3. liga - proljeće 2010.

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Poruka
Autor/ica
ib
Site Admin
Kontakt:

3. liga - proljeće 2010.

#1 Post Postao/la ib »

Jaska je odustala od natjecanja. :tuzni:
Burke

#2 Post Postao/la Burke »

Ah, šteta. Baš sam se nadao da se stara ekipa vratila za zeleni stol. :(
Jest da su bili favoriti i da bi svima protiv njih bilo teško, ali uvijek mi je žao što propuštamo nekoliko dobrih mečeva. :znoj:
ib
Site Admin
Kontakt:

#3 Post Postao/la ib »

Mislim da se vraćaju najesen. :cheer:
bojan

#4 Post Postao/la bojan »

Gosp. ADMIN,

htio bih samo napomenuti da je navedena grupa otvorena jos 22.12.2009. od strane moje malenkosti, pa ste bili u mogucnosti samo se nadovezati.

LP,

Bojan :top:
ib
Site Admin
Kontakt:

#5 Post Postao/la ib »

Pa kako da ja to nađem to nije red tako rano otvarat teme prije nego se nakoti sto tema od kupa :cry:

Ništa, provaću doma pospajat, a ako ne uspijem ću pobrisat tvoju jer moja ima više postova :B:
bojan

#6 Post Postao/la bojan »

:cry: :cry: :cry: :mad: :mad: :mad:

Igore, (STROJAL), reci mu nešto, ti si kapetan.

OK ib :rofl: :rofl: :rofl:
alvar_mayor

#7 Post Postao/la alvar_mayor »

ib je napisao/la:Pa kako da ja to nađem to nije red tako rano otvarat teme prije nego se nakoti sto tema od kupa :cry:

Ništa, provaću doma pospajat, a ako ne uspijem ću pobrisat tvoju jer moja ima više postova :B:
možda je ovo bio dobar prijedlog :misli:

http://www.sokaz.hr/forum/viewtopic.php?t=944
ib
Site Admin
Kontakt:

#8 Post Postao/la ib »

Neostvariv nažalost, ne postoji ta dodatna dubina u arhiviranju, osim da svaki put otvaramo novu grupu topica na podforumu rezultata, te da naslovnica foruma malo po malo plazi u beskonačnost (nije baš opcija).
rope

#9 Post Postao/la rope »

ib je napisao/la:Neostvariv nažalost, ne postoji ta dodatna dubina u arhiviranju, osim da svaki put otvaramo novu grupu topica na podforumu rezultata, te da naslovnica foruma malo po malo plazi u beskonačnost (nije baš opcija).
onda sve završene lige u folder Recycle Bin pa tko zeli nek kopa po smeću
STROJAL
Kontakt:

#10 Post Postao/la STROJAL »

Bojan je napisao/la::cry: :cry: :cry: :mad: :mad: :mad:

Igore, (STROJAL), reci mu nešto, ti si kapetan.

OK ib :rofl: :rofl: :rofl:
Ipak je ib naš voditelj i webmaster :top:

Zamisli da ti promijeni ime u Trojan ili moje u, neznam, Klingor :lol:

A mog'o bi da 'oće :rolleyes:

Zato ja osobno nemam ništa protiv, a ti se isto nemoj ljutiti, nije on to namjerno :mad:
life is like a box of chocolate, you never know what you'll get
rope

#11 Post Postao/la rope »

STROJAL je napisao/la:

Zamisli da ti promijeni ime u Trojan ili moje u, neznam, Klingor :lol:
ili mozda u crhovec
:lol: :lol: :lol:
masterinsider
Kontakt:

#12 Post Postao/la masterinsider »

Toni kaj se događa s "mladićima", :( , loš start, fanovi će biti razoćarani :confused:
STROJAL
Kontakt:

1. kolo - pobjeda protiv Vidre

#13 Post Postao/la STROJAL »

Evo, makar je rezultat objavljen, mala recenzija susreta ...

Bojan je odigrao stvarno vrhunski, pogotovo protiv Stepana ostavivši ga praktički bez šanse ... nek' se Domagoj ne uvrijedi al' je bilo tako ...

Martin, slavljenik 20.-ljetnik, dobio 2 partije, ni sam se ne sjeća kad je dobio dvije :) , što će reć' da je odigrao isto tako kvalitetno ....

