| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Saša
Pridružen/a: 12. 11. 2011. (14:24:19) Postovi: 1556 Lokacija: Dubrava
|
Postano: pon sij 08, 2024 10:06 pm Naslov
: Tekme vikendom |
|
|
| Car (napisa): | "Inicijativu za ugovaranje utakmica ima domaćin, čiji je voditelj dužan telefonski nazvati voditelja gostujuće momčadi početkom tjedna, a najkasnije do utorka i ponuditi mu za odigravanje utakmice najmanje dva dana u tjednu (od ponedjeljka do nedjelje), ne računajući državne blagdane."
Jel to znači da domaća ekipa može komotno ponuditi termine u subotu i nedjelju jer se time poštuje navedeni pravilnik? |
Ovo je off topic zašto sad oni koji sebe nazivaju moderatorima i tako se osjećaju ne maknu post ili bilo kako reagiraju. Da ne spominjem sad kako ste gušili Gugu prodavali i mantrali svoje filmove te banali Šimatovića i nepotrebno se iživljavali samo jer vam je netko dao komadić nepostojeće moći.
Tad ste to mogli jer je forum bio živ, ali to vam je valjda smetali vi genijalni moderatori pa ste ga uništili.Svaka liga je bila živahna a sada se je forum pretvorio u oglanik.
Kad se sam sjetim kako je bila dobra Sokaz zajebancija na forumu a onda su došli dušebrižnici i počeli sa svojim idejama.... _________________ Let the force be with you |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: pon sij 08, 2024 10:18 pm Naslov
: Žalovanje za aktivnim forumom |
|
|
Saša...
Daj još jednom...  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dambino
|
Postano: pon sij 08, 2024 10:20 pm Naslov
: Tekme vikendom |
|
|
| Saša (napisa): | | Car (napisa): | "Inicijativu za ugovaranje utakmica ima domaćin, čiji je voditelj dužan telefonski nazvati voditelja gostujuće momčadi početkom tjedna, a najkasnije do utorka i ponuditi mu za odigravanje utakmice najmanje dva dana u tjednu (od ponedjeljka do nedjelje), ne računajući državne blagdane."
Jel to znači da domaća ekipa može komotno ponuditi termine u subotu i nedjelju jer se time poštuje navedeni pravilnik? |
Ovo je off topic zašto sad oni koji sebe nazivaju moderatorima i tako se osjećaju ne maknu post ili bilo kako reagiraju. Da ne spominjem sad kako ste gušili Gugu prodavali i mantrali svoje filmove te banali Šimatovića i nepotrebno se iživljavali samo jer vam je netko dao komadić nepostojeće moći.
Tad ste to mogli jer je forum bio živ, ali to vam je valjda smetali vi genijalni moderatori pa ste ga uništili.Svaka liga je bila živahna a sada se je forum pretvorio u oglanik.
Kad se sam sjetim kako je bila dobra Sokaz zajebancija na forumu a onda su došli dušebrižnici i počeli sa svojim idejama.... |
Slažem se sa svime! Osim da forum nije oglasnik, nego je mrtav! Jedino 'Kutak predsjedništva' vrvi informacijama! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|