|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Iceman
|
Postano: čet pro 21, 2006 10:57 am Naslov
: Utakmica za prvaka 1ve lige... |
|
|
eto, kao sto u naslovu bombasticno najavljujem(kao da imamo sanse:-),
danas u 19 sati u Domu Sportova igramo protiv Butterfly-a(Arapović, Capan,Eskulic)...
njima je dosta nerjeseno jer mi imamo jednu nerjesenu a oni su bez poraza...
kom se da, neka dodje gledat, obecajem musku borbu, napetost i mozda kakvu soru  _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: pet pro 22, 2006 10:15 am Naslov
: |
|
|
eto, za sve one koji nisu bili prisutni(99.9999999% sokazovaca:-),
pruzili smo dostojan otpor, i nazalost samo to
izgubili smo 7:3, makar je moglo bit i drugacije da je bilo malo
vise srece i znanja
vodili smo 3:2, i nije im bilo svejedno, cak su i poceli navijat u partijama_-)))
neda mi se sad partiju po partiju analizirat, trebo bi danas zapisnik
bit na web-u, ko vam kriv kaj niste dosli gledat, bilo je sjajnih partija
moje cestitke prvacima SOKAZ-a, ekipi Butterfly-a  _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: pet pro 22, 2006 12:14 pm Naslov
: |
|
|
Šteta što je najava išla tako kasno Ja bi vas došo gledat da nismo vlastitu sudbinu krojili u isto vrijeme  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|