dundo bumbo
|
Postano: pon pro 14, 2009 10:20 am Naslov
: R.I.P. Marijan Mađerić |
|
|
| Iako će ta informacija sigurno izaći u sljedećem biltenu, želio bih ipak, s malim zakašnjenjem, obavijestiti ljude o smrti gosp. Marijana Mađerića. Igrao je za ekipu INA-Naftaplin u, mislim, 19. ligi SOKAZ-a, a preminuo je prije nekih 14 dana. Osim što smo s njegovom momčadi dijelili dvoranu (atomsko sklonište u Albaharijevoj), pokojni gospodin jedan je od rijetkih s kojim sam u natjecanjima naše lige odigrao čak pet mečeva. I jedan od još rjeđih koji mi je ostao zaista u ugodnome sjećanju. Još preciznije, zapamtio sam ga kao izuzetno inteligentnu, dobronamjernu osobu. Nisam čovjek koji previše drži do formalnih izražavanja sućuti, ali osjećam da sam ovo trebao i ranije napisati. Zato se, u svoje osobno ime , kao i u ime svih članova Vrhovca, opraštam, na ovome, možda i ne toliko primjerenom mjestu, od gospodina Mađerića. |
|
rogi
|
Postano: pon pro 14, 2009 11:20 am Naslov
: |
|
|
Pridružujem se izražavanju sućuti svima koji su ga poznavali. Imao sam čast odigrati meč s gosp. Marijanom ove godine na turniru u Prečkom, nakon kojeg smo si lijepo popričali. No, život je prolazan i ne možemo protiv toga. Počivao u miru. _________________ "Don't wish it was easier, wish you were better" - Jim Rohn |
|