SOKAZ forum
Pitanje oko odigravanja 7-og kola
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Pitanje oko odigravanja 7-og kola
Pozdrav svima
Ukratko sam samo htio pitati da li će se slijedeći tjedan igrati redovito 7-o kolo SOKAZa?
Jer ako se igra za neke momčadi će to predstavljati problem. Mi imamo termine u osnovnoj školi, a ona će biti zatvorena slijedeći tjedan zbog školski praznika.
Pa ako ima netko službenu informaciju, bio bi zahvalan
Pozdrav
Goran
Ukratko sam samo htio pitati da li će se slijedeći tjedan igrati redovito 7-o kolo SOKAZa?
Jer ako se igra za neke momčadi će to predstavljati problem. Mi imamo termine u osnovnoj školi, a ona će biti zatvorena slijedeći tjedan zbog školski praznika.
Pozdrav
Goran
- masterinsider
- Kontakt:
Re: Pitanje oko odigravanja 7-og kola
pnyg je napisao/la:Pozdrav svima
Pozdrav
Goran
Igra se , igra, jedino kad SESVETE padaju u tjednu se ne igra, nadajte se da bu ju hteli odgoditi ili idite njima ili iznajmite dvoranu.
Re: Pitanje oko odigravanja 7-og kola
Nadam se samo da su likovi protiv kojih igrate neki normalni s kojima se može dogovorit, a ne neki retaji koje samo bodovi zanimajupnyg je napisao/la:Jer ako se igra za neke momčadi će to predstavljati problem. Mi imamo termine u osnovnoj školi, a ona će biti zatvorena slijedeći tjedan zbog školski praznika.