Superdry muške NOVE kupaće gaće

preporuka filmova, razmjena salveta i životinjskog carstva, iskustva s unucima

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
Guga
Kontakt:

#1 Post Postao/la Guga »

Superdry, njihov top model - State Volley Dark Navy
Kupaće gaće su stvarno prekrasne, dobivene na poklon i plaćene 450 kuna sa shippingom, a recimo u Areni su koštale skoro 700 kuna.
Potpuno su nove, nenošene i sa etiketom.
Trenutno su kupaće gaće Superdry među najkvalitetnijim na svjetskom tržištu, kvaliteta izrade je besprijekorna, materijali su u najkvalitetnijem rangu, a detalji (špagica, oznake, amblemi, džep) su nenadmašni i najbolji koje sam ikada vidio na kupaćim gaćama.
Ali veličina na žalost.......na oznaci je XXL ali je kroj jako uzak (slimm) i meni su daleko premale (imam preko 120 kila).
Po mojoj procjeni je to veličina L ili XL ako ih usporedim sa svojim drugim kupaćim gaćama marke Hilfiger, Calvin Klein, Paul & Shark, La Martina, Hugo Boss (Boss isto ima nijansu uže krojeve od Hilfiger, Paul & Shark i Calvin Klein, ali je širi od ovih Superdry) za osobe visine 180-195 centimetara i težine 90-105 kilograma.
Žao mi je kao psu, ali sumnjam da ću u dogledno vrijeme ući u taj konfekcijski broj.
Trenutno sam na moru, a u Zagreb se vraćam oko 07.08. pa me zainteresirani mogu kontaktirati na broj mobitela (molim poslije 14 sati)

097-7088-333

slikaslika
slika
slika
slika
slika
slika
The Only Way Is Up...rutinski
Dinko Š.

#2 Post Postao/la Dinko Š. »

Muške kupaće gaće su sve duže, a ženske su sve kraće. Dobro da nije obrnuto.
Odgovorite