|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Stip
|
Postano: sri vel 19, 2020 3:34 pm Naslov
: 20a i 20b liga - proljeće 2020 |
|
|
Lige 20 i 20, godina 2020...to sigurno ima neko dublje značenje . Slobodno javljate svoje teorije i predviđanja. Bilo kako bilo....
Pozdrav svim ekipama od voditelja. Dosta ekipa već je prošlo kroz 'moje' lige, ali ima i novih. Starim poznanicima ispričavam se na recikliranju prošlogodišnjeg teksta.
Želim vam puno druženja, zabave, fair playa i dobre igre...i to tim redoslijedom. Da ne bi bilo nesporazuma s drugim ekipama, dobro bi bilo da svi pročitaju pravila natjecanja - http://www.sokaz.hr/info_pravnat.php
Ako bude bilo problema prilikom dogovaranja ili odigravanja utakmica – probajte stvar riješiti to sami, na pristojan način. Ako ipak treba moja intervencija, javite se na mob, e-mail, što god, ja sam uglavnom na raspolaganju. Ako se ne javljam na mobitel, javit ću se čim budem mogao. Probleme – posebno oko dogovaranja utakmice – javljate na vrijeme. Npr. ako se domaćinu gosti ne javljaju, bilo bi dobro da ja to saznam negdje do utorka u podne.
Evo i odgovora na nekoliko pitanja koje mi nove ekipe često postavljaju.
1. U pravilima piše da se zapisnici šalju (samo) poštom, i to u roku od 48 sati. Ako želite sponzorirati Hrvatsku Poštu, slobodno radite tako. Ali meni zapravo ne treba original zapisnika poslan poštom, prihvaćam i skenove i fotke na mail (ako su čitljivi), može i WhatsApp, Facebook. Nemam Viber, i neću ga instalirati samo zbog Sokaza, sorry (Neki mi kažu da sam bez veze, zašto ne instaliram još jednu aplikaciju na mob, nije to nikakav problem. Takvima mogu samo poručiti da instaliraju WhatsApp na svoj mob, nije to nikakav problem) Zapisnik mora biti potpisan (i jedna i druga ekipa).
2. Ako pošaljete mail/sken/fotku ne morate slati papirnatu poštu.
3. Papirnate zapisnike ipak čuvajte do kraja prvenstva, dok ne bude objavljen novi bilten. Ako bude - a nadajmo se da neće - nekih žalbi, sporova ili sličnog, ipak će biti potreban papir.
4. Ukoliko sami upisujete rezultate na net (što jako cijenim, jer onda ne moram ja), svejedno mi morate poslati sken/fotku (ili papir poštom).
5. Kako unijeti zapisnik - http://www.sokaz.hr/registered/index.php i vidite link 'Kako se registrirati' pa dalje po uputama
6. Zapisnike u pravilu morate poslati unutar 48 sati od odigrane utakmice. Ali svi vole znati rezultate ostalih ekipa čim ranije. Ako šaljete slike mobitelom, probajte to napraviti već sa pive nakon utakmice, drugi će to cijeniti.
7. Ako odgađate utakmicu za sljedeći tjedan, ona u pravilu mora biti odigrana do utorka u sljedećem tjednu. Kod svakog odgađanja, molim da me obavijestite.
8. Odgovore na većinu ostalih pitanja možete i sami naći u Pravilniku o natjecanju - http://www.sokaz.hr/info_pravnat.php . Pitajte ako vam treba dodatno tumačenje.
9. Nemate 'papirnati' zapisnik? Isprintajte ga - http://www.sokaz.hr/zapisnik.pdf
10. Mnoge stolnoteniske dvorane zahtijevaju igranje u tenisicama za dvoranu (koje se i koriste isključivo u dvorani). Kako biste izbjegli eventualne neugodnosti, uvijek dođite u jednom paru obuće, a tenisice za utakmicu donesite u torbi. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mladenkv
|
Postano: pet vel 21, 2020 12:01 pm Naslov
|
|
| Pozdrav najboljem voditelju lige od ekipe "Prijatelji" |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
Stip
|
Postano: pet vel 21, 2020 3:13 pm Naslov
|
|
Misliš da sam ja u pitanju? Iz posta ne možeš biti siguran.....
Ali dobro, cijenim tvoj marketinški napor, imaš cugu. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
zmajstro
|
Postano: pon vel 24, 2020 12:21 pm Naslov
|
|
| Pozdrav od kapetana nove momčadi - Kozjak! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Saša
Pridružen/a: 12. 11. 2011. (14:24:19) Postovi: 1556 Lokacija: Dubrava
|
Postano: pon vel 24, 2020 12:31 pm Naslov
|
|
koji su, btw favoriti za osvajanje titule _________________ Let the force be with you |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Stip
|
Postano: čet vel 27, 2020 1:52 pm Naslov
|
|
Počeli su stizati i prvi rezultati, ali odmah imam i jednu obavijest.
Ekipa Pajde iz kvarta odgodila je (uz suglasnost protivnika) utakmicu prvog kola za cca dva tjedna. Naime, dva njihova igrača su zaposlenici Ericssona, i preporučeno im je da sljedeća dva tjedna smanje kontakte s ljudima.
Iako vjerujem da je opasnost od zaraze minimalna, bolje je odraditi ovo štreberski i biti siguran.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Skaut
|
Postano: sri ožu 04, 2020 2:09 am Naslov
|
|
| Saša (napisa): | | koji su, btw favoriti za osvajanje titule |
20.a
Utrina - Gewo
Dugo selo II
Pajde iz kvarta
20.b
DZS
Dost dobri
Synergya IV |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: sri ožu 11, 2020 12:55 am Naslov
|
|
Favoriti za osvajanje titule...
U 20.a ligi postoje dvije ekipe koje mi se čine jake. Dugo Selo izgleda dobro, ali ne poznajem nikoga od njih, a ekipa Utrina - Gewo je za 20.a ligu stravično jaka, i da je u puuuno jačoj ligi bili bi svakome opasni, pod čime podrazumijevam da ih dolazi po troje na svaku utakmicu.
U 20.b ligi doista je interesantno, dvije ekipe imaju po jednog igrača s kojim nitko ne može niti stajati za stolom i zagrijati se, a ne tek pobijediti ih. To su Aldin Džaferović i Matej Lacković , obojica jaki prvoligaški igrači.
Očekujem da njihove ekipe zauzmu vrh, ali pod uvjetom da obojica odigraju sve utakmice.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|