55
|
Postano: pon ožu 17, 2025 2:37 pm Naslov
: 12. liga, proljeće 2025. |
|
|
Poštovanje i lijep pozdrav svima!
Počela nam je još jedna sezona SOKAZ-a pa bih vas volio informirati o nekim sitnicama vezanim uz dogovaranje i odigravanje utakmica. Obzirom da ste sudionici 12. lige već ste sigurno dovoljno dugo u SOKAZ-u da znate elementarna pravila, ali ne bi bilo loše da ih još jednom napomenem.
UGOVARANJE UTAKMICA: Ljubazno vas molim da se držite propisanog pravilnika o ugovaranju utakmica. Vodeći se uvjerenjem da nam je svima cilj odigrati sve planirane utakmice pokušajte biti fleksibilni jedni prema drugima (ukoliko ste u mogućnosti). Ako ne ide drukčije - držite se pravilnika.
ODGODA UTAKMICE: Odgoda je moguća jedino u slučaju da su obje ekipe suglasne oko odgode. Domaćin utakmice dužan je o dogovorenoj odgodi obavijestiti voditelja lige. Ovisno o različitim okolnostima voditelj lige može i NE DOPUSTITI odgodu odigravanja utakmice.
REZULTATI ODIGRANIH UTAKMICA: Molim lijepo da mi rezultate odigranih utakmica redovito šaljete. Domaćin je to dužan učiniti, no može i gost ukoliko se tako dogovore domaćin i gost.
Do sada sam dobio tri rezultata od šest odigranih utakmica. molim vas budite ažurni oko toga. rezultate mi možete poslati na bilo koji mogući način, osobno preferiram e-mail, WhatsApp, Viber ili bilo koji drugi način, ali molim vas da mi pošaljete zapisnike na vrijeme.
Eto ga, igrajte stolni tenis, natječite se, družite se i veselite. Sretno svima u nastavku prvenstva.
Poštovanje i srdačan pozdrav svima,
Petar Paradžik, voditelj 12. lige
095 9981009
petar.kuko@gmail.com |
|