NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

koji reket

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
zeljko_xtz

PostPostano: pet lip 12, 2020 1:04 pm    Naslov : koji reket Citirajte i odgovorite

Tražim savjet za reket. Nisam još neki napredni igrač, pa bi preskočio zasebna neka drva, gume, ljepila, itd. obzirom da ne kužim razliku. Tražim neki gotovi reket.

Ovaj model mi je zapeo za oko, da li vam se čini ok ?
https://www.decathlon.hr/reket-super-allround-vari-spin-id_8346872.html

Ili možda neki drugi
https://www.decathlon.hr/C-115648-stolni-tenis/N-51678-vrsta-proizvoda~reket-za-stolni-tenis

Probao sam nedavno malo igrati s nekakvi donicovim reketom, ali baš mi nije sjeo. Imao sam dojam da je drška prekratka. Ima nekih varijacija u dužini ili je više manje neki standard ?

Ž
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Izra

PostPostano: pet lip 12, 2020 1:28 pm    Naslov : koji reket Citirajte i odgovorite

to je zapravo kombinacija drva i guma koji se mogu nabaviti odvojeno ali je ovdje vec nalijepljeno, to zvuci dosta dobro jer se gume kad se istrose mogu zamijeniti. drvo je u redu, samo po sebi je inace oko 200kn sta znaci da je svaka ova vari spin guma 160kn, to je opet ok cijena. kad se gume istrose vjerojatno ces htjeti nabaviti neke brze.

imao sam priliku isprobati drvo od ovog reketa koji je prvi iduci jeftiniji i bilo je zivi uzas, tako da mi se cini da je ovaj napikirani reket jedini ok izbor u decathlonu.

drva se i po karakteristikama i (malo) po obliku razlikuju od proizvodjaca do proizvodjaca i od modela do modela (iako se vecina modela moze nabaviti s ravnom (straight - ST), konkavnom (flared - FL) ili anatomskom (AN) drskom). koliko me sjecanje sluzi tibhar IVL ima relativno veliku drsku tako da ce ti vjerojatno biti ok.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
zeljko_xtz

PostPostano: pet lip 12, 2020 1:39 pm    Naslov : koji reket Citirajte i odgovorite

Hvala Izra na detaljnom odgovoru Smile

Sad skužim da nije nigdje dostupan, ne znam di sam gledao opće. Tražim alternativu. Bit će na kraju: Koji reket trebaš? Crveni.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Izra

PostPostano: pet lip 12, 2020 2:10 pm    Naslov : koji reket Citirajte i odgovorite

evo poslao sam privatnu poruku pa mozda pomogne.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.