NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

13. liga jesen 2019.

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
lisac

PostPostano: ned lis 20, 2019 9:30 pm    Naslov : 13. liga jesen 2019. Citirajte i odgovorite

Pozdrav svima!

Prošla je već skoro trećina prvenstva, a nitko da otvori forum ove lige.
Ipak se netko na to odlučio -> ja Fulir

A tko sam ja - Damir iz ekipe Početnici.

Što se tiče same lige, malo je šarena. Nakon 4 kola neke ekipe imaju odigrane sve tekme, neke 3, a neke samo 2 utakmice. Na osnovi toga malo je teže odrediti stvarno stanje stvari tj. jačinu ekipa. Tako na primjer, letimičnim pogledom na tablicu netko bi mogao zaključiti da je ekipa Mladosti najslabija. Ali ako se pogleda da imaju odigrane samo dvije utakmice, i to protiv vodećeg dvojca na tablici, jasno je da se tu ništa ne može (niti bi se smjelo) zaključiti unaprijed.

Većinu ekipi poznajem, dok su mi neke mala nepoznanica. U svakom slučaju realno je (po meni) da jedna od tri ekipe Trio osvoji prvenstvo. Možda se još neka ekipa pridruži toj borbi, ništa nije ni izdaleka gotovo.
Ivan 3:16-17
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Vracko

PostPostano: pon lis 21, 2019 8:13 am    Naslov : 13. liga jesen 2019. Citirajte i odgovorite

Pa kaj još igraš u 13 ligi Zubo
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
MUNJA2

PostPostano: pon lis 21, 2019 8:53 am    Naslov : 13. liga jesen 2019. Citirajte i odgovorite

Jbga, ti imaš bolju travu ! Wink
[Vrh]
Vracko

PostPostano: pon lis 21, 2019 9:41 am    Naslov : 13. liga jesen 2019. Citirajte i odgovorite

da slažem se Very Happy i lošiji forhend spin, kretnje, smisao za igru od tebe ROFL
[Vrh]
MUNJA2

PostPostano: pon lis 21, 2019 10:13 am    Naslov : 13. liga jesen 2019. Citirajte i odgovorite

Čuj, ti bi se šalio ali samo na tuđi račun, račun Lisca, ovako to onda otprilike izgleda kada se netko šali na tvoj račun.

Nemoj se uspoređivati samnom jer sam ja u svemu slabiji od tebe i zadovoljavam se sa igranjem u zadnje tri lige.

A kretanje moje oko stola me podsjeća na onaj vic kada vozač viče kroz prozor auta starcu koji se sa štapom jedva vuče preko zebre : "Daj požuri" a starac mu odgovara :"Pa zar ne vidiš da trčim ?"
Moj forehand je takav da najčešće promašim lopticu, bolje od toga mogu gotovo svi u Sokaz-u a
smisao igre je meni u trećem poluvremenu sa bijelim bambusom.

Evo, tako se prima šala ili uvreda na svoj račun. LP.
[Vrh]
Vracko

PostPostano: pon lis 21, 2019 1:10 pm    Naslov : 13. liga jesen 2019. Citirajte i odgovorite

super nešto sam naučio hvala ti od srca Klanja se
[Vrh]
lisac

PostPostano: uto lis 22, 2019 7:44 am    Naslov : 13. liga jesen 2019. Citirajte i odgovorite

Vracko (napisa):
Pa kaj još igraš u 13 ligi Zubo

Eee moj Marko, nisi ti jedini koji se pita to pitanje.
Pitanje ti je na mjestu, ali nismo mi JOŠ u 13. ligi, nego smo OPET u 13. ligi.
Naime, prošle sezone smo skliznuli ovdje iz 11. lige.

Koja god da smo liga respekt svakome tko se nađe s druge strane stola.
Ove sezone, u našoj ligi, postoje dvije momčadi koje su barem jednako dobre, ako ne i bolje od nas.
[Vrh]
Vracko

PostPostano: uto lis 22, 2019 8:08 am    Naslov : 13. liga jesen 2019. Citirajte i odgovorite

Znam da je pitanje na mjestu jer se ti i ja dovoljno dugo znamo i što u mome komentaru nema zle krvi

Znam pratim tebe i tvoju ekipu. Ništa morat ćeš imati bolju travu kako neki misle Zubo Thumbs up

Sretno samo treniraj više i bit će sve bolje. Pozdrav i tvojoj ekipi Smile Smile
[Vrh]
škiljo

