| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
ghostbuster
|
Postano: ned ožu 05, 2023 5:30 pm Naslov
: 11. liga - proljeće 2023. |
|
|
Pozdrav svim ekipama! Također Vam želim puno uspjeha u ovoj sezoni.
Molim ujedno kapetane ekipa koji su na toj utakmici domaćini da nakon odigrane utakmice pošalju zapisnik. Mogu ga poslati putem maila ili WhatsApp-a. Ukoliko bude kakvih odgoda utakmica molim Vas da mi javite.
Voditelj lige
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
lisac
|
Postano: sri ožu 08, 2023 9:21 am Naslov
|
|
Počelo jeeeeeeee, sretno svim ekipama u borbi.... osim protiv naše ekipe -> Početnici
Ove sezone imamo jednog svemirca u našoj ligi https://www.sokaz.hr/bazaig.php?id=395&tip=prva
Radi se o D.Župančić koji se do nedavno natjecao u nama svemirski dalekim prvim i drugim ligama Sokaza.
D.Župančić ima jedan do maksimalno dva poraza u sezoni, a ovdje je to iskusio već u prvom kolu.
Pobjedio ga je odlični Tušek, i to ne jednom nego dvaput u proteklih 3 tjedna.
Sumnjam da će netko ponoviti sličan uspjeh, ali valja pokušati.
Nadam se da mi gospon Župančić neće zamjeriti ovo što pišem, mi iz slabijih liga,
samo se volimo nabrijati u igri protiv tako nekog svemirca
Sretno svima i vidimo se za zelenim stolom. _________________ Ivan 3:16-17 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
lisac
|
Postano: sri svi 17, 2023 8:31 am Naslov
|
|
Gotovo je, čestitam pobjednicima lige ekipi STK Čehi II., koji su po meni i bili favoriti za osvajanje lige.
Jedino mi nije jsano kako su od mađarske ekipe Ady Endre IV. nastali ekipa Čehi II.?
Nitko iz bivše ekipe Ady Endre ne igra u ovoj ekipi Čeha... nebitno, zvali se oni mađari ili česi zasluženo su osvojili naslov ove sezone.  _________________ Ivan 3:16-17 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|