NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

3. Liga jesen 2018.

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Joco

PostPostano: sri ruj 19, 2018 7:42 pm    Naslov : 3. Liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Pingic Pingic Pingic Zivili Zivili Cro Partijana Partijana
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
dvrzic

PostPostano: čet ruj 20, 2018 11:32 am    Naslov : 3. Liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

pingač pingač pingač pijača pijača hrvatska zastava party party Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
trnac

PostPostano: pon ruj 24, 2018 9:56 pm    Naslov : 3. Liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Pozdrav 3. ligi Thumbs up

Čulinec je večeras imao vatreno krštenje u trećoj. Bod u prvom kolu protiv žilavih Novoselčana je sasvim solidno Klanja se
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Fruit Juice

PostPostano: uto ruj 25, 2018 2:40 pm    Naslov : 3. Liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Pozdrav 3. ligi i Trncu,
Solidan početak, nadamo se da će ostali bit malo mekši pa još koji bod otkinut tu i tamo! Zubo
[Vrh]
mesegovic

PostPostano: čet ruj 27, 2018 7:41 am    Naslov : 3. Liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Pozdrav i od ekipe ZU HVIDRA Zagreb I.

Sinoć smo gostovali u Velikoj Gorici protiv VG Pilića.
Završilo je miroljubivih 5:5.
Sretni smo bili i mi i oni s prvim osvojenim bodom. Smile
Nakon tekme otišli smo na ''treće poluvrijeme'' i lijepo se zabavili.
Petrović se konačno naučio igrati na travu, nažalost sam ja bio prva žrtva. Crying Travari treće lige čuvajte se.
Sve u svemu lijepo gostovanje.
Dečki su pravi sportaši i dobri domaćini. Thumbs up
[Vrh]
wolf

PostPostano: sri pro 19, 2018 9:50 am    Naslov : 3. Liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Čestitke Hvidraši , dečki naši na 1. mjestu Klanja se Klanja se Klanja se i bome čestitke čika Lovriću(opet) na prvom mjestu pojedinačno a bome čestitke i našem Hrgi Draženu na vjerujem jedinstvenom uspjehu ... naime nakon 6. kola imao je skor 0:11 Embarassed a do kraja na ugodnih 14:17 Thumbs up Juhuu Juhuu Juhuu
mesegovic

PostPostano: sri pro 19, 2018 10:47 am    Naslov : 3. Liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Hvala Wolf.

Sezona je duga, ali smo se ove sezone uspjeli skupiti u kompletnom sastavu čak 11 puta i odmah se vide rezultati. I Karabeg je prvih nekoliko kola bio blizu Hrge Very Happy , ali je zato zadnjih 5 kola zablistao. Smile .

Tomislav je cijelu sezonu bio odličan i igrao je s lakoćom. Žao mi je da nije sve tekme odigrao, jer bi bio vrlo blizu Lovriću. Lovriću čestitke jer je stvarno to zaslužio svojom igrom i borbenošću.

Ja sam prvi dio sezone dobro odradio, a pred kraj sam malo pao u formi, ali me spasila zadnja tekma.
Željko nije previše igrao, ali je ipak upisao jednu pobjedu. Juhuu
[Vrh]
Pale

PostPostano: sri pro 19, 2018 10:55 am    Naslov : 3. Liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Hvidra l ,pridružujem se čestitkama.
Sretno dalje.
Lovriću također kapa do poda. Klanja se

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
risBo

PostPostano: pet pro 21, 2018 12:12 am    Naslov : 3. Liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Ajde da i ta priča više završi, valjda je već i vrijeme?
Pilići bi pili: piju, piju, piju….. Pivo Pivo

Prije svega želim čestitati Prvacima lige ZU HVIDRA ZAGREB I. Bravo dečki.

Zahvaljujem svima na ugodnom druženju u 3. ligi i nadam se da nam kao novacima treće lige nema tko što zamjeriti ujedno se i nadam ostanku o ovom rangu natjecanja uz malo sportske sreće.