PostPostano: čet lis 24, 2019 8:07 am    Naslov : 13. liga jesen 2019. Citirajte i odgovorite

Pozdrav učesnicima 13.-te lige iz Samobora.Evo,mi iz Vidre II smo starosjedioci u 13.toj jer nam je ovo PETA polusezona.Jednom za bod izgubili napredovanje a jedanput za bod izbjegli ispadanje.
Interesantna statistika i predviđanja u jednom sistemu nam je predvidjela 4 boda ,a u drugom šest ,a do danas imamo 9.
Ima podjednakih ekipa a dvije odskaču i brzo će napredovati u jače lige,a samo jedni su sad već u poziciji za ispadanje.
Ivan i ja smo treći igrač,Tomo nešto slabije krenuo al se diže u igri ,a Damir borbenošću i ludim vraćanjima prešao u prvog igrača ekipe.
Klanja se
Od ovog kola počinje rasplet i bit će vrlo zanimljivih tekmi.
Najvažnije da se gibamo, rekreiramo i susrećemo nove sportske prijatelje iako su oštri suparnici.
Kad sam navršil 60,kardiolog mi preporučil rekreiranje pingačem i savjetovao da je za srce i krvotok koji puta najbolja ne puno mlađa od 30 ni puno starija od 50 pozz Škiljo Juhuu
[Vrh]
lisac

PostPostano: ned pro 22, 2019 12:11 am    Naslov : 13. liga jesen 2019. Citirajte i odgovorite

Iiiii evooo naaaaaas... Juhuu sezona je gotova, vrijeme je za završnu analizu!
Podsjetit ću na riječi koje sam napisao u uvodnom postu, na otvaranju ove lige...

Citat:
Većinu ekipi poznajem, dok su mi neke mala nepoznanica. U svakom slučaju realno je (po meni) da jedna od tri ekipe osvoji prvenstvo. Možda se još neka ekipa pridruži toj borbi, ništa nije ni izdaleka gotovo.

Sad kad se znaju svi rezultati, vidljivo je da se jedna ekipa pridružila toj borbi, te tako razdvojila taj trojac. No krenimo redom.

Počinjemo, kako je i red sa dvije najbolje ekipe. Ekipe koje su redom riješavale sve ostale, te kako je sezona odmicala, sve je više bilo jasno da te dvije ekipe jedino mogu izgubiti jedna od druge. Ždrijeb je htio da se baš te dvije ekipe susretnu u posljednjem kolu prvenstva, te tako u izravnom sukobu odluče tko će biti prvak lige. Scenarij kao da ga je pisao Hitchcock.
U tom odlučujućem susretu između Pinginho 1x - Dugo Selo I. pobijedila je ekipa Dugog Sela I., s čime su pokazali što znači ono I. u njihovom imenu Cheer
Ne mogu ne spomenuti nepobjedivog Marina Zenića, člana drugoplasirane ekipe Pinginho 1x. Da je riječ o vrsnom igraču bilo je jasno još prije početka prvenstva, na ljetnom vikend truniru Sokaza, kada je Marin osvojio prvo mjesto u konkurenciji igrača od 8. do posljednje lige. Svoju premoć pokazao je u prvenstvu ne izgubivši niti jedan meč, osvojivši tako medalju za najboljeg igrača lige! Klanja se

Dolazimo do ekipe koja mi je bila nepoznanica prije početka prvenstva, a koja se umiješala u spomenuti trojac na početku. Ekipa HŽ infrastruktura, napravila je ove sezone veliki potez dovevši jako pojačanje. Igrača koji je sezonu prije pauzirao, a prije toga igrao 2. ligu - Lovro Rebić. Lovro je odveo svoju novu ekipu HŽ infrastrukture na 3. mjesto, a individualno je završio drugi iza već spomenutog Zenića.

Stižemo do moje ekipe - Početnici. Prije početka prvenstva, po statistici, svrstavani smo u favorite, a na kraju završili smo četvrti. Naš kapetan Denis Tepša osvojio je treće mjesto za igrača lige. Nismo razočarani, prve tri ekipe su bile bolje od nas, kad se opet sretnemo bit će bolje, nadamo se Misli

Voli li tko iznenađenja? Iznenađenje može biti i pozitivno i negativno, a stigli smo da najpozitivnijeg iznenađenja lige - ekipe ZET IV. Zetovci su u svoje redove doveli "prirodno" pojačanje - Nevena Duževića, te stigli do 5. mjesta u ligi. Zetovci su ekipa koja igra neopterećena koji će biti na tablici, a ako budu bolji od protivnika - zašto da ne. Ne znam jesu li se i sami nadali ovako visokoj poziciji na kraju, u svakom slučaju čestitke i samo tako dalje!

