|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
rope
Pridružen/a: 07. 03. 2006. (08:50:54) Postovi: 1562 Lokacija: Utrine
|
Postano: čet ruj 18, 2008 7:36 am Naslov
: Stolnoteniske loptice |
|
|
uglavnom se igra sa svim i svačim, al sam primjetio da većina preferira crni butterfly. Moje pitanje je zašto?
Iz osobnog iskustva to su najlošije loptice po omjeru cijene i kvalitete, nije u stanju izdržati 2 puta po 2 sata treninga.
Jednu prijateljsku utakmicu smo uspjeli završiti sa 4-tom lopticom. Čitaj 3 nove loptice su popucale, a nismo neki udarači.
Meni omiljena je Nittaku, al je više ne mogu povoljno pronaći.
Sad sam uspio pronaći Joolu koja je najbolji omjer kvalitete i cijene.
PS
Molim da se ovo ne shvati kao antireklama ili reklama nego samo povod za diskusiju. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Burke
|
Postano: čet ruj 18, 2008 8:46 am Naslov
: |
|
|
Moji osobni dojmovi za neke vrste loptica:
1.) Crni Butterfly - loptica koja mi najviše odgovara (najbolji osjećaj)
Istina je da često puca, pogotovo u užim dvoranama gdje stalno završava u zidovima (mislim da je ovo razlog njezine "nekvalitete"), a s obzirom da se njom najviše igra jasno je da i najviše puca.
Druga priča je da su loptice s kojima mi igramo većinom "jajaste" (čitaj: B klasa).
2.) Nittaku - dobra loptica, ali osjećaj je da je puno lakša od ostalih, pa se nakon drugih loptica treba navikavati na nju (osobno ju baš ne preferiram), a usput je i daleko najskuplja
3.) Tibhar - osobno ju izbjegavam. Meni je to loptica s najlošijim osjećajem za igru. Radije igram s plavim Butterflyjem nego s njom.
4.) Donic i Joola - probao nekoliko puta i bile su mi OK. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: čet ruj 18, 2008 10:59 am Naslov
|
|
| i meni crni butterfly daje najbolji osjecaj, ali s obzirom na (ne)trajnost vjerojatno ih vise necu kupovati nego preci na nittaku. joolu nisam probao ali si me sad zainteresirao... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ni seta
|
Postano: čet ruj 18, 2008 2:51 pm Naslov
|
|
| Izra (napisa): | | Joolu nisam probao ali si me sad zainteresirao... |
Da , odlična je Joola  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
LiChin
Pridružen/a: 24. 11. 2007. (20:49:51) Postovi: 143 Lokacija: North
|
Postano: čet ruj 18, 2008 4:32 pm Naslov
|
|
I meni osobno su Tibhar najgore loptice s kojima sam igrao, osobito ove za trening, Basic, pa covjece loptica je nekako gruba, kruta, kao da udaram kamen...
Sto se Butterfly-a tice - zaista pucaju, ne isplati se s tim igrat, ne traju ni tjedan dana...
Nittaku Premium - jedna od boljih s kojima sam igrao, covjece loptica je toliko kvalitetna, nista joj ne mozes, mi smo znali s jednom i po mjesec dana igrati i ne puca... Samo problem je sto se relativno brzo izlize, znaci ne puca, ali se izlize pa je nekako nezgodna. Ali sto se tice trajnosti daleko je ispred svih...
| rope (napisa): | | Meni omiljena je Nittaku, al je više ne mogu povoljno pronaći. |
A imas na Gredicama, nekih 10 ili 12 kn po loptici, paket od 3 dodje 36kn cini mi se, a to je isto kao i Butterfly-eve loptice kod Pospisa...
I na kraju - Joola - mislim najbolje loptice s kojima sam igrao , najbolji osjecaj, i one za trening (Joola Magic), i ove s tri zvjezdice... Ne izlizu se tako brzo, stvarno traju, a i nejjeftinije su od spomenutih... _________________ Play whatever style you want. Don't let others dictate how you have to play, but listen to advices in order to improve. Your style could be an extension of your personality. The more styles the game has, the richer it is. Bring something to the game. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
Pridružen/a: 07. 03. 2006. (08:50:54) Postovi: 1562 Lokacija: Utrine
|
Postano: pet ruj 19, 2008 7:29 am Naslov
|
|
| LiChin (napisa): |
A imas na Gredicama, nekih 10 ili 12 kn po loptici, paket od 3 dodje 36kn cini mi se, a to je isto kao i Butterfly-eve loptice kod Pospisa...
|
svojevremeno sam uzimao nittaku premium 3 kom za 18 kuna ( više nema)
zadnje što sam uzeo joola (plavi pečat) 4x3kom = 100 kn
(kad ima joola (zeleni pečat) 5x3kom = 100 kn)
i butterfly crni 5x3 kom = 100 kn
nittaku = 6 kuna/loptica
butterfly = 6,66 kuna/loptica
joola = 8,33 kuna/loptica
sve je to još daleko ispod 12 kuna/loptici |
|
| [Vrh]
|
|
 |
LiChin
Pridružen/a: 24. 11. 2007. (20:49:51) Postovi: 143 Lokacija: North
|
Postano: pet ruj 19, 2008 12:31 pm Naslov
|
|
| rope (napisa): | svojevremeno sam uzimao nittaku premium 3 kom za 18 kuna ( više nema) |
Strava, u Bty-u dodje 18 ili 20 kn jedna... Zato sam i spomenuo pingpong.hr, u odnosu na bty su dosta jeftinije...
A za Joolu znam da je tako povoljna...
Ma dobro, inace nemam problema s lopticama jer vodim jednu stolnotenisku sekciju pa ih cesto dobijem naveliko... Tako sam i imao priliku isprobati svasta...
Cak smo jednom i neke Stiga loptice dobili, nesto sitno za trening, igrali smo s njima dosta, nisu se lose cinile...  _________________ Play whatever style you want. Don't let others dictate how you have to play, but listen to advices in order to improve. Your style could be an extension of your personality. The more styles the game has, the richer it is. Bring something to the game. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Jopi
|
Postano: pet ruj 19, 2008 1:29 pm Naslov
|
|
A ja se ponadao da samo nama pucaju od svih tih spinova...
Nego, ako netko prodaje crne but. loptice po gore navedenim cijenama, neka mi posalje PM, uzeo bi za 100 kn. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|