| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
japanac
|
Postano: uto lis 21, 2008 11:13 am Naslov
: IGRANJE RUKOM , ŠAKA KOJA DRŽI REKET ? |
|
|
| ako lopticu vratiš šakom koja drži reket ( naravno drajfana od strane protivnika ) ili drškom reketa tko dobiva poen ? loptica se isključivo mora vratili gumom ili ... ? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
Pridružen/a: 07. 03. 2006. (08:50:54) Postovi: 1562 Lokacija: Utrine
|
Postano: uto lis 21, 2008 11:40 am Naslov
: Re: IGRANJE RUKOM , ŠAKA KOJA DRŽI REKET ? |
|
|
| japanac (napisa): | | ako lopticu vratiš šakom koja drži reket ( naravno drajfana od strane protivnika ) ili drškom reketa tko dobiva poen ? loptica se isključivo mora vratili gumom ili ... ? |
koliko god bilo čisto odigravanje rukom ili drškom po pravilu se priznaje kao čisto odigravanje.. al osobno uvijek zovem 2nd... bod više manje....  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: uto lis 21, 2008 1:00 pm Naslov
: |
|
|
igranje drskom i sakom (sve do zgloba cini mi se) po pravilu nije greska osim ako se loptica ne udari i rukom i reketom istovremeno odnosno dva kontakta u istom udarcu.
i naravno, smije se udarati samo rukom u kojoj se drzi reket.
ali u sokazu uglavnom kad ti loptica udari u prst das protivniku pojen i to je to.
istina da se mozes pozivati na pravila i ne dati protivniku bod, ali na kraju krajeva ako ti je bas stalo do boda mozes se praviti lud i ako odigras 2nd, tako da na kraju sve ovisi o tvojoj dobroj volji. meni je najjednostavnije dati protivniku bod ako sam vec odigrao prstom/rukom. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
smithwicks
Pridružen/a: 26. 08. 2007. (12:25:13) Postovi: 13 Lokacija: Zagreb
|
Postano: sri stu 26, 2008 9:54 pm Naslov
: |
|
|
| ne vidim razlog nekome dati poen ako je sve po pravilima. onda mu mogu dati poen i kad pogodim prasicu iz očajničkog pokušaja da vratim lopticu na stol jer sam ga tad još manje zaslužio. dosta je već to što svi serviraju kak hoce. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|