NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

odabir guma.. pomoc dobrodosla

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
topnik4

PostPostano: ned lis 18, 2009 10:45 am    Naslov : odabir guma.. pomoc dobrodosla Citirajte i odgovorite

evo jedan topic za sve ljude dobre volje i zeljne pomoci.. Juhuu
o pingacu znam dosta, o guma i drvu gotovo nista..
trenutno igram s tibharovim rekotom special (reket + gume 200kn), na forehandu 2.0mm guma s orginal reketa, na backhandu friendship 729 1.0mm..
sasvim sam zadovoljan, za 20. ligu dovoljno dobra oprema (nakon prva tri kola 9 pobjeda).. na turnirima pak ili protiv protivnika sa super gumama imam problema s hvatanjem spinova i vracanjem odredenih serva..
taktika mi je uglavnom prilagodi se protivniku! ako je on napadac, kratim i cekam pogresku, napadam samo kad sam 90% siguran da ce napad biti uspjesan (po prirodi ziheraš Zubo ).. ako je defanzivac tucem s backhanda i forehenda.. forehand mi je malo bolji za napad, backhand malo bolji za drzanje lopte na stolu.. spinovi samo kad sam daleko od stola, odnosno da me izvuku iz gabule Smile serviram 2/3 servi s backhandom, iako i to ovisi o protivniku..
sad.. kupio bi nove gume (drvo me tolko ne zanima).. ono kaj trazim je sljedece: za backhand prvo kontrola, pa napad; za forehand prvo napad, pa kontrola.. cijena... nije problem Smile
molio bih savjete, iskustva ili bilo kaj bi mi suzilo izbor kupnje..
HVALA!
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.