NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Novi sam na forumu - gdje trenirati stolni?

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
hkusulja

PostPostano: uto ožu 12, 2019 2:11 pm    Naslov : Novi sam na forumu - gdje trenirati stolni? Citirajte i odgovorite

Pozdrav svima,
čuo sam za SOKAZ i odmah se registrirao na ovom forumu Smile

Htio bi rekreativno, nakon posla, trenirati stolni tenis u Zagrebu, gdje / koji klub i kojeg trenera preporučujete?

Imam 30 godina, živim u Novom Zagrebu, kao dijete sam trenirao stolni tenis...
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
trnac

PostPostano: uto ožu 12, 2019 2:26 pm    Naslov : Novi sam na forumu - gdje trenirati stolni? Citirajte i odgovorite

Dobro nam došao Fulir

Na Velesajmu radi STK Merix, paviljon 6, na katu. Dva su trenera, Jelačić i Dražetić, možda ima netko novi. http://stk-merix.hr/

Druga opcija je STK Zagreb, Savska cesta 137 (Stolnoteniski centar Dragutin Šurbek -1 kat). Ima dosta trenera, najbolje je kontaktirati Tvrtka: 091 3399 949.

Ostali klubovi su više orijentirani na mlađe naraštaje, što ne znači da se s nekim od trenera ne može dogovoriti individualna poduka.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
hkusulja

PostPostano: uto ožu 12, 2019 3:14 pm    Naslov : Novi sam na forumu - gdje trenirati stolni? Citirajte i odgovorite

ok, hvala na informaciji, kontaktirati ću gospodina "Tvrtka" na spomenuti broj. Može li malo više o njemu? on je voditelj kluba? trener? ...
[Vrh]
trnac

PostPostano: uto ožu 12, 2019 3:20 pm    Naslov : Novi sam na forumu - gdje trenirati stolni? Citirajte i odgovorite

Tvrtko Matić je trener i povremeni igrač Sokaza. Stavio sam njegov kontakt jer je jedini aktivan na forumu od trenera (koliko ja znam).

http://sokaz.hr/forum/profile.php?mode=viewprofile&u=777

http://sokaz.hr/forum/viewtopic.php?t=4708&postdays=0&postorder=asc&start=0
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
55

PostPostano: uto ožu 12, 2019 3:35 pm    Naslov : Novi sam na forumu - gdje trenirati stolni? Citirajte i odgovorite

hkusulja (napisa):
ok, hvala na informaciji, kontaktirati ću gospodina "Tvrtka" na spomenuti broj. Može li malo više o njemu? on je voditelj kluba? trener? ...

Ma propalica jedna... Laughing ROFL Zubo ... Tvrtko je odličan mladi igrač, povremeni natjecatelj u 1. ligi SOKAZ-a, ali je vrlo mlad krenuo u trenerske vode. Klanja se Što se mene tiče doista mi se čini prepun entuzijazma, što je jako važno za motivirati bilo koga na rad, a čini mi se i da je dobar dečko... nemaš što izgubiti, sretan ti dolazak u SOKAZ. In love
[Vrh]
Drogi

PostPostano: čet ožu 14, 2019 1:49 pm    Naslov : Novi sam na forumu - gdje trenirati stolni? Citirajte i odgovorite

I da što više "dedeka" s travama nabiješ, jer u protivnom će oni tebe Smile
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: čet ožu 14, 2019 2:34 pm    Naslov : Novi sam na forumu - gdje trenirati stolni? Citirajte i odgovorite

Istina. Ako hoćeš par treninga protiv dedeka s travama onda dođi k meni u Kneza Mislava 18/III.
Dinko: 095-903-2318.
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.