|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Guga
|
Postano: čet kol 27, 2020 3:53 pm Naslov
: 6. Čulo Ljiga jesen 2020. |
|
|
Ekipa Elka Dr.Ante Starčević pauzira iduću prijateljsku polu-sezonu.
Ono što sam naslućivao se i obistinilo.
Prijateljske tekme ćemo ipak organizirati - sami.Nećemo morati na potencijalno daleka gostovanja, igrati ćemo tekme samo doma s našim prijateljima iz raznih ljiga i tako čekati neka bolja vremena, koja će nadam se ipak stići... _________________ The Only Way Is Up...rutinski
Zadnja promjena: Guga; pet kol 28, 2020 8:24 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Charlie
Pridružen/a: 26. 05. 2010. (17:38:19) Postovi: 228 Lokacija: đipies
|
Postano: čet kol 27, 2020 5:36 pm Naslov
|
|
joj kak je to herzik kak si lepo otvoril topic svoje lige  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: čet kol 27, 2020 7:27 pm Naslov
|
|
Striček Tonček - skraćenica STT
imitiram moderatora Trnskog, a osim toga ovako ekipe iz Ljige 6. Čulo odmah znaju na koga mogu,
a na koga ne mogu računati u strašno neizvjesnoj Ljigi jesen 2020.
Mislim da si je vodstvo Sokaza zabilo - autogol s odlukom da se igra bez ispadanja, napredovanja, rezultata, tablica, statistike, natjecateljskog žara.......čekaj malo, zašto se uopće igra (plaća) ???
Svakakve "fenomenalne" odluke su im do sada prošle, ali ova očito neće, a stvarno mi je neshvatljivo da nisu malo razmislili nakon onih šokantnih postova kada su mnoge ekipe loše reagirale na najavu da će se na jesen opet plaćati kotizacija, iako su na proljeće odigrana "puna 3 kola"
Mislili su si "ko ih jebe, nek oni malo rogovile, a na jesen buju opet iskenjali perje"
E, nisu računali na nepostojećeg, nevidljivog neprijatelja i sada je stvarno pitanje kaj bu od svega toga... _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|