SOKAZ forum
Ipos-Utrine 7:3 (13. liga)
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Ipos-Utrine 7:3 (13. liga)
Iskreno pribojavali smo se
naših dragih starih suparnika (na stolu) jer smo s njima uvijek nekako izvlačili neriješene.
Ključ (ne) uspjeha su bila dva poraza Srećka K. kojeg cijenim jer znam da je dobivao objektivno (tehnički) puno bolje igrače nego što je on.
Potrebno je svo znanje i iskustvo skupiti i iskoristiti u tom kratkom vremenu koliko traje jedan meč, zatim se kao začin doda malo sportske (ne) sreće, dobrih ili loših uvjeta u dvorani i ... dobiješ krajnji rezultat.
Ovoga puta smo ih skuhali, ha
.
Ključ (ne) uspjeha su bila dva poraza Srećka K. kojeg cijenim jer znam da je dobivao objektivno (tehnički) puno bolje igrače nego što je on.
Potrebno je svo znanje i iskustvo skupiti i iskoristiti u tom kratkom vremenu koliko traje jedan meč, zatim se kao začin doda malo sportske (ne) sreće, dobrih ili loših uvjeta u dvorani i ... dobiješ krajnji rezultat.
Ovoga puta smo ih skuhali, ha
Čestitka od ekipe Utrina
Svaka čast bili ste bolji iako ........... Pozdrav do revanša
Re: Čestitka od ekipe Utrina
Kakav revanšsrećko je napisao/la:Svaka čast bili ste bolji iako ........... Pozdrav do revanša
Re: Brod !
srećko je napisao/la:Brod,Brod..od Utrina budeš još svašta doživjel naravno za tebe u negativnom smislu i više obrati pažnju na svoju momčad, čujem da ste popu.... od Novaka Samobor.........
Kad ces bit spreman podloziti gajbu pod nogicu stola(da se ne klima) na tu izjavu onda cu je i shvatit ozbiljno!
Ovak,mogu sam reci da si duhovit sto je simpaticno!
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
- travaroš s dva srajvera
Re: Ipos-Utrine 7:3 (13. liga)
svaka častkemil je napisao/la:Iskreno pribojavali smo senaših dragih starih suparnika (na stolu) jer smo s njima uvijek nekako izvlačili neriješene.
Ovoga puta smo ih skuhali, ha.
inače igrači poput srećka, imamo i mi jednog takvog u ekipi, obično je stvar u vrhunskoj glavi koja je kvaliteta za sebe. neki ljudi imaju taj pobjednički duh a kad imaš to onda ti ni loptica neće okrenuti leđa
- travaroš s dva srajvera
Re: Ipos-Utrine 7:3 (13. liga)
nego vidjeh ove godine, utrine-ipos 9:1...ove godine smo u ligi dečki, vjerujem da ćete se iskaliti na nama, no nekak se rezultat preokrenuo ove sezone, kaj je to
...čestitam na 10:0 nad harmonyjem, to nije bilo lako!