SOKAZ forum
5. liga proljeće 2009.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
- masterinsider
- Kontakt:
5. liga proljeće 2009.
Prvo pa muško
Kerumi, Stari krumpiri i Uzorni mladići vs Škofina
Dečki sve jedno kak se zovete ali drugi tjedan kad vam dođemo u goste oćekujem da prije i za vrijeme tekme budete "UZORNI MLADIĆI" a poslije ćete završit u vreći ko "STARI KRUMPIR" pa ćemo vas odnjet "KERUMU" na rasprodaju.
Kerumi, Stari krumpiri i Uzorni mladići vs Škofina
Dečki sve jedno kak se zovete ali drugi tjedan kad vam dođemo u goste oćekujem da prije i za vrijeme tekme budete "UZORNI MLADIĆI" a poslije ćete završit u vreći ko "STARI KRUMPIR" pa ćemo vas odnjet "KERUMU" na rasprodaju.
lako je bit grlat prije tekme...
a kad zavlada muk i tišina u oroslavju nakon prvog kola, onda cemo svi mi ostali bit grlati po forumu
samo bih htio da se škofina prisjeti prijateljske utakmice škofina-kerumi

a kad zavlada muk i tišina u oroslavju nakon prvog kola, onda cemo svi mi ostali bit grlati po forumu
samo bih htio da se škofina prisjeti prijateljske utakmice škofina-kerumi
Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni
ima ovdje argumenata i jedna i druga strana.... bilo bi ljepo da netko stavi barem isječke iz meča na you tube da se možemo diviti pojedinim poenima...bigdedi je napisao/la:lako je bit grlat prije tekme...![]()
![]()
![]()
pozdrav Škofini i Kerumima, mada se vidimo u ponedjeljak na dodjeli pehara
Čuvajte se Tonija, ak bu igr'o k'o protiv Vodelšeka biti će tarapane
- masterinsider
- Kontakt:
bigdedi je napisao/la:lako je bit grlat prije tekme...![]()
![]()
![]()
samo bih htio da se škofina prisjeti prijateljske utakmice škofina-kerumi![]()
![]()
![]()
Pa kaj nije bit foruma da budemo grlati i prije i poslije
Kaj se tiće prijateljske??? Bar nebumo ušli lakoćemo
rope je napisao/la:bilo bi ljepo da netko stavi barem isječke iz meča na you tube da se možemo diviti pojedinim poenima...
pozdrav Škofini i Kerumima, mada se vidimo u ponedjeljak na dodjeli pehara
Čuvajte se Tonija, ak bu igr'o k'o protiv Vodelšeka biti će tarapane
Da igramo kod nas postavili bi kameru, ali mi smo gosti, jedino ak hoćeju k nama nebi se bunili.
Pozdrav i vama i puno sreće u 4. lizi jer su vas poćeli napadat a još nije ni poćelo.
Kaj se tiće Tonija?? On je moja mušterija još iz 18. lige
pa je... prije smo svi grlati, poslije će samo jedan biti, i zaj**avat će drugogmasterinsider je napisao/la:Pa kaj nije bit foruma da budemo grlati i prije i poslije![]()
ali moram ja malo zapapriti atmosferu prije meča, kad si me tako pozvao da to napravim
Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni
Aj da ne budem štur....ccc...da malo potpirimo hehehe....ova graktanja po forumu me podsjećaju na seksualne lovačke priče...kad sam ja ovo ono ja ja ja ja ja ja heheh evo jednog koji iskreno kaže kako stvari stoje
http://www.youtube.com/watch?v=839DO8-0cY8
ko se prepozna
(
)
i molim Ib-eka da ne izbriše ovo....radi se o zdravoj za..banciji....
Što se tiče same tekme drago mi je da je prva najpaprenija
.....joooo jedva čekam....mogli bi se snimat a, pa se smijat jedni drugima posli
.....
Toooo je to Sooookazzzzzzz
http://www.youtube.com/watch?v=839DO8-0cY8
ko se prepozna
i molim Ib-eka da ne izbriše ovo....radi se o zdravoj za..banciji....
Što se tiče same tekme drago mi je da je prva najpaprenija
Toooo je to Sooookazzzzzzz
reket: 1/2 mavrovićev zrnaš OFF+-
fh: špek~2mm
bh:kulenova seka~0.5 mm
vezivo:topljeni ementaler
- masterinsider
- Kontakt:
Ago je napisao/la: nešto si nabrijan, puno je vremena prošlo od onda kad si ga
![]()
čovjek je u međuvremenu napredoval puno
pazi da nebu bile
To je istina da je napredoval, čak sam čul da im je Komljenović sad 4. igrać
masterinsider je napisao/la:
To je istina da je napredoval, čak sam čul da im je Komljenović sad 4. igrać, bit će gadno, bilo bi dobro da se igra u petak tak da možemo i odradit treće poluvrijeme
Mozda im nije bas 4.igrac, al taj komljenovic nezna igrat protiv materijala
Eeeee ekipa mislim da bi bilo bolje u četrtak, ipak je veliko finale u Prečkom u subotu a mi smo svi najbolji i svi igramo veliko finale pa bi trebalo iskulirat se dan prije a??.....ipak su to velike nagrade u pitanju....pa bi treće poluvrijeme moglo bit pogubno u petak navečer za subotu sutra...... 
i nemoj ti meni po Komljenoviću ....ja Komljenovićui podstavim leđa kad cipelu veže, a ti ćeš tek osjetiti njegovu moć ...kako

i nemoj ti meni po Komljenoviću ....ja Komljenovićui podstavim leđa kad cipelu veže, a ti ćeš tek osjetiti njegovu moć ...kako
Puno hvala toni sta me tako slikovito branisKile je napisao/la:Eeeee ekipa mislim da bi bilo bolje u četrtak, ipak je veliko finale u Prečkom u subotu a mi smo svi najbolji i svi igramo veliko finale pa bi trebalo iskulirat se dan prije a??.....ipak su to velike nagrade u pitanju....pa bi treće poluvrijeme moglo bit pogubno u petak navečer za subotu sutra......
i nemoj ti meni po Komljenoviću ....ja Komljenovićui podstavim leđa kad cipelu veže, a ti ćeš tek osjetiti njegovu moć ...kako![]()
![]()
- masterinsider
- Kontakt:
Kile je napisao/la:Eeeee ekipa mislim da bi bilo bolje u četrtak, ipak je veliko finale u Prečkom u subotu a mi smo svi najbolji i svi igramo veliko finale pa bi trebalo iskulirat se dan prije a??.....ipak su to velike nagrade u pitanju.
Vi imate dva bona a imamo i mi
mogli bi se udružit i kupi jednu cijelu gumu
masterinsider je napisao/la:Kile je napisao/la:Eeeee ekipa mislim da bi bilo bolje u četrtak, ipak je veliko finale u Prečkom u subotu a mi smo svi najbolji i svi igramo veliko finale pa bi trebalo iskulirat se dan prije a??.....ipak su to velike nagrade u pitanju.
Vi imate dva bona a imamo i mi,
mogli bi se udružit i kupi jednu cijelu gumu
ovaj topic ima šanse da obori rekorde upisa i gledanosti jer ima puno forumaša u petoj ligiIzra je napisao/la:nesto mi govori da su utrine napokon dosle u ligu gdje necemo cupko i ja biti najaktivniji na forumu
ne znam kako cemo proci ali liga u svakom slucaju obecava dobre meceve![]()
a vi skofinjani i uzorni mladici ima da nakon prvog kola odmah letite na forum podnijeti izvjestaj