A sada malo za kraj o ovima dvijema utakmicama koje se još nisu odigrale: SESVETE-ČULINEC - BUKOVAC PAVLAS i ZAGREBAČKE CESTE - VELIKA GORICA I. VG-PAK

1. Čulincu bi odgovarao i neriješen rezultat u slučaju da Zagrebačke ceste i Velika Gorica odigraju neriješeno jer su bolji u međusobnom omjeru sa ZG cestama ali tada Bukovac ispada.

2. U slučaju da bilo tko pobijedi ili ZG ceste ili Velika Gorica, jedan od njih ide u 2. ligu ako Čulinec ne bi pobijedio Bukovac tada bi Pilići ispali. Ali ako Čulinec pobijedi ispada Bukovac, Pilići ostaju a Čulinec ide u 2. ligu.

3. Ako Čulinec pobijedi Bukovac rezultat Zagrebačkih cesta i Velike Gorice je nevažan jer tada Čulinec sigurno ide u 2. ligu a Pilići ostaju u 3. ligi.

4. Ukratko, da bi Bukovac ostao u 3. ligi mora obavezno pobijediti Čulinec jer im samo ta opcija odgovara ali tada Čulinec ne ide u 2.ligu a Pilići bi ispali.

Pozdrav svima i Sretno Vam Novo leto.......

[Vrh]
Guga

PostPostano: pet pro 21, 2018 7:41 am    Naslov : 3. Liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Kaj si ti sad napričal Eeeek! ROFL
Od toliko kombinacija mi se vrti u glavi...
Nisam očekivao da će se ove sezone ovako rasplesti borba za prolaz naprijed i ekipama
VG Pilići i Sesvetama svaka čast.
Sesvete još nisu "zastale" u svojem napredovanju prema naprijed,
pa čak imaju šansu ući u 2. Labud ljigu Klanja se
od koje smo se mi jučer oprostii...
Šta znači jedan kvalitetan igrač koji se podredi interesima ekipe pokazao je Josip Thumbs up
koji je donio prijeko potrebnu sigurnost i vjeru suigračima da mogu opstati u 3. ljigi.
Od srca vam želim da uspijete, pa da se na proljeće nađemo na službenom Pingic
Matko

PostPostano: sub pro 22, 2018 2:41 pm    Naslov : 3. Liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Bravo za decke iz Culinca i Sesveta. Prelijepa prica. Jos nedavno sam im objasnjavao sto je to nec u pingacu a danas su na pragu prve lige. Fenomenalno. Hocete li ikad uci u prvu ligu nije vazno. Vazno je pozvati Osojnika da barem jednom mjesecno igra a kada mu se vrati volja bit ce vam od pomoci. Cestitam jos jednom
[Vrh]
Fruit Juice

PostPostano: pon pro 24, 2018 8:07 am    Naslov : 3. Liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

risBo, ispala je opcija 3, i uspjeli mi uć kao što Guga veli u "2. Labud ljigu" Very Happy

Matko treneru, Klanja se Thumbs up , Žac Klanja se Thumbs up
Ostaloj škvadri hvala na lijepom druženju, napetim utakmicama, pohvalama... Thumbs up

Sretan Božić i nova godina!
[Vrh]
risBo

PostPostano: pon pro 24, 2018 8:42 am    Naslov : 3. Liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Bravo Čulinec, svaka čast Klanja se Klanja se Klanja se !

Prije nekih godinu dana razgovarao sam sa vama i pitao vas: gdje vam je kraj?

Ostala vam je samo još jedna stepenica i uz malo treninga tu ste na vrhu.
Vi ste pravi dokaz kako se sa radom i voljom prema sportu može puno postići.

Još jednom iskrene čestitke, puno uspjeha i sportske sreće u rangu više.

Pozdrav od VG Pilića!
[Vrh]
trnac

PostPostano: pon pro 24, 2018 9:54 am    Naslov : 3. Liga jesen 2018. Citirajte i odgovorite

Čulinec Klanja se
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.