NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Šarene gume
Idite na 1, 2  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Drogi

PostPostano: uto svi 28, 2019 9:29 pm    Naslov : Šarene gume Citirajte i odgovorite

Evo ekipa stigle šarene gume Smile , meni osobno ne smeta ak neko hoće imati gumu u drugoj boji, ali ljudi koji slabije vide neke boje i imaju neki oblik daltonizma sigurno nebudu presretni novim pravilima. Link na mali video o tome:
https://www.youtube.com/watch?v=QSgfJNYWe2g
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
55

PostPostano: sri svi 29, 2019 6:42 am    Naslov : Šarene gume Citirajte i odgovorite

Confused Confused Confused
[Vrh]
Saša

PostPostano: sri svi 29, 2019 7:31 am    Naslov : Šarene gume Citirajte i odgovorite

Sad će Guga moći upariti i boju gume sa trakicom za kosu Laughing Laughing Laughing Laughing
glasgow

PostPostano: sri svi 29, 2019 10:41 am    Naslov : Šarene gume Citirajte i odgovorite

Ma mislim da neće bit problema za daltoniste, jedna strana mora biti crna, a pretpostavljam da nikakve tamnije nijanse neće biti dozvoljene.

Dajte mi tu rozu gumu Cheer
[Vrh]
Guga

PostPostano: sri svi 29, 2019 11:22 am    Naslov : Šarene gume Citirajte i odgovorite

Konačno.... Cheer Laughing
jel ima žuta ?
Saša

PostPostano: sri svi 29, 2019 11:40 am    Naslov : Šarene gume Citirajte i odgovorite

Ne ali ima roza za tebe
Koki

PostPostano: sri svi 29, 2019 11:51 am    Naslov : Šarene gume Citirajte i odgovorite

Ittf stvarno vode moroni. Da mi je znati koji je to trust mozgova zaključio da će ovo pomoći popularizaciji stolnog tenisa.
Trebali su donjeti propis da gaćice i trakica za kosu mora biti u tonu a majica s čarapicama. Svaka metrosexualnost je iskuljučena... ROFL
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Iceman

PostPostano: sri svi 29, 2019 12:25 pm    Naslov : Šarene gume Citirajte i odgovorite

na primjeru igre na kraju videa se vidi da zelena izgleda kao crna kad se malo zatvori reket... Rolling Eyes

fakat nisu normalni lol...
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
TypeR

PostPostano: sri svi 29, 2019 12:53 pm    Naslov : Šarene gume Citirajte i odgovorite

Čemu toliko negativnih kritika? Siguran sam da će biti jasna razlika između crne i ostalih. Ovo je samo opcija više, jer će se crvenu i dalje moći koristiti.
Djeci će se ovo dopast sigurno Cheer In love Cheer
[Vrh]
jazavac

PostPostano: sri svi 29, 2019 1:26 pm    Naslov : Šarene gume Citirajte i odgovorite

Do sada već skupe gume bu postale još skuplje. Thumbs down
Koki

PostPostano: sri svi 29, 2019 1:46 pm    Naslov : Šarene gume Citirajte i odgovorite

TypeR (napisa):
Čemu toliko negativnih kritika? Siguran sam da će biti jasna razlika između crne i ostalih. Ovo je samo opcija više, jer će se crvenu i dalje moći koristiti.
Djeci će se ovo dopast sigurno Cheer In love Cheer

Kritike zbog toga što 90% promjena u zadnjih 20-tak godina nije donjelo nikakav napredak stolnom tenisu kroz napredak igre niti u smislu gledljivosti.
Promjene se rade da bi se nešto mjenjalo...eto tako...da promjenimo nešto.
Trust mozgova koji je ovo smislio je na razini lokalnih šerifa u hrvatskoj provinciji.
Moš mislit koje su to analize bile... Beljenje
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
TypeR

PostPostano: sri svi 29, 2019 2:36 pm    Naslov : Šarene gume Citirajte i odgovorite

Pa ovo niti ne doživljavam kao neki napredak, a čisto sumnjam da je to bila i namjera.
Isto tako, ne vidim koja promjena bi uvelike povećala popularnost, igrivost i gledanost pingića.
Podizanje mrežice? Povećavanje stola Eeeek!? Dodatno usporavanje loptice Confused ?

Bojim se da ćeš/ćemo se načekat
[Vrh]
trnac

PostPostano: sri svi 29, 2019 3:34 pm    Naslov : Šarene gume Citirajte i odgovorite

$$$
[Vrh]
Dinko Š.

PostPostano: sri svi 29, 2019 3:46 pm    Naslov : Šarene gume Citirajte i odgovorite

Kao što udruga SOKAZ nije prihvatila igranje na vrijeme, tako ne mora prihvatiti niti šarene (za šarane) gume.
[Vrh]
Drogi

PostPostano: sri svi 29, 2019 7:42 pm    Naslov : Šarene gume Citirajte i odgovorite

Dinko Š ajd čkomi plz jer Udruga SOKAZ je prihvatila igranje na vrijeme prihvačanjem ITTF pravila.

Kaj se tiče guma, bolje da igramo sa šarenim nego da igramo sa svim onim neregularnim gumama iz garaže.
[Vrh]
Guga

PostPostano: čet svi 30, 2019 2:23 am    Naslov : Šarene gume Citirajte i odgovorite

Saša (napisa):
Ne ali ima roza za tebe

Kaj zajebavaš, vidiš da ima žuta Juhuu Cheer Beljenje

Znači protiv Kokija iduće sezone na treningu (valjda bumo se konačno dogovorili)
igram sa žutom & svjetlo plavom gumom, žutom trakom na glavi i svjetlo plavom majcom
ROFL
MUNJA2

PostPostano: čet svi 30, 2019 4:50 am    Naslov : Šarene gume Citirajte i odgovorite

Kaj nitko nije spomenuo da crna mora ostati a da se samo crvena može mijenjati u neku drugu boju ?
[Vrh]
glasgow

PostPostano: čet svi 30, 2019 2:19 pm    Naslov : Šarene gume Citirajte i odgovorite

glasgow (napisa):
Ma mislim da neće bit problema za daltoniste, jedna strana mora biti crna, a pretpostavljam da nikakve tamnije nijanse neće biti dozvoljene.

Ja sam spomenuo, ali sam novi na forumu pa me ljudi ne doživljavaju Smile

Malo je zbunjujuće jer momak u videu pokazuje rekete s šarenim gumama na obje strane.
[Vrh]
MUNJA2

PostPostano: čet svi 30, 2019 3:35 pm    Naslov : Šarene gume Citirajte i odgovorite

Sorry, nisam vidio a i pročitao sam samo zadnju rečenicu od Guge gdje kaže da će igrati sa žutom i plavom gumom pa sam, u skladu sa mojim nickom i reagirao.

Zadnja promjena: MUNJA2; čet svi 30, 2019 4:57 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
glasgow

PostPostano: čet svi 30, 2019 3:57 pm    Naslov : Šarene gume Citirajte i odgovorite

Da, niko neće igrati s žutom i plavom, osim ako vodstvo Sokaza ne ode još jedan korak dalje u odnosu na ITTF i dozvoli potpuno šarenilo.

Inače, igrao sam jednom u sokazu protiv lika s crnom gumom na obje strane, ali nismo se žalili jer je trava bila na obje strane ROFL
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2  Sljedeće
Stranica 1 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.