NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

6. Liga jesen 2019.

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Zelja98-GEODETI

PostPostano: ned ruj 29, 2019 8:27 pm    Naslov : 6. Liga jesen 2019. Citirajte i odgovorite

Pozzz svim ekipama od ekipe STK Jastrebarsko Geodeti.

Nadamo se dobrom i poštenom pinganju te ugodnom druženju poslije tekme.

Thumbs up Thumbs up

Pivo Pivo
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
jopelin

PostPostano: čet lis 03, 2019 3:27 pm    Naslov : 6. Liga jesen 2019. Citirajte i odgovorite

Bravo GEODETI !

Da ne budete sami evo i nas..HRT HAT TRICK opet ponavlja šestu ligu.
Izgleda da nam je suđena.

Dakle pozdrav svima, veselimo se svakom susretu i tekmi bez obzira na budući
ukupni rezultat.
Na samom početku u dva kola tri boda..zagrijavanje na radnu temperaturu tek
počinje..barem što se mene osobno tiče.

Evo ove godine sam i ja kontakt osoba za dogovaranje utakmice pa molim da me zovete samo na navedeni broj 099 323 79 40 jer onaj dugogodišnji broj (091 5195487) više nije u funkciji.

Pozz još jednom

Jopelin
[Vrh]
Šljiva

PostPostano: pet lis 25, 2019 10:08 pm    Naslov : 6. Liga jesen 2019. Citirajte i odgovorite

U 5. kolu pobijedili Stupnik II Very Happy u gostima Laughing .Pobijeda je važna zbog toga Question što smo igrali bez našeg najboljeg igraća Ajooj ,mog sina Tomislava koji je bio sprećen Confused .Mirković ima problema s koljenom i ćeka na operaciju Tuzni pa kao takav ne trenira Sad i igra slabije Rolling Eyes .Međutim ja sam odigrao odlićno Klanja se Thumbs up .Nabrusio sam se na jadne domaćine i napravio Trio Headbang Box .Jednostavno išlo me je Sebican Yesss!.Bio sam Macevanje Pracka Mirko Skace .POšto je i Marko dobio dvije Smile In love ,nastavili smo dobri Pingic i u paru Kiss i odnijeli bodove iz Stupnika Juhuu Cheer i bez Tomislava.Lijepi pozdrav od ekipe HEP I Mudri djed
55

PostPostano: uto stu 05, 2019 8:05 pm    Naslov : 6. Liga jesen 2019. Citirajte i odgovorite

Srdačan pozdrav svima od Intercapitala! Juhuu
Da konačno i ja nešto napišem Komp
Odigrali smo gotovo pola prvenstva, nije nam baš krenulo prema početnim ambicijama, ali obzirom na sve okolnosti koje su nas snašle nismo bolji plasman niti zaslužili, niti u jednoj tekmi nas nitko nije pokrao, a imamo 4 boda od mogućih 18. Cestitamo! Facepalm Brukica
Dobre su i suparničke ekipe, malo toga se može dobiti na poklon. Crying Ah, probat ćemo se popraviti, što bude - bit će. Mudri djed Još uvijek smo ustima i manjim dijelom glave "iznad vode". Woo hoo! Trk
Želim se zahvaliti dečkima iz Vodoopskrbe i odvodnje što su nam izašli u susret i odgodili nam bez pogovora utakmicu 5. kola za tjedan kasnije. Klanja se Klanja se Klanja se Osokoljeni bodom kojega smo osvojili dan ranije protiv Croatia osiguranja, nadali smo se najmanje bodu i protiv njih, no jedino što smo dobili zapravo je bila organizirana salva prebijanja po našim kostima. Glavom u zid Bonk! Maaamaaaa Cestitamo! Ajooj Bit ce dobro ... Umjesto očekivano guste tekme dečki su nam radije udijelili popriličnu porciju Box Sibom po guzi Cekicem po glavi Bike Zvrko Visi Brukica ... Teško mi je objasniti zašto je baš tako ispalo; uvjeti za igru su bili izvrsni, na to se ne možemo žaliti, iako smo mi nekako loše osječali i lopticu i stol... dečki su bili kvalitetniji nego što smo očekivali. Vjerojatno nas je koštalo što smo dan prije igrali protiv Croatia osiguranja, tu smo utakmicu igrali neusporedivo bolje i angažiranije, treba odmoriti barem jedan dan prije utakmice... Ali nemamo izgovora, isčokljali su nas propisno. Retaj Predaja Uvrijeđen
[Vrh]
55

