SOKAZ forum
3. liga - proljeće 2010.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Ma sve regularno, ne bavimo se mi glupostima....najbolje je sto im je treci igrac dosao ali ostao u birtiji, kao neda mu se igrat protiv nas jer nemaju kao sanse.......
....mislim da bi ovu tekmu trebalo istaknuti negdje u biltenu ili recimo godisnjaku nekom...mnogo volim SOKAZ 
reket: 1/2 mavrovićev zrnaš OFF+-
fh: špek~2mm
bh:kulenova seka~0.5 mm
vezivo:topljeni ementaler
Evo ja sam lovac.......rođen za to.....Joo sigurno nije bio ovako talentiran ko ja.....sve znam...sve moguIzra je napisao/la:bemti nikako stici ove mladice.![]()
bacamo oko na trecu ligu a kad tamo oni pri vrhu ljestvice, opet bjeze.![]()
morat cemo nabaviti nekog lovca od iduce sezone da si povecamo sanse ako se ikad opet sretnemo.
Ma znam da vi niste od takvih. Nego, jednostavno ne mogu vjerovati da ste svi od reda popušili tu travu (pa i Darko)... Dajte više nabavite kosilice ili ćete završiti iza nas!Kile je napisao/la:Ma sve regularno, ne bavimo se mi glupostima....najbolje je sto im je treci igrac dosao ali ostao u birtiji, kao neda mu se igrat protiv nas jer nemaju kao sanse.......![]()
....mislim da bi ovu tekmu trebalo istaknuti negdje u biltenu ili recimo godisnjaku nekom...mnogo volim SOKAZ
U svakom slučaju, sada ste još više zakomlicirali situaciju na vrhu!
Ispravak netocnog navoda nismo svi "popusili" od trave, nisam ja....ja meljem, motam i pusim i igram s travom ali ne pusim od njeBurke je napisao/la: Ma znam da vi niste od takvih. Nego, jednostavno ne mogu vjerovati da ste svi od reda popušili tu travu (pa i Darko)... Dajte više nabavite kosilice ili ćete završiti iza nas!![]()
U svakom slučaju, sada ste još više zakomlicirali situaciju na vrhu!
Je... otvorilo seBrod je napisao/la:Koji kuršlus u 3. lizi,tu se ni poslje 8. kola ne zna ko pije a ko plača!![]()
To se zove liga po mjeri kad praktički svako moze dobit svakoga!![]()
Ajmo Strojalovci,sve vam se otvorilo!
I naravno treba nam pobjeda Uzornih zadnje kolo nad Sesvetama ....
life is like a box of chocolate, you never know what you'll get
HahahahahaStip je napisao/la:Zakomplicirali bome jeste.. i to ne samo sebi, nego i nama. Situacija je sad toliko napeta da na tekmama sve češće šutiram reket po dvoraniigrcic je napisao/la:a bome biće zanimljivobas smo ga fino zakomplicirali kad smo spušili od mladosti
![]()
sretno svima
Dobro jutro 2. ligo
Sinoć smo dobili Agrume i ostaje nam još samo meč lopta protiv Mladosti slijedeći tjedan ....
Imamo penal u 120. minuti, nadam se da ga nećemo zapucat'.
Imali smo i puno sreće : Stanko ne igra za Coca Colu, Mladost je otrgnula bodove Uzornima i bod Sesvetama
(stoga je oprez i nužan prije zadnjeg kola)
Uglavnom, ako dobijemo, što sam uvjeren da hoćemo - dobro jutro 2. ligoooooo
Imamo penal u 120. minuti, nadam se da ga nećemo zapucat'.
Imali smo i puno sreće : Stanko ne igra za Coca Colu, Mladost je otrgnula bodove Uzornima i bod Sesvetama
Uglavnom, ako dobijemo, što sam uvjeren da hoćemo - dobro jutro 2. ligoooooo
life is like a box of chocolate, you never know what you'll get
Na vašu sreću, bit će vam dosta (ako ga uspijete osvojiti)goc je napisao/la:bravo mladici!
cak ni remi mozda nije dosta u zadnjem kolu. jos ce bit sranja ovdi
Jer ako (hipotetski i ako nitko ne kiksa) Strojal dobije Mladost, a Tomić Vidru svi imaju po 22 boda i tada su prema međusobnom skoru tj. omjeru setova 1. Mladići, 2. Strojal, 3. Tomić
Ako Sesvete dobiju Mladiće onda je situacija sljedeća:
1. Sesvete
2. Strojal
3. Tomić
4. Mladići
Gusto je i za opstanak.
Kada bi se recimo dogodila sljedeća situacija (što nije nerealno):
Stubica ne dobije PRIOR, a Agronomci dobiju Dugo Selo onda zbog međusobnog skora u ligi ostaju Agronomci.
Dakle, Agronomci - NEMA PREDAJE!!
Inače, ako gledamo sve moguće kombinacije mogu ispasti PRIOR, Stubica, Dugo Selo i Agronomci.
Mladost je u svim kombinacijama osigurala opstanak.
Zadnje kolo će stvarno biti dramatično, 4 ekipe se bore za višu ligu, a 4 za opstanak.