NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Brod Open 2009 (Slavonski Brod, 16.05.2009)

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
bojan

PostPostano: pet svi 15, 2009 11:48 am    Naslov : Brod Open 2009 (Slavonski Brod, 16.05.2009) Citirajte i odgovorite

Ekipa pingpongaši,

planiram sutra ići u Sl. Brod na turnir, pa imam slobodnih mjesta u autu. Vozi auto
Ako je netko zainteresiran, nek se javi na, pm ili broj 091 733 4931, pa da se dogovorimo.

Ekipa je prva liga, a turnir je odlično organiziran, tako da se igra dosta mečeva bez obzira na prvobitan plasman u grupi.

Juhuu
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
masterinsider

PostPostano: pet svi 15, 2009 2:10 pm    Naslov : Re: Brod Open 2009 (Slavonski Brod, 16.05.2009) Citirajte i odgovorite

bokkyAG (napisa):
Ekipa pingpongaši,

planiram sutra ići u Sl. Brod na turnir, pa imam slobodnih mjesta u autu. Vozi auto
Ako je netko zainteresiran, nek se javi na, pm ili broj 091 733 4931, pa da se dogovorimo.

Ekipa je prva liga, a turnir je odlično organiziran, tako da se igra dosta mečeva bez obzira na prvobitan plasman u grupi.

Juhuu

To ti nije onaj turnir gdje smo bili lani, onaj bu za mjesec dana, ali ne sumnjam da je i ovaj ok.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
bojan

PostPostano: pet svi 15, 2009 2:15 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Hvala na infu, to sam saznao baš maloprije, ali otišao bih, jer kao što kažeš, ne vjerujem da će biti loše.

Kad igraju uopće Zrinski i Mladići; jel' gotovo da znamo ko nam dolazi na jesen :-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
rope

PostPostano: pet svi 15, 2009 2:19 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

bokkyAG (napisa):

Kad igraju uopće Zrinski i Mladići; jel' gotovo da znamo ko nam dolazi na jesen :-)

nije, igraju večeras
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Izra

PostPostano: pet svi 15, 2009 10:16 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

na jesen mladici krecu u pohod trece lige Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Slavonac

PostPostano: pet svi 15, 2009 11:09 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pošto je rasprava o turniru u Brodu 16. svibnja, evo informacija iz Broda.
Turnir BROD-OPEN organizira STK Graničar i to nije turnir o kojem govori Masterinsider i BokkyAG. Ali i turnir BROD-OPEN je dobro organiziran (slično našem) i tko dođe sigurno će se naigrati dobrog pingača.

Kako reče Masterinsider turnir na kojem ste bili lane se zove Memorijalni turnir 108. brigade, on se igra 2 dana, a domaćin tog turnira je STK BROD, kojemu sam ja na čelu. Veoma mi je drago da vam se prošle godine turnir svidio i ovim putem pozivam vas i sve Sokazovce željne dobrog stolnog tenisa da ponovno dođete na naš turnir. Ove godine se turnir igra 27. lipnja (subota - za prijatelje 108. brigade koji nisu bili hrvatski branitelji ) i 28. lipnja (nedjelja - za sve one koji su bili hrvatski branitelji). Obadva dana se igra u 2 starosne kategorije i natjecanje parova. Sve vas pozivam i unaprijed dobro došli na naš memorijalni 7. godina star turnir. Pobrinut ću se da na vrijeme propozicije našeg turnira osvanu na naslovnoj stranici vašeg foruma.
Slavonac

PostPostano: pet svi 15, 2009 11:17 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Inače, više informacija o Brodskom amaterskom stolnom tenisu, o našoj ligi SLAST, o lokalnim turnirima, možete saznati na web stranici www.liga-slast.hr , na kojoj se možete uključiti i u rasprave na našem forumu
masterinsider

PostPostano: pet svi 15, 2009 11:26 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Slavonac (napisa):
Ove godine se turnir igra 27. lipnja e igra u 2 st(subota - za prijatelje 108. brigade koji nisu bili hrvatski branitelji ) i 28. lipnja (nedjelja - za sve one koji su bili hrvatski branitelji).

Na žalost Zrinski i ja nemožemo taj vikend Crying , jer imamo braniteljski turnir na nivou naše županije, tako da poslije dvije godine igranja na tom JAKO DOBRO ORGANIZIRANOM TURNIRU KOJEG PREPORUČUJEM SVIMA, neće biti mene ali vjerujem da će ŠKOFINU predstavljati Coha koji se uobićajno iz slavonije ne vraća bez trofeja Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
Slavonac

PostPostano: pet svi 15, 2009 11:40 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Zaista će mi biti žao ako vas dvojica ne dođete, ali ako drugačije ne može ... Naš turnir se uvijek igra najbliži vikend ka 28. lipnja, zato jer je na taj dan osnovana naša legendarna 108. brigada ZNG-a.
Da, i ja se nadam da će Coha svakako doći, BokkyAG također, ali i Ivica i Luka iz Zaboka, Ilija iz Zagreba, pingpongaši iz Hercegovine, Slovenije i mnogi drugi nama uvijek dragi gosti.
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.