splita s novim vlasnikom.
Nije mi bilo svejedno dok sam ga gledao kako ide niz ulicu zadnji put
Ipak je bio kod mene 12 godina i krasno smo se vozili...
Nek mu je sa srećom
Može  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|