SOKAZ forum
22.a liga proljeće 2010.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
- Pacer/pacemaker
Ma samo vi pobjedite Auto školu Jerko i IFOPEX. U tom slučaju ako mi pobjedimo sve do kraja, imamo čak i šanse za doigravanje.
Ako dobijete i zagijevce, još bolje jer će gristi protiv naše konkurencije!
Dakako, mala šansa da dobijemo sve do kraja, ali nije nemoguće
Još kad bi rudešanci osvojili pokoji bod....

Ako dobijete i zagijevce, još bolje jer će gristi protiv naše konkurencije!
Dakako, mala šansa da dobijemo sve do kraja, ali nije nemoguće
Još kad bi rudešanci osvojili pokoji bod....
- Pacer/pacemaker
- Pacer/pacemaker
- Pacer/pacemaker
- Pacer/pacemaker
rezulati konkurencije su se fakat lijepo posložili nama u korist...al smo mi sfušali.
Izgubili danas od šibenčana. Borili se k'o lavovi no momci su bili...pribraniji. A i bolji su. Možda su nijanse u pitanju aili trenutno im jedino možemo čestitati na probitku na 3. mjesto lige (tukli su Rudeš 10:0 al nema još rezultata online.)
Ako se tko pita koji je bio rezultat, izgubišmo 7:3.
Al još se ne damo...a i snizili smo očekivanja. imamo još dvije tekme, a cilj nam je maknut se sa predzadnjeg mjesta
Ne na 10. za one koji su to htjeli napisati
Izgubili danas od šibenčana. Borili se k'o lavovi no momci su bili...pribraniji. A i bolji su. Možda su nijanse u pitanju aili trenutno im jedino možemo čestitati na probitku na 3. mjesto lige (tukli su Rudeš 10:0 al nema još rezultata online.)
Ako se tko pita koji je bio rezultat, izgubišmo 7:3.
Al još se ne damo...a i snizili smo očekivanja. imamo još dvije tekme, a cilj nam je maknut se sa predzadnjeg mjesta
Ne na 10. za one koji su to htjeli napisati
Da, do prošlog kola je bilo fakat otvoreno. Sad su se neke stvari razjasnile...a po mojoj procjeni ekipa prepostavljam slijedeći rezultat:
1. Zagi
2. Paceri
3. klub šibenčana
4. auto škola jerko
5.ciroza
6. ifopex
7. interkapital
8. mažuranac
9. bridž klub element
10. Rudeš
No zbilja je poprilično otvorena borba za 3. i 4. mjesto. Auto škola jerko i šibenčani imaju najbolji raspored za 3. mjesto (pa tim i 4.) Ciroza je gotovo sigurno osigurala 5. mjesto a za 6. bi se trebali boriti Mažuranac, ifopex i interkapital (svi imaju poprilično neugodan raspored)
čak bi i mi mogli biti 6. ako dobijemo i ifopex i cirozu.
1. Zagi
2. Paceri
3. klub šibenčana
4. auto škola jerko
5.ciroza
6. ifopex
7. interkapital
8. mažuranac
9. bridž klub element
10. Rudeš
No zbilja je poprilično otvorena borba za 3. i 4. mjesto. Auto škola jerko i šibenčani imaju najbolji raspored za 3. mjesto (pa tim i 4.) Ciroza je gotovo sigurno osigurala 5. mjesto a za 6. bi se trebali boriti Mažuranac, ifopex i interkapital (svi imaju poprilično neugodan raspored)
čak bi i mi mogli biti 6. ako dobijemo i ifopex i cirozu.