NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

2019 ITTF Asian Cup | Day 2 Sessions 2

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Igrači i natjecanja
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Drogi

PostPostano: sub tra 06, 2019 9:49 am    Naslov : 2019 ITTF Asian Cup | Day 2 Sessions 2 Citirajte i odgovorite

Evo malo za one koji mogu pogledati live link šaljem na stream:

trenutno igraju Ma Long vs koki Niwa

https://www.youtube.com/watch?v=6mzuE7VaWLk
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Drogi

PostPostano: sub tra 06, 2019 2:20 pm    Naslov : 2019 ITTF Asian Cup | Day 2 Sessions 2 Citirajte i odgovorite

Sutra je finale FZD vs Ma Long. Obojica su dobili malog Mota, ali Ma je dobio puno lakše i bez muke.
Nekak mi je FZD draži, ali Ma Long je vjerojatno predobar. Ak FZD sutra ne dobije nebude ga nikad dobil.
[Vrh]
Drogi

PostPostano: ned tra 07, 2019 11:05 pm    Naslov : 2019 ITTF Asian Cup | Day 2 Sessions 2 Citirajte i odgovorite

FZD je dobil Ma Longa 4-2 u finalu.
Ma Long je izgledal u početku meča bolje, dosta bolje, ali puno mlađi FZD se neda sam tak, mentalno je jak. Igra protiv Ma Longa i situacija izgleda koda nema kaj napraviti, da je Ma pre jak, ali nekak se uvijek pribere i na kraju slomi "Diktatora".
Meni je osobno drago kaj je FZD dobil, bilo mi ga je žal kad je lani imal meč loptu za svjetskog prvaka i popušil na kraju. Sad mu je vratil, ali uskoro je svjetsko u Mađarskoj pa bumo vidli opet odlične mečeve. Vjerojatno u finalu ovu dvojicu jer su oni definitivno na jednom drugom nivou od svih ostalih, ko Messi i Ronaldo u nogometu.
[Vrh]
Koki

PostPostano: sri tra 10, 2019 11:08 pm    Naslov : 2019 ITTF Asian Cup | Day 2 Sessions 2 Citirajte i odgovorite

Fan Zhedong je došao u finalu 2017. do fixa 7. seta. Imao 9-7, onda spasio 9-10 ali do meč lopte nije došao, Na kraju 12-10 za Ma Longa..
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Igrači i natjecanja
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.