NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

[HELP] Tražim informacije vezano za ligu

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Srcolovka
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Mori

PostPostano: sri svi 06, 2020 5:13 pm    Naslov : [HELP] Tražim informacije vezano za ligu Citirajte i odgovorite

Pozdrav svima,

unaprijed se ispričavam ukoliko sam postao topic na krivome dijelu foruma, tražio sam preko topica na drugim kategorijama no nisam pronašao nešto što bi intuitivno odgovaralo pitanju, naime zanimaju me informacije kako se moguće prijaviti za sudjelovajne u ligi, vidio sam da postoji 25 liga, vidio sam da na prijavnici za sudjelovanje u ligi je potrebno napisati ime tvrtke, ime ekipe i slično, no budući kako ništa od toga nemam, trenirao sam stolni tenis kao klinac, igrao sam ga čitavo djetinjstvo budući da sam imao stolno teniski stol kod kuće no nikada nisam igrao natjecanja i slično. Sada sa 29 godina žalim za time što nisam slijedio taj put i trenirao stolni tenis a kompetitivan duh me vuče za nečim više od povremenog igranja, budući da mi je izuzetno teško pronaći igrače sa kojima bih igrao, ligu gledam kao veliku motivaciju individualnog napredovanja i ostvarivanja nekih rezultata sebi za dušu. Nisam igrao najmanje 10 godina, možda sam odigrao 3-4 puta unazad 10 godina stolni tenis.

Zanima me, koliko traju lige? kakav je proces kada novi igrač se želi pridružiti SOKAZ ligama i igrati na turnirima, da li to znači početak u 25. ligi, pa putem plasmana i napredovanja ostvaruje pravo ulaska u više lige, i da li je potrebno biti u nekoj od ekipa, i slično.

Hvala svima na odgovorima unaprijed!

EDIT:
Čitam pravilnike paralelno dok čekam odgovore na ovaj topic.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
MUNJA2

PostPostano: sri svi 06, 2020 5:32 pm    Naslov : [HELP] Tražim informacije vezano za ligu Citirajte i odgovorite

Ima 20 liga, prvenstvo ovo proljeće je prekinuto, kada će se nastaviti ili neće ne znamo ali možemo pretpostaviti da do jeseni nema prvenstva.
U međuvremenu, kada dvorane i Udruge počnu raditi možeš se pridružiti ili SINNI-u ili Merix-u (imaju svoje web stranice). Možda će te nazvati netko iz postojećih ekipa pa ti ponuditi da im se pridružiš. Ne bi trebalo biti problema da započneš prvenstvo na jesen. Sretno. Thumbs up
P.S. - puno toga piše u Pravilniku pa pročitaj, zabavno je.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
geek

PostPostano: sri svi 06, 2020 5:44 pm    Naslov : [HELP] Tražim informacije vezano za ligu Citirajte i odgovorite

Ovdje je sažetak:

https://rama.hr/?p=8243
中國膠 (KINESKE GUME)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Mori

PostPostano: sri svi 06, 2020 6:39 pm    Naslov : [HELP] Tražim informacije vezano za ligu Citirajte i odgovorite

Hvala vam na odgovorima Smile
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Spin

PostPostano: pet svi 15, 2020 1:55 pm    Naslov : [HELP] Tražim informacije vezano za ligu Citirajte i odgovorite

Slatkorječivog li mladića !! Eeeek! Wink

Ha ovako,
za početak je dobro upoznati što više ljudi,
najlakše u dvoranama Vjesnik gdje su Sinni turniri ili Merix turniri na Velesajmu.
Tu ima dosta slobodnih igrača u sličnoj situaciji sa kojima možeš sklepati ekipu.

Kad se malo ufuraš,
onda tražiš prikladniju ekipu;
ljude slične dobi, koji imaju jednako slobodnog vremena, ambicije, talenta,
kako bi par sezona mogli zajedno napredovati.

Sretno! Smile
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Srcolovka
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.