NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Kako nalijepiti OX travu pomoću samoljepive folije?

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Potražnja
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
55

PostPostano: pon stu 19, 2018 10:49 am    Naslov : Kako nalijepiti OX travu pomoću samoljepive folije? Citirajte i odgovorite

Poštovani čokljavci i oni koji misle da znaju, ali ipak su čokljavci, ROFL ROFL ROFL
Trebam pomoć, tj. nekoga da mi dobro zalijepi novu travu OX na novo drvo pomoću samolijepive folije. Nemojte mi vježbati vještinu lijepljenja na novoj opremi, trebam nekoga tko je to već radio dosta puta i to prilično uspješno. Zubo
Naravno, uslugu plaćam po dogovoru. In love
Također, trebao bih od iste osobe da mi odlijepi Spinlord Dornenglanz s drveta, ukloni ljepilo s njega i također mi zalijepi Dornenglanz na drvo preko folije. Cijelu ovu sezonu igram k'o invalid s tom travom skeljenom na debeli sloj ljepila, mislio sam da neće imati neke posebne veze - zajeb'o sam se, ima veze i trava se bitno drugačije ponaša, nedostaje mi moj stari "Dornenglanz"... Retaj Retaj Retaj
Kontakt na broj 095/9981009, frknite mi sms, odgovorit ću čim uzmognem. Juhuu
Unaprijed puno hvala! Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Dinko Š.

PostPostano: pon stu 19, 2018 11:03 am    Naslov : Kako nalijepiti OX travu pomoću samoljepive folije? Citirajte i odgovorite

Najbolji ti je Zlatko Pospiš, 098-277-306. Meni je zalijepio dobro i besplatno!
[Vrh]
55

PostPostano: pon stu 19, 2018 4:28 pm    Naslov : Kako nalijepiti OX travu pomoću samoljepive folije? Citirajte i odgovorite

Hvala na sugestiji... Brine me i pitanje uništava li ljepilo sa folije surface drveta... Mislim da ću ipak upotrijebiti ljepilo. Zubo
[Vrh]
bigdedi

PostPostano: pon stu 19, 2018 6:47 pm    Naslov : Kako nalijepiti OX travu pomoću samoljepive folije? Citirajte i odgovorite

Dinko Š. (napisa):
Najbolji ti je Zlatko Pospiš

wolf

PostPostano: uto stu 20, 2018 6:18 pm    Naslov : Kako nalijepiti OX travu pomoću samoljepive folije? Citirajte i odgovorite

Zadnja promjena: wolf; čet stu 22, 2018 9:26 am; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
jazavac

PostPostano: sri stu 21, 2018 9:44 am    Naslov : Kako nalijepiti OX travu pomoću samoljepive folije? Citirajte i odgovorite

55 (napisa):
Hvala na sugestiji... Brine me i pitanje uništava li ljepilo sa folije surface drveta... Mislim da ću ipak upotrijebiti ljepilo. Zubo

Čital sam da je za lijepljenje folijom preporučljivo jako dobro polakirat drvo jer je ljepilo na foliji jako i prilikom skidanja voli rasturit površinski furnir.

Ja foliju koristim za lijepljenje ovom metodom:

https://tabletennis-reviews.com/gluing-a-long-pimple-rubber-without-sponge-a-novel-new-way/
55

PostPostano: sri stu 21, 2018 10:24 am    Naslov : Kako nalijepiti OX travu pomoću samoljepive folije? Citirajte i odgovorite

Ova metoda mi se čini OK, ali ne bih htio vježbati na novoj opremi. Rolling Eyes
[Vrh]
rope

PostPostano: sri stu 21, 2018 7:18 pm    Naslov : Kako nalijepiti OX travu pomoću samoljepive folije? Citirajte i odgovorite

bum ja, al ne kužim zašt to ne napraviš sam pa tvoj je reket
[Vrh]
rope

PostPostano: sri stu 21, 2018 7:19 pm    Naslov : Kako nalijepiti OX travu pomoću samoljepive folije? Citirajte i odgovorite

wolf (napisa):
Laughing Laughing Laughing Laughing

pa kaj ima?
[Vrh]
wolf

PostPostano: čet stu 22, 2018 9:21 am    Naslov : Kako nalijepiti OX travu pomoću samoljepive folije? Citirajte i odgovorite

Pa Rope ...nema Vas kod nas u dvorani ni za lijek ... aj pritrenirajte malo da bar do sedme dogurate In love Zubo
doktor

PostPostano: pet stu 23, 2018 7:04 pm    Naslov : Kako nalijepiti OX travu pomoću samoljepive folije? Citirajte i odgovorite

Evo bas naletio danas na instagramu filmic kako lik lijepi gumu preko folije ... bas fora izgleda Smile

https://www.instagram.com/p/Bqf1YgQgNR8/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=14jepzae2jz3
[Vrh]
55

PostPostano: pet stu 23, 2018 7:49 pm    Naslov : Kako nalijepiti OX travu pomoću samoljepive folije? Citirajte i odgovorite

Hvala ti, dok, stvarno izgleda više nego jednostavno! Thumbs up
[Vrh]
rope

PostPostano: čet stu 29, 2018 6:29 am    Naslov : Kako nalijepiti OX travu pomoću samoljepive folije? Citirajte i odgovorite

wolf (napisa):
Pa Rope ...nema Vas kod nas u dvorani ni za lijek ... aj pritrenirajte malo da bar do sedme dogurate In love Zubo

prije ćemo mi do desete dogurat
[Vrh]
Zole000

PostPostano: pet stu 30, 2018 6:59 am    Naslov : Kako nalijepiti OX travu pomoću samoljepive folije? Citirajte i odgovorite

Bok.

Neznam dal su prethodno napisali, a neda mi se čitat Smile.

Koristi papir za pečenje kolača (masni), odrežeš jednu kocku tog papira koja je malo veća od kocke trave.
Kad si naljepio foliju na drvo, onda pozicioniraš travu da ti je donji dio (natpis) malo van papira, cca 1 cm i pozicioniraš ga od sredine ručke. Potapšaš prstima da se slijepi. Zatim izvučeš taj masni papir prema gore (vrhu reketa) za cca 2 cm i ponavljaš postupak do kraja. Na taj način nemaš niti zraka unutar trave niti kvržica.

https://www.youtube.com/watch?v=s6xCE8T0-VI&t=136s
pogledaj od 4:40 na dalje. ali ponavljam prvo travu na masni papir pa onda spuštaj donji dio na drvo, (Ovaj je malo glup na videu Wink )

Istu metodu koristi ako travu lijepiš ljepilom.

Drvo kad je novo obavezno prelakirati i onda nema brige kaj god da se lijepi i to na način (jedini koji po meni ne mijenja svojstva drveta niti guma, a vjerujte da sam ih prelakiral i testiral barem više nego kaj imam godina Smile) da se koristi lak za čamce u tankom sloju ( link: https://www.chromos-svjetlost.hr/hr/proizvod/zastita-drva/transparentni-premazi-za-drvo/kemolux-lak-za-camce-39 ) nemora bit kemolux, može i neki drugi. najbitnije je da nakon kaj se 24 sata drvo osuši na sobnoj temperatiri lagano ga ispolirati sa vodobrusnim papirom 2000 (najfiniji šmirgl), obrisati prašinu i to je to.

Pozzz
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Potražnja
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.