dario0077
Pridružen/a: 30. 08. 2021. (15:01:19) Postovi: 21 Lokacija: Varaždin
|
Postano: sub srp 29, 2023 10:35 am Naslov
: Best buy guma? Loki Arthur China |
|
|
Objavio sam dosta videa i recenzija od kad sam zadnji put stavio nešto na ovaj forum. Ne želim biti dosadan, a pretpostavljam da one koje zanimaju moji videi su se vjerojatno do sad već subskrajbali na mom youtube kanalu i pogledaju ako ih nešto zanima. Tako da i ubuduće ne mislim spamati forum.
Ali za ovu gumu ću napraviti iznimku jer mislim da bi ova guma mogla biti stvarno interesantna za dosta rekreativaca.
Radi se o gumi Arthur China od kineskog proizvođača Loki (ja ih od milja zovem Floki). Recenziju gume možete pogledati ovdje: https://youtu.be/wjWna8PGbwA
A isto tako slobodno se jave oni koji su čuli za brend Floki, ovaj Loki
Ili još bolje ako ste isprobali neko njihovo drvo ili gumu. |
|
geek
Pridružen/a: 16. 02. 2007. (14:45:02) Postovi: 694 Lokacija: Zagreb
|
Postano: uto kol 01, 2023 3:27 am Naslov
: Best buy guma? Loki Arthur China |
|
|
Loki (Floki) je legenda, znam jednog koji ima gume na lageru i, štoviše, prodaje, konkretno model Rxton V. To što pisac gornjih redova to ne zna, njegov problem. Tko se z......a s Wang Haoom? Softa, ex lovočuvar Prečkog, sigurno NE, čovjek je proveo više godina proučavajući BH spin s PH gripom. A, tek sresti Wang Haoa, kao trenera, u 1. redu WTT Star Contendera Ljubljana 2023., kao s pravim iz muzeja voštanih figura Madame Tussauds. Taj isti, koji prodaje njegove gume, omogućio je dotičnom da mu se BESPLATNO potpiše na klupsku majicu (STK StaRR, Varaždin). Još...??? O tome da je probana neka Loki (Floki) guma je delikt mišljenja. NORMALNO je da su isprobane SVE.
 _________________ Butterfly Jonyer-H FL
FH: DHS Hurricane3 Neo H37 2.1
BH: DHS Hurricane3 Neo National 2.2
中國膠 (KINESKE GUME) |
|