PostPostano: uto stu 05, 2019 8:08 pm    Naslov : 6. Liga jesen 2019. Citirajte i odgovorite

Ovaj tjedan opet odgađamo tekmu za slijedeći tjedan, te ćemo opet igrati dvije utakmice u istom tjednu Evil , opet ćemo dobit po lampi. Zubo
Lijep pozdrav svima i zahvala za dobar pingać i ugodnu atmosferu na utakmicama, baš imamo sreće sa sastavom lige, sve su ekipe odlične i u čokljanju i za podružit se. Thumbs up
[Vrh]
Vracko

PostPostano: sri stu 06, 2019 8:51 am    Naslov : 6. Liga jesen 2019. Citirajte i odgovorite

tekma STK Jastrebarsko – HEP I. igra se u nedjelju u 17 h po pristanku obje ekipe
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Šljiva

PostPostano: sub stu 16, 2019 1:08 pm    Naslov : 6. Liga jesen 2019. Citirajte i odgovorite

55 (napisa):
Srdačan pozdrav svima od Intercapitala! Juhuu
Da konačno i ja nešto napišem Komp
Odigrali smo gotovo pola prvenstva, nije nam baš krenulo prema početnim ambicijama, ali obzirom na sve okolnosti koje su nas snašle nismo bolji plasman niti zaslužili, niti u jednoj tekmi nas nitko nije pokrao, a imamo 4 boda od mogućih 18. Cestitamo! Facepalm Brukica
Dobre su i suparničke ekipe, malo toga se može dobiti na poklon. Crying Ah, probat ćemo se popraviti, što bude - bit će. Mudri djed Još uvijek smo ustima i manjim dijelom glave "iznad vode". Woo hoo! Trk
Želim se zahvaliti dečkima iz Vodoopskrbe i odvodnje što su nam izašli u susret i odgodili nam bez pogovora utakmicu 5. kola za tjedan kasnije. Klanja se Klanja se Klanja se Osokoljeni bodom kojega smo osvojili dan ranije protiv Croatia osiguranja, nadali smo se najmanje bodu i protiv njih, no jedino što smo dobili zapravo je bila organizirana salva prebijanja po našim kostima. Glavom u zid Bonk! Maaamaaaa Cestitamo! Ajooj Bit ce dobro ... Umjesto očekivano guste tekme dečki su nam radije udijelili popriličnu porciju Box Sibom po guzi Cekicem po glavi Bike Zvrko Visi Brukica ... Teško mi je objasniti zašto je baš tako ispalo; uvjeti za igru su bili izvrsni, na to se ne možemo žaliti, iako smo mi nekako loše osječali i lopticu i stol... dečki su bili kvalitetniji nego što smo očekivali. Vjerojatno nas je koštalo što smo dan prije igrali protiv Croatia osiguranja, tu smo utakmicu igrali neusporedivo bolje i angažiranije, treba odmoriti barem jedan dan prije utakmice... Ali nemamo izgovora, isčokljali su nas propisno. Retaj Predaja Uvrijeđen

Petre,mi smo vas jučer Laughing osvetili.Neznam kaj nam je bilo Question ali jučer smo odigrali u Vjesniku sjajnu tekmu Thumbs up i pošteno smo Cekicem po glavi nalupali mlade dečke iz Vodoopskrbe Very Happy .Rezultat je bio 9:1 Pobjeda i oni su bili Misli Tuzni Ping-pong je čudan :confused:Neki put odigraš odlićno In love a neki put ne Eeeek! .
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.