Na šestom mjestu dolazi ekipa za koju duboko sumnjam da su zadovoljni svojim konačnim plasmanom, Ady Endre IV. Njihovo prošlosezonsko pojačanje, Darko Drčić, igrač koji ih je doveo do njihovog najboljeg plasmana ikad, ove sezone je propustio pola susreta. Razlog za to ne znam, samo znam da... ma ne znam ja, što bi bilo kad bi bilo, nema smisla nagađati. Ono što mogu reći je da se ubuduće svatko treba paziti ove ekipe, jer nisu još došli do svog maksimuma.

Došli smo do "starosjedilačke" ekipe Mudri djed. Vidra II. je postala ekipa sa najdužim uzastopnim stažom u 13. ligi. Ovosezonskim osvajanjem sedmog mjesta, pokazali su kako namjeravaju i dalje tu ostati, a možda i predlože da se ova liga počne zvati po njima. U svakom slučaju valjalo bi razmisliti o prijedlogu Wink

Nakon njih, na osmom mjestu, dolazi nam ekipa koji bi bili pravi starosjedioci 13. lige, sa najdužim uzastopnim stažem, da prošlu sezonu nisu skliznuli korak niže. Ekipa 1967. se vratila u 13. ligu, pritom su jedno kolo pobijedili sa samo dva igrača, te na kraju osvojili svoj treći najbolji sokazovski uspjeh ikad. Kako oni sami navijaju - 'amjo šestdesetsedma! Cheer

Stižemo do "Mjesnog odbora Žitnjak", te istoimene ekipe, koja je ove sezone osvojila 9. mjesto. Citiram njihovog kapetana i najboljeg igrača Gorana Martineca: "Zadovoljni smo, potvrdili smo daljnji nastavak natjecanja u 13. ligi. Za nešto više od toga trebao bi nam još jedan dobar igrač."

Na 10. mjesto, tj.prvi iznad crte zasjela je ekipa "Mladost-Novi milenij". Koliko vidim, jedini su koji su u ovoj ligi uveli novog igrača u Sokaz, perspektivnog Hrvoja Kusulju. Usto su i ekipa sa najviše neriješenih rezultata u ligi... na kraju se situacija riješila u njihovu korist te ostaju gdje jesu i iduće sezone.Pingic

INKER III. Zaprešić je ekipa koja je sezonu završila sa istim brojem bodova kao i Mladost, ali su ostali prvi ispod crte tj. na 11. mjestu. Pošteno bi bilo napomenuti da su Inkerovci jedan susret morali predati, dok su još par susreta odigrali sa samo dva igrača. Ipak smatram da Inkerovci ne bi trebali biti nezadovoljni konačnim plasmanom, jer momčad koja završi prva ispod crte najčešće ostane u ligi.

Često se desi da i momčad koja završi druga ispod crte ostane u ligi, u ovom slučaju to bi bila jedna "rutinska" ekipa - Rutineri Samobor. Otkad je ekipa nastala prije koju godinu ovo im je najviša liga koju su igrali, pa samim time i najbolji uspjeh do sada. Tako da, trebali bi biti zadovoljni, te dalje nastaviti rutinirano igrati, osvajati bodove, pobjede ... napredovati.

Sve dok ima domačih kobasica i nečega za popiti, možemo se bez problema igrati Jumping. Ovo bi mogao biti moto vesele ekipe "Šiško Menčetić". Nažalost, morali su predati zadnja dva kola, te su tako sezonu završili na predzadnjem mjestu.

Na samom bridu tablice smjestili se Bridovci, koji su, kako sami kažu, ove sezone imali problema sa ozljedama. U svakom slučaju želim vam uspjeh u daljnjem natjecanju, te "mirno more" u idućim sezonama Sokaza.

Dobre želje i za sve ostale sa kojima smo se susreli ove sezone, ispred ekipe Početnici, želim svima.
Vidimo se i Božji blagoslov! Fulir
[Vrh]
wolf

PostPostano: ned pro 22, 2019 9:43 am    Naslov : 13. liga jesen 2019. Citirajte i odgovorite

Gle kakav dugačak osvrt ( odličan Thumbs up ) , a sebe nije ni spomenuo...neki bi mogli nešto naučiti Embarassed
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.