Dugački, e njemu je narasto balon na gumi :lol:, pa nije mogao bolje od dvije partije, što za Dugog nije baš uobičajeno, al' ajde nemreš protiv balona, i to još kad su tvoji ... ;) . Moramo pod hitno naručit' novu gumu. Zaključujem : Dugi, protiv Mladića očekujemo sve 3, makar i sa Zeppelinom ako ne s balonom :lol: :lol:

Eto, tako smo mi to dobili 7 : 3. Slijede Uzorni u gostima, igra se u utorak, a onda Coca Cola doma, onaj tjedan iza. To će biti interesantan meč. :top:
DS1

Čestitke Strojalu!!!

#14 Post Postao/la DS1 »

:mudri: Kao što jedan mudri "starac" reće:"Je je tak je i bilo!!!

Htio bih samo napomenuti da je meč unatoč rezultatu(što je Igor vjerojatno zaboravio spomenuti) bio neizvjesniji nego što bi se to moglo reći na prvi pogled!

Htio bih ovom prilikom pohvaliti moje suigrače na borbenosti i pruženom sportskom otporu, ekipi Strojala,Vladi i Matku koji je radio dosta problema, pogotovo Bojanu koji je pustio par kapi znoja i na kraju zasluženo slavio.
:s:
Bojan je odigrao stvarno vrhunski, pogotovo protiv Stepana ostavivši ga praktički bez šanse ... nek' se Domagoj ne uvrijedi al' je bilo tako ...
:s:
Bit će zanimljiva ova III liga,do samog kraja!

pozz

:top:
Burke

#15 Post Postao/la Burke »

Slažem se da je meč bio neizvjesniji nego što govore rezultati (pogotovo setovi).
Matko je u stvari odlično odigrao makar se to ne vidi na prvi pogled, ali kad skupi malo više iskustva i rezultati će biti vidljivi.
Što se mene tiče, 2 partije su dobar rezultat s obzirom na sve pehove u zadnjih mjesec dana. Domagoj je odlično odigrao i zasluženo me dobio, kao što je i Bojan protiv njega odigrao vrhunski i zasluženo dobio. :s:
Zaključujem : Dugi, protiv Mladića očekujemo sve 3, makar i sa Zeppelinom ako ne s balonom
Ovo je vrlo optimistično :rolleyes:. Trenutna forma i statistika mi baš ne idu u prilog, ali nikad se ne zna. Bio bi ja zadovoljan i sa manje uz uvjet da ekipa odigra dobro :D
Kile

#16 Post Postao/la Kile »

masterinsider je napisao/la:Toni kaj se događa s "mladićima", :( , loš start, fanovi će biti razoćarani :confused:
Mladići se regrupiraju tj. Toni svojevoljno prepušta svoje mjesto trećeg igraća sposobnijem i novo pridošlom Ivanu G.:zubo: i ide se odmorit malo od Sokaza(između redaka zatvorit se u dvoranu i trenirat :pingic: dok ne :mirko:, jer ovo je :vidiga: :ajooj:
reket: 1/2 mavrovićev zrnaš OFF+-
fh: špek~2mm
bh:kulenova seka~0.5 mm
vezivo:topljeni ementaler
Iceman

#17 Post Postao/la Iceman »

Stepan se osvecivao na nama u Catezu zato :s:
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
STROJAL
Kontakt:

Nastavak sezone

#18 Post Postao/la STROJAL »

Eto, polako ali sigurno došli smo i do 7. kola.

Liga je ravnopravna, boli glava. Jučer smo skupili i 10. bod. (DS:STROJAL=4:6)

Još uvijek može biti svašta, a uz malo sreće možemo i naprijed. :top: :zubo:

Samo još da nam Riki počne dobivat' partije, malo mu fali svaki put, upao u crnu rupu i nikak da se iz nje izvuče. No, bit će bolje, a onda idemo naprijed sigurno :cheer: :cheer:
goc

#19 Post Postao/la goc »

bome zaibana ova treca liga :) nema sigurnih partija nigdje :D

ajmo mladici sutra po prolazzzzzz :lux: :lux:
Burke

#20 Post Postao/la Burke »

Usput, što se mladićima dogodilo protiv Mladost Veterana - izgubili protiv dvojice. Nek mi neko kaže da je sve bilo regularno jer mi taj rezultat nikako nije jasan? :eek:
Odgovorite